13.02.09
12:19
Здравейте!
Местим се с приятелката ми в Люлин и ще се радваме да прочетем къде в района и на какви цени можем да продължим да тренираме. Интересува ни да има свободни тежести и някакви кардио-уреди, по възможност бягаща пътечка с регулируем наклон. За “Сиконко” и “Арес” знаем, но търсим нещо по-достъпно откъм финанси :)
Благодарим на всички отзовали се!
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 13.02.09 12:22.
казано от Oranje на 13.02.09, 12:19:
Здравейте!
Местим се с приятелката ми в Люлин и ще се радваме да прочетем къде в района и на какви цени можем да продължим да тренираме. Интересува ни да има свободни тежести и някакви кардио-уреди, по възможност бягаща пътечка с регулируем наклон. За “Сиконко” и “Арес” знаем, но търсим нещо по-достъпно откъм финанси :)
Благодарим на всички отзовали се!
Във втора част има един, който наскоро беше ремонтиран. Старото му име беше “Ронин”, или нещо от сорта. Пробвай там. Не знам колко пари е месечната карта, но знам, че след ремонта от 2.50лв. вход за една тренировка цената стана 6.00лв. Намира се зад мебелната къща по линията на рейс 108. Ако разбера точния адрес ще пиша.
http://r5club.com/fitness.php за цени се обади и питай.Иначе Никеята в 4-ти е евтин и има доста уреди, но е доста раздрънкан и занемарен и лично аз пак не мисля да ходя там.
казано от egx на 13.02.09, 12:38:
http://r5club.com/fitness.php за цени се обади и питай.Иначе Никеята в 4-ти е евтин и има доста уреди, но е доста раздрънкан и занемарен и лично аз пак не мисля да ходя там.
в r5 е по-скъпо и от сиконко,аз бих ти предложил и херкулеса ( зад пощата на кооперативен пазар) но е малко мизерничко.Първо ходих в НИКЕЯ , след това в СИКОНКО (но картата стана 70 лева) сега ходя в АРЕС и съм много доволен.За по-малко пари едва ли ще намериш качествена зала ;-)
Аз тренирам в една зала в Овча Купел 1-88 СОУ.Мога да кажа,че залата е прилична!Еднократна тренировка - 4.00 лв.
12 тренировки - 36.00 лв.
16 тренировки - 45.00 лв.
20 тренировки - 50.00 лв.
13.02.09
19:47
В Люлин 6 има една заличка, малко е малка ама си има всичко необходимо и е евтина.
Не искам да правя реклама но в Ареса има по-разнообразни и повече уреди от колкото при ония кожудери в Сиконко.Чак ме е яд че толко време си давах парите там.Та идеята ми е ако имаш възможност ходи в АРЕС.Аз плащам 50 лева неограничено защото съм ученик,но обикновените цени мисля че бяха:
1 тренировка - 5.00 лв.
12 тренировки - 36.00 лв.
16 тренировки - 45.00 лв.
20 тренировки - 50.00 лв.
Ако не съм прав нека Петко да ме поправи ;-)
14.02.09
12:44
“Херкулес” (Л3 до пощата) си е супер и под супер имам предвид—19 лева за 12 посещения... Има достатъчно тежести, лостове, машини... велоергометри (таман 3), един кростренажор, чувал... Никога нищо не ми е липсвало...
Има и жени, които тренират редовно там, а щом те не се оплакват...
Но да—няма сауна и душове—за някои “госпожици” това може да е непреодолима липса... ;-)