04.02.09
14:16
Така...170 см близо 70 кг съм. Имам хранителен режим, в който основен белтъчен източник е изварата, поемам редовно 500 г на ден, разпределена на 3 консумации, това прави 5х24=120г белтък от изварата. В менюто ми присъстват също така месо, яйца, мляко (основно кисело), ядки, най-вече кашу, ям риба по няколко пъти на седмица. По една или друга причина, не поемам много въглехидрати, особено във втората половина на деня...често ям овес, ориз, картофи...но за редовното им присъствие в режима ми не може да се говори. Конкретният ми въпрос е: Ако нямам никакви притеснения относно омазняването, а искам просто да ускоря нещата при качването на маса, без претенции за чистотата и, разбира се в разумни граници, а също така желая да продължавам прогреса си в базовите упражнения за диапазона 6-8 повторения, то мога ли към менюто си да добавя чисто 1-2 хляба, като ‘’въглехидратна бомба’‘? Как би ми се отразило това? Имайте предвид, че нямам склонност да се омазнявам и съм сравнително чист (вижте галерията).
Като добавки взимам гейнер на байотеч, creaGTI (креатин 5г, глутамин 4г, таурин и инузин), както и отделно глутамин на байотеч. Доволен съм, защото за последните месеци имам хубав напредък, а изобщо не съм се омазнявал.
Та така, струва ли си да ускорявам нещата с този хляб или не? Благодаря :)
Темата беше редактирана от Voyager на 04.02.09 18:03.
04.02.09
17:32
Ами щом не се мазниш пробвай и един хляб на ден,но пълнозърнест.Имай предвид че това са доста калории, от друга страна за да качваш си трябват калории ,така че ако не мазниш много пробвай.Явно ти е доста добър метаболизма щом мислиш да правиш такива работи.Аз ако ям 1-2 хляба на ден само за 2-3 седмици и ще стана четварит :D
4-5гр въглехидрати(ако приемем,че приемаш достатъчно белтъчини и мазнини)
Ако си ги набавяш без хляб няма какво да го мислиш.