30.01.09
14:50
До скоро пих American Whey,но сега като свърши се чудя дали да не си взема Muscle Juice,защото освен фитнес тренирам и футбол и горя много калории,които както и да се опитвам не мога да си ги набавя само с ядене.И ако взема Muscle Juice ще има ли смисъл да си купувам пак American Whey,тъй като в този гейнер в 150 г има 55г протеин?
Само да вметна,че бях се спрял на Mega mass 3000 на Universal,но четох че е спрян от производство.Ако има някакви други добри варианти кажете.Трябват ми основно въглехидрати и протеин.
Темата беше редактирана от vasko1914 на 30.01.09 14:56.
Muscle Juice е добър гейнер, а Американ Уей е добра суроватка. В крайна сметка ти си знаеш калорийните нужди, прецени си сам. Ако можеш да издържаш финансово на гейнерите и калориите са ти необходини - взимаш си гейнър.
да попитам , понеже взимам и аз америкън уей .. става ли примерно да го смесвам с глюкоза в съотношение 1:1 и по този начин да симулирам ефекта на гейнърите ?
30.01.09
21:18
Зимай си глюкозата само след тренировка, по 50 грама. Иначе според мен няма смисъл, преди тренировката тоя бърз въглехидрат само ще те успи... Евентуално в нетренировъчен ден може сутрин да взимаш, ама аз лично само след тренировка...
Опаковката за колко време ще ти стигне зависи от това по колко пиеш на ден. Варианти много - 3 дози в ден с тренировка и 2 в ден без; по 2 дози всеки ден; 2 дози в тренировъчен ден и 1 доза в нетренировъчен. Аз правя третия вариант... Можеш и сам да направиш сметката, след като си прецениш (зависи главно от финансите ти) по колко дози ще пиеш...
Сега като почетох малко,разбрах че ще е по-изгодно да си взема декстроза и да я пия със суроватката.Откъде мога да си купя декстроза и как да я пия?