Фигура тип "ябълка"

02.02.09
23:30

Здравейте!
Проблемът ми е следният:
Имам фигура тип “ябълка” - т.е. трупам мазнини главно в коремната област... а искам да е точно обратното - да трупам по бедрата, повече ми харесва, а и е по-женствено.
Предполагам, че няма как, но искам да попитам - има ли начин да направя обратното, колкото и невъзможно звучи? Да имам по-малък корем (не че е кой зне колко голям, но все пак) ии по-големи бедра и дупе?
И другият ми проблем е, че имам някак си мъжки тип дупе - леко вдлъбнато е отстрани - някакви упражнения за заобляне? Ако може да са за домашни условия.
Забравих да кажа, че се занимавам доста активно с хип-хоп танци. Седмично ми се събират 2 пъти по 3 часа и 2 пъти по час и половина... а понякога и повече.

:)

03.02.09
10:55

Разбирам,че си момиче което трупа мазничко по коремчето.Гледай да хапваш неща което да не ти се отразят толкова и да не те надуват.Иначе колкото до дупето за това мога да ти помогна с някои упражнения-ама те се изпълнявам специфично трябва да ти ги покажа на гледно...Иначе това където предпочиташ да трупаш по бедрата и дупето-мне недей прави така жените сте по-склонни към целулит,да не кажа,че мъцете нямат......Внимавай с храненето.....и разгледай тука из форума има упражнения за коремчето,които можеш да изпълняваш и в домашни условия....

TS

03.02.09
11:14

Хормонална картина правила ли си? Ако ли не, по-добре си изследвай нивата на андрогените. При дисбаланс се консултирай с ендокринолог.
Някакви неприятни окосмявания по коремчето да забелязваш?

03.02.09
17:49

Благодаря за отговорите!

Окосмяване по корема не бих казала, че имам. По-скоро на линията на пъпа, но според мен е нормално, а и са доста русички.
Значи може да е въпрос и на хормони, така ли? И на какво точно се дължи?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1