аз искам да се науча

ТH

19.01.05
21:11

От известно време разглеждам сайта и съм адски въодушевена. Отскоро започнах да се занимавам със стабилно поддържане на тялото си и то просто защото досега не ми било нужно обаче вече виждам че трябва да се стараеш много за да поддържаш тялото обаче затова нищо не разбирам от такива неща обаче и аз искам да се науча как да правя всичко максимално полезно за мен защото много се блъскам а няма бърз ефект и почти никакъв
Искам да сваля оформя краката и дупето си по възможно наи-добрия начин но нещо видимо не се получава - всеки ден тренирам в къщи като се старая максимално да натоварвам тези мускулни групи и 3 пъти в седмицата тичах или карах колело, но това вече поради студа не ми е възможно, ограничила съм храната си до абсолиутния минимум за мен, като не закусвам а направо на училище после обяд и само мюсли за вечеряи пак не мога да махна от караката и дупето това което искам. виждам че тук маи наистина има хора които разбират от тази работа и адски ще се радвам ако благодарение на вас получа желания резултат...

едитнато от Лео, имаше малко проблеми с емот-иконките =) добре дошла =)

LI

20.01.05
09:58

Здравей, напиши си годините, височината , килограмите. от колко време тренираш?  Не намалявай драстично храната! Мюсли за вечеря.. та те не ти дават почти нищо.
Можеш да скачаш на въже у дома вместо бягането навън, напиши и какви упражнения точно правиш.

ТH

20.01.05
18:42

вчера цял ден съм се ровила из сайта за да успея да разбера как точно да изчисля кое е наи-добро за мен и маи най- накрая се получи нещо но все пак тежа 44 килограма висока съм 159 и съм на 17. опитах се да си намеря най-подходящата диета и маи се прях на НБД. а за упражненията в къщи всяка вечер правя (не ги знам повечето как се казват)
1. вдигане на крака в страни 3. 16 за всеки
2. опряна до стената клякам докато бедрата са успоредни на пода и задържам 3. 4 почти без почивка
3.  напади 3. 16 за всеки крак
4. изпъване на крака назад като тялото е успоредно на земята 3. 16 за всеки крак
5. тичане на място
това редувам с ето тези упражнения които си намерих
http://www.tialoto.bg/programi/uprajnenie.php?id=6
ако може да ми предложиш по-добра програма защото наистина не усещам голямо натоварване там където искам а именно вътрешната и външна част на бедрата и дупето които аз точно искам да стегна

LI

20.01.05
18:55

1. Изобщо не виждам какво ще смъкваш?!?! За тази височина си с перфектни кг, както и да може би трябваше да те питам за мерките в сантиметри.Колкото и да намалиш храненетото ми се струва че трудно ще сваляш щотото няма накъде, дано се включи и някой друг де, да ме подкрепи или обори.
Ако си се спряла на НВД то вечеряй със салата и месо, забрави за мюслите.
2. тези упражненения дето ги правиш никак не натоварват, вземи поне клекове и нападите да правиш с гирички и дори с по-малко повторения ефекта ще е по-добър. купи си въженце.
Виж, ако още не си тук http://bb-team.org/exercise/ има си раздел за бедра, корем и пр.
Радвам се че си толкова въодушевена :)) Успех

DM

22.01.05
13:14

Здравей, на мен това твоето нещо като фобия ми звучи
какво искаш да сваляш със твоите 44кг при тоя ръст, предполагам че си даже и доста по слаба от нормалното със 44 кг.
не се вманиачавайте
ако някои простак те е комплексирал, несеи се връзва, такива селяци ги има навсякъде, а те самите не се поглеждат на какво приличат
Стан

BR

22.01.05
17:49

blqqqqkkk..
Момиче, баси комплекса...
На 17 години тва 44 килограма не е работа...
Често да ти каа, по закръгленките момичета са по-хубави... :)

Извинявай, НБД или НВД?
44 килограма е едно доста приемливо, да не кажа малко тегло за ръста ти.
При всички положения започни да тренираш. Това ще те избави от негативните нагласи спрямо тялото ти.
Само го прави усърдно.
И не се отчайвай, ако след две седмици тренировки все още не си постигнала мечтаната фигура от списанията. Иска се постоянство :)

BO

22.01.05
21:00

имах приятелка точно с твойте параметри... слабичка и супер секси си беше (аз никак не харесвам закръгленките)... та предполагам не ти трябва да отслабваш а по-скоро да стегнеш месцата... (ти си още на 17 така че нямаш целулит, а и няма да имаш ако си тренираш редовно)... така че спортувай редовно... резултатите ще дойдат сами, но не губи време и нерви да ги чакаш. Не се лишавай от храна - диетата е начин на хранене и живот а НЕ неядене!

успех ти желая!

ТH

22.01.05
23:32

много ви благодаря на всички за окуражителните съвети и да истината е че килограмите не са много и аз го знам но просто тялото ми е малко по-променено отколкото беше преди и искам да си възвърна старата форма. някъде четох из форума че единствения начин да прибереш външната част на бедрата е не само с упражнения но и диета та затова и аз започнах обаче тази работа има и много гаден ефект върху бюста :(  а и точно това се опитвам да си променя навиците на хранене въобще и чрез тренировките да си изградя красиво тяло обаче наистина и аз виждам че за тази работа явно трябва много постоянство защото няма бърз видим ефект и това наи-много ме разколебава дали изобщо ще се получи. затова и поисках съвет относно тренировката и диетата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1