06.02.09
19:38
Здравейте!
Занимавам се активно със спорт от дълго време, а повече от 4 месеца съм редовен и във фитнес залата. Благодарение на добро хранене качих 8 кг (185 см, 81 кг). И тъй като сега си взех добавки (BSN syntha 6, bsn true mass, sci-fit kre-Alkalyn, Animal Pack) имам няколко въпроса относно тяхната консумация:
Вече два дни взимам сутрин kre-Alkalyn - тренировъчен и нетренировъчен ден
30 мин преди тренировка true mass-a + kre-Alkalyn-a
веднага след тренинг- Animal Pack-а
30 мин след тренировка- BSN syntha 6 и мисля да добавя и глутамин.
Моля да посъветвате относно приема и последователността
ПС: Тъй като хранителните добавки дойдоха от Англия някой може ли да сподели дали BSN продуктите имат фолио след капачката, както някои други протеини например- защото тези нямаха
Благодаря предварително!
Animal Pack веднага след тренировка.Може ли да ми споделиш какви резултати очакваш от този продукт? :)
Има една теория на която не съм привърженик де, но да си я кажа, че след тренировка някои от витамините оказват антикатаболно действие ...
казано от tonu на 07.02.09, 08:25:
Има една теория на която не съм привърженик де, но да си я кажа, че след тренировка някои от витамините оказват антикатаболно действие ...
Споделям мнението, защото и аз съм чел в 2-3 статии подобни твърдения.
Аз не ви споделям мнението и пия витамините с храната сутрин. А след тренировка пия бцаа, глутамин и протеин с малко декстроза. ;) ;)
казано от Калоян Георгиев на 07.02.09, 11:33:
Аз не ви споделям мнението и пия витамините с храната сутрин. А след тренировка пия бцаа, глутамин и протеин с малко декстроза. ;) ;)
Е, да де, сутрин с храната пием витамини, ама не след тренировка. Мисълта ми (ни) беше, че Анимал-а не е за след трен. :)
ПС: Тъй като хранителните добавки дойдоха от Англия някой може ли да сподели дали BSN продуктите имат фолио след капачката, както някои други протеини например- защото тези нямаха
А Пак-а знам че нямат, но креатина и Селл Масса трябваше да имат, според мен.
Да отговоря на пърчоначалния въпрос.
Аз бих ги вземал така:
Пак-а сутрин с храната.
ТруМасата веднага СЛЕД тренировка и през деня между храненията(може да заместиш хранене с нея).
Синтата преди тренировка и между храненията.
Алкалина както си пише на опаковката,мисля,че го взимаш правилно.