Дневникът на в Wrestling_pro - Преследване на релеф,с минимална загуба на мускулна маса !!

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.03.09
12:49

казано от CheFolino на 01.03.09, 09:24:

.. на мен яденето ти ми се вижда добре, не мога да си обясня защо нямаш прогрес .. да не би нещо тренировките да куцат ? 15мин кардио не е ли прекалено малко ? пиеш ли достатъчно вода ? чувал съм че количеството вода има значение .. успех и ще следя с интерес

Нещата не са толко зле имам малко мазнини ама не се махат!Вода пия яко,кардиото не го описвам много.Не е толко от значение колко време е а ада е интензивно.От другата седмица минавам на РДБ и да подържам че последните дни преебах НВдто и ми писна.По- нататък като се затопли мога пак да направя НВД ако реша

02.03.09
08:54

Днеска е 2 март , От днес започвам РБД с цел поддържане., пък по нататък мое да пробвам пак НВД  като се затопли и става за тичане.3 тренировки ще имам на седмица .Околко 2800 калории некъде.
  1.КАртофи печени + 4 яица (600 калории)

Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 02.03.09 09:29.

02.03.09
12:24

казано от Wrestling_pro на 02.03.09, 08:54:

Днеска е 2 март , От днес започвам РБД с цел поддържане., пък по нататък мое да пробвам пак НВД  като се затопли и става за тичане.3 тренировки ще имам на седмица .Околко 2800 калории некъде.

Мисля, че са килокалории де ама ти си знаеш  :lol:

02.03.09
14:15

казано от Никола на 02.03.09, 12:24:

казано от Wrestling_pro на 02.03.09, 08:54:

Мисля, че са килокалории де ама ти си знаеш  :lol:

Знам ама аз така им викам всички знаем че са килокалории

04.03.09
21:49

Айде пиши де, от два дена ли не си ял?

06.03.09
09:21

Батееее  така..  на 2ри яденето бе горе долу добре,3 март бях на Шипка и яденето бе трагедия,вчера бе добре яденето и тренировката.Неска ще опиша

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1