19.01.09
15:41
Наскоро попаднах някакъв нов продукт: http://vitaslim.bg/otslabvane-bez-dieta.html.
Не съм чувала нищо за него. Някой да го пробвал или да знае нещо за това. Пишете ми.
Благодаря!
Ориентирай се към нещо друго. Прегледах съдържанието, но никъде не пише в какво количество са съставките.
19.01.09
18:25
СЪСТАВ НА ЕДНА КАПСУЛА
* Конюгинирана линолова киселина (CLA/Conjugated Linoleic Acid) – 305 mg
* Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis extract) – 100 mg
* Екстракт от гуарана (Guarana Extr.) – 50 mg
* Хром (като Chromium (III) Chloride) – 25 µg
Т’ва какво е
:)
Виждам, че ти е първо мнение, и се чудя дали аз да съм тоя който да напише, че добрата фигура не се постига с хапче, което коренно ще промени живота ти :)
Мнението беше редактирано от eraziel на 19.01.09 18:27.
20.01.09
13:24
Хром хлоридът не се усвоява от тялото, а дори и да се усвояваше това количество е безобразно малко. Няма да коментирам другите неща...
Може и да има ефект, обаче ако се гълтат по 10 наведнъж и пак не е сигурно ;)
Ако ставаше само с хапчета, и то всички щяха да пият от тях и да са слаби...
За мен лично има хранителни добавки, които помагат малко, и такива които изобщо не помагат...
Спазвай хранителни принципи, спортувай, и по-натам може да приемаш от тия, които помагат по малко..
Здравейте,
Пробвах Vitaslim и съм доволна от резултата - 2.5 кг за 2 седмици,разбира се се ограничвах откъм сладко, мазнини и хлебни изделия.
Да си призная, не съм наясно за начина действие на всички съставки, но мога да кажа, че продуктът няма странични ефекти, които се прояват при прием на хапчета за отслабване (гадене и отпадналост). Чувствам се добре и смятам да продължа да ги пия.
Рекламка? Определено! Няма как с този продукт да имаш реални и добри резултати. Дозите са смешно ниски...
казано от billi.ana на 29.04.09, 10:15:
Здравейте,
Пробвах Vitaslim и съм доволна от резултата - 2.5 кг за 2 седмици,разбира се се ограничвах откъм сладко, мазнини и хлебни изделия.
Да си призная, не съм наясно за начина действие на всички съставки, но мога да кажа, че продуктът няма странични ефекти, които се прояват при прием на хапчета за отслабване (гадене и отпадналост). Чувствам се добре и смятам да продължа да ги пия.
а без хапчета, но с този режим пробвала ли си? ;)
05.04.11
19:38
Първата ми работа беше да погледна състава на продукта.
Не виждам нищо революционно - 300 mg L-картинин в таблетка - това е. Ако суровината е Carnipure (както е обявено), то значи е качествена, но това не придава вълшебни свойства на продукта. Приеман в работещите дози вероятно ще работи като всеки друг L-карнитин.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.04.11 19:39.
Рекламите са за това ;) да подлъжат клиента.. в тоя случай няма нищо ревулюционно!!
Мнението беше редактирано от aggresor на 09.04.11 18:11.
07.05.11
16:15
Не е ли 570mg в таблетка и аз знам че се приемат по 2 таблетки 2 пъти дневно което прави 4x570mg 2.28g, което според моята информация си е напълно достатъчно....
Тренировъчен ден - приема се преди тренировка и вечер преди лягане
1-2 гр. 60мин преди тренировка и 1-2 гр. преди лягане
Не тренировъчен ден - сутрин след ставане и вечер преди лягане.
1-2 гр. сутрин след ставане и 1-2 гр. преди лягане (това го взех от тук от един пост...)
Поне тези дози за жена са добре,а за мъж незнам може и да са малко....
07.05.11
20:39
казано от Габи Стрильова на 07.05.11, 16:15:
Не е ли 570 mg в таблетка...
Не. Според офциалният сайт в една таблетка има 300 mg L-карнитин.
08.05.11
17:17
На теб ти трябва нещо да си регулираш теглото, така ли?
1-во: Слагай по-ясни заглавия!
2-ро: Теми за Витаслим - колкото искаш. Май повечето са в архива.
То май и тази тема ще отиде скоро там.
23.08.11
17:27
Какво ви е мнението за този продукт http://vitaslim.bg/information/vitaslim-fitness
Здравейте,
чух много добри отзиви от 2ма приятели. Те са пили различни продукти на Vitaslim, но и 2мата са адски доволни. Единия ми похвали много този продук, които е за намаляване на мазнините(Vitaslim Fitness).
Какво Ви е мнението за този продук, опитвали ли сте го? Аз бях малко скептично наствоен към тази марка, защото бях запознат с нея само от телевизионната реклама. Мислих си, че не работи и е поредното нещо, което се рекламира, но след препоръките на моите приятели се замислих малко по сериозно.
