10.02.09
14:32
Трябва ми хранителен режим и тренировачен ( ако прецените ) .
Нужни са ми 4килограма ( колкото по чисти , толкова по-добре ) , знам , че 4килограма за 2 седмици чисто , няма как да стане .
61килограма съм на 16години , трябват ми 65 ( изискват ми го от тренировките ) , 180см , тренирам футбол ... занимавам се с фитнес от 3месеца като ка4их 5килограма , за това време.Вземам хранителни добавки - гейнер и аминокиселини.
Еми това е от мен , надявам се да ми помогнете !
А и моля Ви , коментари като , “Яж кат свиня и ще стане” “Тъпчи се здраво” , да няма , това и аз си го знам , тъпча се драво , но ефекта е 0-лев.
Благодаря предварително и лек/а ден/вечер !
10.02.09
16:03
4 кг ЧИСТИ са много и за година, какво остава за времето, което искаш. Да ги качиш има само един начин-да задържиш вода. Това не е никак трудно-въглехидрати яко преди лягане, повече сол, много вода. Разбира се, трябва да си на калориен излишък. Тази вода ще ти тежи на тренировките, но няма начин, като ти мине кантара, ще я свалиш.
Имай предвид, че качваш трудно заради многото тичане, трябва да отчиташ този енергоразход. Затова ти се струва, че ядеш много, а не качваш. Не ядеш достатъчно, това е причината.
10.02.09
16:50
Креатин + Гейнер + вода + много ядене - всичко в големи количества ( разбира се креатина си се взима по 20 мг ден)
И трябва да задържиш достатъчно вода.
Преди претеглянето се наливаш здраво с максималното количество вода което можеш да изпиеш и си готов :)
Мнението беше редактирано от Mamularin на 10.02.09 16:52.
10.02.09
20:24
Това задържане на вода няма ли да ми навреди ?
Почти 100% съм сигурен , че няма , но да попитам
10.02.09
21:36
казано от LttS на 10.02.09, 21:04:
Може би, ако си на възраст...
16 години :) ( В първият ми пост пише :) )
Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 10.02.09 21:37.
Няма значение възрастта, задържането на вода може да вдигне кръвното например. Ти си задай въпроса има ли смисъл?!
Ultima Ratio не ти препоръча да задържиш вода, а само ти каза начинът, по който може и да качиш 4 кила.
11.02.09
07:29
казано от Mamularin на 10.02.09, 16:50:
Креатин + Гейнер + вода + много ядене - всичко в големи количества ( разбира се креатина си се взима по 20 мг ден)
И трябва да задържиш достатъчно вода.
Преди претеглянето се наливаш здраво с максималното количество вода което можеш да изпиеш и си готов :)
слойи ги в грама креатина :)
11.02.09
11:25
казано от Стоянчо на 10.02.09, 21:55:
Няма значение възрастта, задържането на вода може да вдигне кръвното например. Ти си задай въпроса има ли смисъл?!
Ultima Ratio не ти препоръча да задържиш вода, а само ти каза начинът, по който може и да качиш 4 кила.
Абре за 1-2 дена задържане едва ли ще му стане нещо :)
казано от Mamularin на 11.02.09, 11:25:
казано от Стоянчо на 10.02.09, 21:55:
Ultima Ratio не ти препоръча да задържиш вода, а само ти каза начинът, по който може и да качиш 4 кила.Абре за 1-2 дена задържане едва ли ще му стане нещо :)
Кой говори за 1-2 дена?! Говорим за 2 седмици. Не съм казал, че ще има фатален край, а само подметнах един възможен страничен ефект. Аз например от монохидрат подпухвам целия.
Отделно, че съм твърдо против за 2 седмици да се правят опити за категорини и очевидни промени.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.02.09 11:34.