Фитнес в Плевен

12.02.09
10:48

Здравейте аз съм нова във форума и много се радвам ,че ви открих.
Бих искала да ви попитам може ли да ми кажете някои фитнес в Плевен където таксата да е около 20-25 лева.Решили сме с една позната да ходим да се вталяваме след раждането.Иска ми се обаче да има повечко уреди.Ходихме в един ама много мъже има там и няма чак толкова уред а другия е 40 лева за 12 тренировки и съпруга е казал ,че няма да и даде толкова много пари.
Ще се радвам много да помогнете :)

12.02.09
12:07

Не разбирам много от женски фитнес но не мисля, че е умстно да ходите на фитнес ако раждането е било скоро (11-12мес.) по добре първоначално ходете на разходки имате такъв хубва парк в Плевен... пък и тук има доста темички за здравословно хранене предполагам, че това ще бъде по-добре за начало! :) По на пролет можете да хванете по едно колело и да обикаляте и тва не е лошо като тренировка, вместо да се потите по залите.

12.02.09
12:28

Преди около 5 месеца.По въпроса с разходките когато е хубаво времето сме постоянно в движение но ми се иска още нещичко да направя за да успея да си възстановя килограмите.

12.02.09
18:47

ако искаш, пиши ми на лични, че да прозвучи като реклама или анти-реклама съвета ми за фитнес в Плевен...:)))

MA

12.02.09
20:57

Ела във Виктория - доста жени ходят там, и аз ходя там :)
Пиши едно лично ако искаш :)
Намира се на центъра, между улицата на цветята и театъра.
В блока с/у парка който е на центъра.

30 лева е картата мисля.
22 е ако си учащ :)

Мнението беше редактирано от Mamularin на 12.02.09 21:00.

01.03.09
20:44

Виктория!!

02.04.09
07:36

казано от Geshaa на 12.02.09, 12:07:

Не разбирам много от женски фитнес но не мисля, че е умстно да ходите на фитнес ако раждането е било скоро (11-12мес.) по добре първоначално ходете на разходки имате такъв хубва парк в Плевен... пък и тук има доста темички за здравословно хранене предполагам, че това ще бъде по-добре за начало! :) По на пролет можете да хванете по едно колело и да обикаляте и тва не е лошо като тренировка, вместо да се потите по залите.

Ехее...раждане преди 11-12 месеца скоро ли е!!! Ако не вземеш мерки за бързо връщане във форма след раждане за 11-12 месеца без подходящ спорт просто ще ги бетонираш тези излишни килограми върху задника си...и после става трудно. Не отлагай днешната работа за утре. Консултирай се, какво ще е най подходящо за теб и започвай. За пример мога да ти дам жени от залата ми, които си изкараха почти цялата бременност тренирайки, и още първите месеци след раждане се върнаха отново. Естествено, тренировките за бременни са по специфични, а след раждане трябва да се консултираш за тренировките при кърмене (може да се наложи да съхраниш кърма за някое от храненията), но ако всичко е минало нормално при бременноста и раждането, а и жената има навика да тренира - защо не!

Мнението беше редактирано от kuazer на 03.04.09 16:51.

02.04.09
19:25

аз като бях ученичка ходех в Кронос и бях доволна :)

03.04.09
16:56

казано от Elitsa на 02.04.09, 19:25:

Да и моят първи контакт с фитнеса и първо влизане в зала по стечение на обстоятелствата беше именно в Кронос в ТМТ....преди доста години:)

Мнението беше редактирано от kuazer на 03.04.09 16:58.

15.05.09
15:55

ми ако искаш отиди да пробваш в Elit Gym хубавото е че е тихо и няма много хора

Мнението беше редактирано от elit gym на 15.05.09 17:19.

01.06.09
17:44

казано от kuazer на 03.04.09, 16:56:

казано от Elitsa на 02.04.09, 19:25:

Да и моят първи контакт с фитнеса и първо влизане в зала по стечение на обстоятелствата беше именно в Кронос в ТМТ....преди доста години:)

Личното ми мнение, е че Кронос не е фитнес за жени. Той е груб, мъжки фитнес, на дамите няма да им е комфортно в него.

Мнението беше редактирано от Azazel на 01.06.09 17:47.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1