L-Arginine

ВИ

06.02.09
18:08

Такаа, мисля да си купя Аргининче и чета, че увеличава отделянето на растежен хормон, което е добре разбира се. Та въпросът ми е дали има някаква възможност да се появи акне или нещо от сорта от приемането на продукта. А и съм се спрял на nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=113&Itemid=35 . Как ви се струва?

Благодаря предварително.
По-Здрави !

06.02.09
18:16

казано от Викторчо на 06.02.09, 18:08:

Такаа, мисля да си купя Аргининче и чета, че увеличава отделянето на растежен хормон, което е добре разбира се. Та въпросът ми е дали има някаква възможност да се появи акне или нещо от сорта от приемането на продукта. А и съм се спрял на nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=113&Itemid=35 . Как ви се струва?

Благодаря предварително.
По-Здрави !

Епа само аргинин ли ?

Аргинина е хубаво,но го комбинирай поне с Протеин и BCAA/Глутамин да речем

ВИ

06.02.09
22:18

Да разбира се, че ще го комбинирам. Мисля с протеин, глутаминче, бцаа-та и аминки, но въпроса ми беше специално за аргинина дали може да даде някакъв такъв страничен ефект.

RO

07.02.09
09:21

Няма да имаш подобен проблем според мен. Като цяло аз много уважавам тази амино киселина . Добра комбинация е с креатин и глутамин. :) Добре ще се напомпваш, а колкото за отделяне на хормон на растежа това е доста относително, като цяло за тази цел се препоръчва 1 доза преди лягане . :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1