Изчистен на лято

04.02.09
09:29

Данни:180см височина,105кг.,125 см гръдна обиколка,105 талия,64см бедро,42 ръка,43 прасец-22 години.
Стаж:2-3 години общо с прекъсвания.От 3 месеца не съм прекъсвал тренировките и съм в форма.
Цел:намаляване на процента подкожни мазнини

Други данни:С тренировките за чистене и кардиото съм наясно,с хранителния режим съм кръгла нула там са ми и въпросите.Искам само да добавя,че всичките мазнини са ми по корема,иначе ръцете,краката,гръб и рамене не съм мазен-всичко е по корема(така е и при баща ми).Занимавам се със строителство и работата ми е много енергоемка и тежка.Алкохол пия рядко.

Въпрос:Можете ли да ми съставите хранителен режим с възможно най-простите за приготвяне храни тъй като работя много и немам време.Имам предвид пилешко на скарата да си правя(гърди,филета..),консерви риба,риба филе,кисели и пресни млека.Въглехидратите ако са подходящи за нвд-макарони,консервирана царевица,картофи,кафяв ориз.Общо взето неща,които мога да си приготвям бързо и да слагам в кутии за другия ден.Добавки използвам засега само БЦАА на Биотех 2 преди и 4 след тренировка.
Не ми пука да ям всеки ден една и съща храна стига да се приготвя бързо и лесно това ми е най-важното!!!
Надявам се да съм написал изчерпателно пост-а си.

Ако пост-неш и как по принцип се храниш (към колко часа и какво, без да си точен в грамажите и часовете) ще е много по-лесно да ти се помогне. Тогава хранителният режим ще е съобразен много повече с теб...

04.02.09
11:42

Ами досега храненето ми е пълна пародия.Сутрин към 9 хапвам кисело мляко 1-2 кофички с някакъв плод набързо.На обед задължително пилешки гърди с хляб и кофичка кисели мляко.След 3-4 часа пак пилешки гърди и бял хляб.Тренировка.След тренировка ям каквото е наготвила приятелката ми...разни манджи,но много често яйца и месо(почти всеки ден).Общо взето храненето ми е било досега с много бързи въглехидрати и доста мазнини.От няколко дена спя на скарата и гледам по около 800-1000 гр. пилешки гърди да хапвам и съм махнал белия хляб.Често ям разни салами и кремвирши(ужас).
Тренирам 4 пъти в седмицата МНОГО ИНТЕНЗИВНО макс 1 мин почивка
1.Гърди+бицепс+предмишница
2.Крака+прасец+корем
3.почивка
4.Рамо+трицепс+предмишница
5.Гръб+корем
кардио досега не съм правил на тоя етап

04.02.09
18:05

Добре де,защо никой не отговавя на поста а на другите отговаряте?  :(

04.02.09
18:42

казано от fe2_vanio на 04.02.09, 09:29:

Не ми пука да ям всеки ден една и съща храна стига да се приготвя бързо и лесно това ми е най-важното!!!

6-7 хранения с по 200гр пилешко+100гр салата от зеле,домати,краставици.За закуска 100гр овес.
Много е лесно...
Сега ти искаш ние да ти съставим хранителния режим.Ние искаме ти да ни платиш за тази услуга както се прави навсякъде. ;)
Седни и чети.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1