28.01.09
15:19
Здравейте, искам да споделя моето мнение за този продукт.В продължение на 1 година азотните бустери са моят любим суплемент.За първи път си купих “NO-Xplode”на BSN и доста ми хареса особено факта ,че ефекта от продукта се усеща веднага,след това пробвах “NaNO Vapor” на MuscleTech но не бях много доволен от него.Починах си 2 месеца и пак си взех “NO-Xplode” имаше ефект но не както първият път.Преди 5 дена си купих “Methyl Mass” на EST и до сега съм очарован от продукта.Избрах го по броя дози които получавам за тази цена ,но се оказа че продукта е мн добър и мн силно концентриран пия по 12 грама на ден, а тежа 92 кг и ме подлудява.Усетих го от първата доза, прилив на енергия, сила, добро настроение и напомпване на трениращите мускули което усещане продължава и няколко часа след това!!!Лично аз го препоръчвам на останалите.Сега имам намерение да си купя и останалата част от Mass Stack - ка им ;-) .Ако някои е използвал останалите продукти от фирмата може да сподели мнението си от тях. :)
Това ако е ревю аз съм ....
Когато се прави ревю се прави със лог - това е най-добрия начин. Ти в момента ми казваш че си пил нещо и си доволен е няма как да ти повярвам !
ПС - нямам нищо против продукта - той със сигурност е добър....
Ами аз съм пробвал 3 продукта на EST:
Anapro blend - протеина - доста тежко ми става от него след 1 доза и го спрях, че така или иначе мразя да бъркам протеини
Hemadrol - доста добър продукт - качих малко в мускулите, доста добро възстановяване - по-силен продукт от ДХЕА
Мethyl E - това е най-добрия прохормонален продукт, който съм позлвал. Мускулите ти се втърдяват, лесно се напомваш. Качих доста сила. Определено уникален продукт!
28.01.09
16:13
казано от tonu на 28.01.09, 15:43:
Това ако е ревю аз съм ....
Когато се прави ревю се прави със лог - това е най-добрия начин. Ти в момента ми казваш че си пил нещо и си доволен е няма как да ти повярвам !
ПС - нямам нищо против продукта - той със сигурност е добър....
Пич, пробвах нещо хареса ми исках да кажа и на другите, така мога така го направих това си е моето ревю на продукта. :-/
29.01.09
17:16
Имам No Xtreme голямата опкаковка, - никакъв ефект от него,даже спрях да го пия много отдавна,останала е половината опаковка.Нито сила нито напомпване,единствено че лекоооо ми се втвърдиха бицепсите,но ако това е фекта от половин опаковка - мерси.
Здравейте,
рових се в търсачката, но не успях да видя това, което ми трябва. А именно задържа ли вода Methyl Mass-a? Имам ситуация с кръвното и търся продукт за сила и маса, който да не ме издува с излишни течности.
Мерси.
04.03.09
05:25
Със сигурност ен задържа вода, но щом имаш проблем с кръвното по-добре не го почвай. В него има също енергетици, които действат леко превъзбуждащо и може в твоя случай да ти замаят леко главата
Лека да превъзбужда?!! Тва направо те стреля в небето! Аз колкото и грохнал да съм, след една доза ставам свеж като пролетна репичка :)) И настоението е не 6! даже ме е страх да не се пристрастя....:))
Лошо. В такъв случай мога ли да взимам това?
silabg.com/bg/product/detail/search_what/ester/id/1952/EST-ESTERSIZED%20XP%20180%20caps
Ще го съчетавам с преотеин и глутамин, които в момента имам.
искам да попитам каква е дозировката на Methyl Mass-a на EST
на опаковката пише 2-3 пъти дневно по една лъжичка
единия прием разбрах че е 30 мин преди тренировка на гладно,но
другите приеми кога са и как се взимат ??????????????????
04.04.09
19:04
Приемът е само един път дневно.В тренировъчни дни 1-2 мерителни лъжички 30 минути преди тренировка, в почивните дни 1 доза на гладно или между хранения
а в тренировъчните дни пак се взима на гладно нали ?
