Примерна РБД

09.02.09
01:25

Здравейте!
Прочетох доста теми и рубрики в сайта във връзка с хранителните режими.В крайна сметка се спрях на РБД, разбира се поради факта, че е най-толерантния спрямо нуждите на тялото ми.Изчислих си калорийният минимум, който възлиза на около 3600 kcal.Един от въпросите ми е как да изчисля пропорциите на Б В и М(това ми остана неизяснено в хода на четенето).Също удачен ли е въобще този режим за целта ми(до 5 месеца да изчистя 4кг мазнини като това предхожда и стягане в коремната преса), спрямо биометричните ми особености, които са:
Ръст:181см
Тегло:87кг
(не съм дебел, генетично нося тежка костна структура)
Като цяло молбата ми е някой дображелател да ми представи една примерна дневна дажба със съответните часови порциони в рамките на РБД, защото сред многобройните теми за препоръки относно НВД не успях да намеря тема за примерна РБД приложена чрез пример. Блогодаря предварително на ентусиастите.

Темата беше редактирана от galiano90 на 09.02.09 01:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1