Комбинация за чистене

30.01.09
17:11

Така, мисля като дойде време за чистене да карам на протеин, ВСАА и ацетил л-карнитин. Дали би имало полза и от продукта на Syntrax Guggulbolic ? Само да уточня, че целта ще ми е да сваля не повече от 2-3 кг, нямам какво толкова да свалям...

30.01.09
20:00

Това е безумно скъпо, ще стане и без него...

30.01.09
21:12

Еми ако го взимам мисля 90 капсули, които струват 50лв, да ми стигнат за месец. Не е чак безумно скъпо...По-скоро се чудя, като оставим настрани цената дали би имало смисъл от него...

31.01.09
05:11

За мен е силно надценено като действие, но не съм го пробвал.
Има начини да ускориш метаболизма чрез хранене и тренировки, а и за 2-3 кг ми се вижда излишно. Пробвай без него, ако не стане - опитай го... 2-3 кг така или иначе се свалят за месец, а и с него няма да стане значително по-бързо...

31.01.09
09:12

Хубав продукт е, пробвал съм го, но в конкретния случай нямаш нужда от него.

казано от armando на 31.01.09, 05:11:

За мен е силно надценено като действие, но не съм го пробвал.

Щом като не си го пробвал, защо се изказваш? Разбирасе че има и други методи за стимулиране на метаболизма, но определено гугулстероидите са един различен и ефективен начин за това.

31.01.09
11:43

казано от Hvanatema на 31.01.09, 09:12:

Хубав продукт е, пробвал съм го, но в конкретния случай нямаш нужда от него.

Mерси, точно типа отговор, който исках :)

31.01.09
13:03

И без да съм го пробвал, съм сигурен, че допринася съвсем малко за отслабването.
Ако не се стимулира оранизма чрез правилно хранене и спорт, цял живот ли ще го блъскаш това, или друга добавка?
Помагат супер малко всички тия добавки, ако някоя беше наистина ефикасна, нямаше да излизат “чудеса” всеки сезон... Факт е, че особено хората, които тренират, като почнат да ги взимат си ограничават и калорийния прием, и въглехидрати, и мазнини, и си променят и тренировките, и отслабват, но дали тая добавка ще помогне на човек, който грам не си смени режима - НЕ!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1