Дължина на въже за скачане

26.01.09
21:15

А бе въпроса е тъпичък ама мен ме затруднява :D Та имам въже обаче ми се виждаше малко дълго, та го скъсих.. уж добре ми беше пък, после пък нещо почна пак дълго да ми се вижда, ама вече ме е страх да не го направя пък много късо :D .. Та въпроса ми е колко дълго трябва да ми е въжето. Аз съм висок 183-4 ако е от значение.

26.01.09
21:21

Виж на сайта на онея новите аксесоари за зала Харбрингер ли как беше има въжета и помня там имаше упътване как точно да определиш дължината

Дължината на въжето се определя като стъпиш на него и повдигнеш дръжките - те трябва да опират в подмишниците ти при опъването му.

27.01.09
14:45

глупости.Ако ше се беси до подмишниците ще му е късо де...
Определя се точно така-като стъпиш и опъваш двата края, само че не до мишниците, ами до или около пъпа някъде

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1