Също така възрастта и килограмите имат ли някакво отношение към количеството на приема ,тъй като прочетох това
Пакетът включва
1 брой Ester Sized XP 180 caps
1 брой NO Extreme 300 tabs
1 брой Methyl Mass (45 дози)
ВНИМАНИЕ! ЖЕЛАТЕЛНО Е ПРИ ЗАКУПУВАНЕ ЗА СЪОТВЕТНИЯ ПАКЕТ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ С ЕКИПА НА СИЛА БГ ОТНОСНО ПОДХОДЯЩА ЗА ВАС ДОЗИРОВКА НА ПРОДУКТИТЕ, С ЦЕЛ ИЗВЛИЧАНЕ НА МАКСИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ.
на този линк silabg.com/bg/product/detail/bid/43/order/3/id/2622/EST-ESTER%20SIZED%20XP%20180%20+%20NO%20XTREME%20300%20+%20METHYL%20MASS
възрастта ми е 19 години
теглото 80 кг ,
височина 1.84
Мнението беше редактирано от pavlinito на 04.04.09 19:34.
04.04.09
19:42
казано от pavlinito на 04.04.09, 19:21:
а в тренировъчните дни пак се взима на гладно нали ?
Също така възрастта и килограмите имат ли някакво отношение към количеството на приема ,тъй като прочетох товаПакетът включва
1 брой Methyl Mass (45 дози)
ВНИМАНИЕ! ЖЕЛАТЕЛНО Е ПРИ ЗАКУПУВАНЕ ЗА СЪОТВЕТНИЯ ПАКЕТ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ С ЕКИПА НА СИЛА БГ ОТНОСНО ПОДХОДЯЩА ЗА ВАС ДОЗИРОВКА НА ПРОДУКТИТЕ, С ЦЕЛ ИЗВЛИЧАНЕ НА МАКСИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ.
на този линк silabg.com/bg/product/detail/bid/43/order/3/id/2622/EST-ESTER%20SIZED%20XP%20180%20+%20NO%20XTREME%20300%20+%20METHYL%20MASS
възрастта ми е 19 години
теглото 80 кг ,
височина 1.84
Сила Бг - Кажете за колко време стига това:
И ако е възможно пишете на тези продукти приблизително за колко време стигат ! ! !
05.04.09
03:43
ТОва за колко време стиган някои продукти е много условно. Има хора, които ги пестят, има хора които ги взимат в нормални дози, има хора,които ги взимат в културистични дози.
1 опаковка Метил Масс - от 30 до 45 дни
Ester Sized XP 180 - 15-30 дни
NO XTREME 300 - 37 дни
05.04.09
08:41
казано от Сила БГ на 05.04.09, 03:43:
ТОва за колко време стиган някои продукти е много условно. Има хора, които ги пестят, има хора които ги взимат в нормални дози, има хора,които ги взимат в културистични дози.
1 опаковка Метил Масс - от 30 до 45 дни
Ester Sized XP 180 - 15-30 дни
NO XTREME 300 - 37 дни
С 1 дума - пака стига приблизително за месец :)
Мерси :)
И друго - Този пак някой пил ли го е , и ако да - как го е усетил ?
Сила Бг - ако имате данни кажете :)
По колко грама се пие този метил мас, защото гледам различни вариянти. 12, 20.. колко? Аз съм 80 кг.
Мнението беше редактирано от grafa на 10.11.10 18:09.
То има ли го някъде ? последно в сила като го поръчва 1 приятел казаха , че вече няма метил мас и му препоръчаха революшънс крак
От приятел ще го взема, той не иска да го пие, иначе не съм търсил по магазините.
Колко му е нормалната доза на това, някой да ме ориентира, защото мисля да пия по 12 грама всеки път, ама дали е достатъчно в тренировъчните дни по толкова?
Мнението беше редактирано от grafa на 11.11.10 18:01.