Проблем - Триъгълни рамена

22.03.04
19:27

Имам един приятел, на който раменете му са като закачалка. Не се смейте. Наистина е гадно - нещо такова е -> /. Имате ли някакви предложения как да се поизправи? Знам, че е генетика и т.н., но все пак.. Плуване, фитнес? Някакви специални упражнения?
Благодаря предварително.

22.03.04
20:15

Ами пич, и аз бях горе-долу така допреди известно време.
Смятам, че ако качи малко маса, твоят приятел ще се оправи :wink:
По-здрави и успех !!!

LE

23.03.04
07:11

я по добре изчакаи на тази тема да се посъберат мнения,все ще намерим решение.

23.03.04
10:03

Аз сьщо смятам че трябва да тренира за маса и ще се оправи :wink:

ST

31.03.04
21:05

На колко години е този твоя приятел ??? Защото не може да си <16 и рамената да са ти  / ...

При мен с порастването и най-вече с фитнеса ми се оправи цялата фигура ... сега раменете и гърба са ми като триъгълник  / и талията ми като стана по-малка също допринесе за добрата пропорция ...

31.03.04
22:51

Tova predpolagam e kraia na klu4icata. I az biah taka predi 3 meseja. Daje o6te mi se vijda, no se poskri kato ka4ih 6 kilograma. Tova se opravia samo kato ka4i6 masa.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1