23.08.11
19:12
казано от plamen naidenov на 23.08.11, 17:27:
Какво ви е мнението за този продукт http://vitaslim.bg/information/vitaslim-fitness
L-carnitine в таблетка 300мг таблетки в кутия 30 за да пиеш работещи дози това е към 4000мг и за ефект 20 дни ти трябват 1 кашонче от тея по 20лв всяка кутийка ебаси златната добавка.
25.08.11
08:54
Добавката е базирана на два основни ефекта:
1. Приемайки необходимите ти дози, оставаш без пари и няма какво да ядеш и в следствие отслабваш.
2. Като разбереш как си се набутал за тея пари и какво си можел да си купиш от доказалите се марки, отслабваш от притеснение.
Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 25.08.11 08:55.
25.08.11
09:09
казано от Krasimir Yolov на 25.08.11, 08:54:
Добавката е базирана на два основни ефекта:
1. Приемайки необходимите ти дози, оставаш без пари и няма какво да ядеш и в следствие отслабваш.
2. Като разбереш как си се набутал за тея пари и какво си можел да си купиш от доказалите се марки, отслабваш от притеснение.
Сещам се и за т.3 - почваш да си хапеш задника от яд и глад :D
26.08.11
16:08
Може ли да взема такъв карнитин със гейнар? Искам да свалям мазно и да качвам мускули едновременно.Какво ще кажете?
26.08.11
16:23
казано от Асен Тавръков на 26.08.11, 16:08:
Може ли да взема такъв карнитин със гейнар? Искам да свалям мазно и да качвам мускули едновременно.Какво ще кажете?
Супер е пич направо ще станеш машина така! Давай смело, вкарай още за каквото ти стигнат парите! Ако искаш два пъти по-бърз резултат - тройни дози гейнър!
п.п. Радвам се, че си открил тайната рецепта - сега и аз ще имам възможност да стана здрав!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 26.08.11 16:24.
26.08.11
16:37
казано от head_hunter на 26.08.11, 16:23:
Супер е пич направо ще станеш машина така! Давай смело, вкарай още за каквото ти стигнат парите! Ако искаш два пъти по-бърз резултат - тройни дози гейнър!
п.п. Радвам се, че си открил тайната рецепта - сега и аз ще имам възможност да стана здрав!
Ама аз искам да взема и други неща. Сега съм много надъхан да тренирам ама не знам още кое точно как се взема.Затова питам никой не се е родил научен.
26.08.11
17:51
Добре де не прочете ли за тоя карнитин колко тряя да изпиеш за да действа ? не е 20лв за 1 месец по скоро 400лв за 1 месец това е първото айде обаче ти искаш да го комбинираш с гейнер това е все едно да пазиш диета и да чийтваш през ден тоест ефекта е нулев Като си нов каква ти е манията да взимаш нещо да не мислиш че като взимаш нещо ще станеш много як много бързо ? Як се става с ядене не с взимане на “НЕЩО”
26.08.11
19:06
казано от Асен Тавръков на 26.08.11, 16:37:
Ама аз искам да взема и други неща. Сега съм много надъхан да тренирам ама не знам още кое точно как се взема.Затова питам никой не се е родил научен.
Щом като си толкова надъхан, започвай да четеш. Нямаш никаква представа как да постигнеш желаното. Подсказвам - резултатите не се определят от това дали вземаш “нещо” или не. Започвай да тренираш правилно и да се храниш правилно. От добавки нямаш нужда, а и не можеш да ги употребяваш ефективно (не е достатъчно само да ги приемаш).
26.08.11
21:58
Е защо не го оставихте на тройна доза гейнър, че поне един да се посере неудържино това лято (devil)
28.08.11
01:01
Най-вероятният резултат ще е този:
28.08.11
11:01
казано от Krasimir Yolov на 28.08.11, 01:01:
Най-вероятният резултат ще е този:
:D(tmi) чудя се дали д-р Енчев се е сетил за това?
28.08.11
11:25
казано от eraziel на 19.01.09, 18:25:
СЪСТАВ НА ЕДНА КАПСУЛА
* Конюгинирана линолова киселина (CLA/Conjugated Linoleic Acid) – 305 mg
* Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis extract) – 100 mg
* Екстракт от гуарана (Guarana Extr.) – 50 mg
* Хром (като Chromium (III) Chloride) – 25 µg
Tо почти всички се засилихме, че е L-карнитин, а то се оказа с по-различен състав. Но дори и CLA се приема по 2-2,5грама, което означава 7-8 капсули на ден. Този екстракт от гуарана почти всички производители започнаха да го избягват, първо защото излиза по-скъпо от чистия кофеин, тъй като едва ли съдържа над 8-10% кофеин, и второ защото неговото място в капсулата може да се освободи за други съставки. Така, че ако си решил да вземаш подобна комбинация, която не е нищо особено, спокойно може да разгледаш от различните сайтове къде са по-изгодни цените и да си вземеш отделно CLA, кофеин, хром пиколинат и екстракт от зелен чай.
p.s. Действително си е L-carnitine. Аз се подведох oт обявеното eraziel и въобще не погледнах, че става въпрос за различни продукти. Този състав който той е посочил е за Vitaslim-Line, а не за Vitaslim-Fitness. Явно цялата серия е предназначена за шарани.
Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 29.08.11 21:26.