Комбинация на суплементи - мнения!

28.01.09
18:12

Искам да споделя от средата на февруари какво ще взимам и по точно как ще ги съчетая!
Добавките са :
1.Optimum Nutrition 100% Whey Protein
2.AST Sports Science MultiPro 32X
3.Sci-Fit BCAA 5000 Powder 500g
4.IDS Acetyl L-Carnitine 600mg 120 capsule
5.PrimaForce Lean Green 60 capsule
6.Twinlab MCT Fuel
един месец ще ги зимам като според мойте изчисления ще ми останат половината от протеина бцаа-то и витамините за втория месец.А през втория месец ще добавя :
1.Universal Animal Pump
2.Universal Animal Flex

Целта е малко да поизчистя и да се понапомпам!

Ще оценя всяко мнение!

СБ

28.01.09
18:20

Добавките, които си изброил спадат в категорията основни, демек, надали ще се получи някакво кой знае какво НАПОМПВАНЕ и Изчистване. От тези ,които си изброил, може да свиеш списъка до само протеин, БЦАА на прах и Анимал Пъмп

28.01.09
20:36

казано от Сила БГ на 28.01.09, 18:20:

Добавките, които си изброил спадат в категорията основни, демек, надали ще се получи някакво кой знае какво НАПОМПВАНЕ и Изчистване. От тези ,които си изброил, може да свиеш списъка до само протеин, БЦАА на прах и Анимал Пъмп

щом мислиш така,че  само с протеин, БЦАА на прах и АнималПъмп ще се изчистя!(то може и без тях,но аз искам да ускоря процеса)
Аз нежелая да излетя от нас в небето от помпане!
И мойто желание е 1.изчистване 2.напомпване

Ако някой може да добави нещо,което съм изпуснал като добавка за да увелича ефекта нека го каже!

28.01.09
21:46

Ами и аз ще подкрепя силата. Комбинацията не е нищо особено и не може да става въпрос за излитане ;) Защо не вкараш някой силен термогеник?

29.01.09
08:35

Може и да вкарам един “MAN Vaporize” , но с пъмпа и флекса !
а флекса с пъмпа ли да го пия или през първия месец?

29.01.09
12:06

Имаш ли проблеми със ставите?

29.01.09
14:26

казано от Калоян Георгиев на 29.01.09, 12:06:

Имаш ли проблеми със ставите?

чак проблем все още нямам,но когато правя трицепс от повечето упражнения ме болят лактите а ги правя правилно упражненията и също не слагам много големи тежести по 15-20 повторения правя за трицепс!

А ти защо ме питаш дали имам проблем със ставите?

29.01.09
18:09

щото анимал флекс-а е за стави

29.01.09
19:41

много добре знам за какво е франко просто искам да ги подсиля!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1