12.02.09
20:22
Тренирах грешно-при клека правех грешка и бедрата ми пораснаха навътре и в основата си са по-широки.и понякога се трият.интересува ме има ли ка кда поправя сторената злина?
На мен ми се трият не понякога, а постоянно. Не виждам защо здравите аддуктори трябва да са злина? То си е важен мускул. Ако са небалансирани спрямо останалата част от крака просто ги изравни чрез акцент върху изоставащото, за да няма контузии в бъдеще.
А ако не говорим за размер само от мускули решението го знаеш, ще трябва да се гори мас ;)
Като цяло, малко е дразнещо да трябва да сменяш дънките сравнително по-често от останалите, ама какво пък толкова, не е лошо да си як (дори е готино, като се замислиш :) ).
Не е мас,мускул е.Дали може да се коригира...теб не те ли дразни?Или свикна вече?Не е много практично и не си го бях поставял за цел това ме дразни :|
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 12.02.09 22:27.
казано от tra^la^la на 12.02.09, 22:25:
Не е мас,мускул е.Дали може да се коригира...теб не те ли дразни?Или свикна вече?Не е много практично и не си го бях поставял за цел това ме дразни :|
Дразнеше честото ходене на пазар, затова започнах да ходя с анцузи, те не се протриват :)
Иначе не знам, премахването на мускул си е бая сложна работа и не вярвам да може да се губят локално. С глад ще се махнат отвсякъде, ама не си е работа. Приеми го като плюс, защото здравите аддуктори са си такъв, останалото съм сигурен, че ще спре да ти прави впечатление.
я дай рецептата за тоя клек, че от бая време се мъча да развия вътрешната част на бедрата. всякак съм клякал - с разкрачени, със събрани крака и не се получава.
Г33К,ще трябва да го приема да. :) Проблема не е толкова сериозен,и се опасявах,че няма решение,но трябваше да попитам.Дразнещо е като почнат да ми се навиват бокесрките нагоре по краката. :>
@Франко: Периода в който развих така аддуктора кляках грешно-при тръгване нагоре от долна позиция присвивах краката навътре(бедрата фактически навътре).Не знам дали ще ме разбереш.Не знам дали и това е била точната причина,но поне аз останах с такова впечатление. :)