LC периода на Thrashmetal

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.10.09
19:45

Сега го премерих няколко пъти, 34 се оказа. Грешка има, да. Но все в гъз.
Ето я едната снимка, в дясно: http://img38.imagefra.me/img/img38/2/10/16/delornification/f_1474m_d368c98.jpg
Другата ми е на аватара.

Не съм доволен от преди-сега style снимката. Голяма съм свиня станал. Утре ще се снимам под същата светлина и по възможност от същия ъгъл и ще направя втора преди-сега, а тая директно я трия, че направо ме е срам (добре де, не ме е, но не е гот).

Нови ръце, но същия лайнян позинг.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 16.10.09 19:48.

BU

16.10.09
19:53

Без да се обиждаш,ти си ми дефиницията за безформеност.Досега като ми го кажеше някой не знаех за какво говори...
Карай ,с маса и релеф всичко се оправя. :P

Според мен проблема е в позата...забрави я тази “преден гръб” или както там се нарича.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 16.10.09 19:55.

16.10.09
22:17

Trash ти нямаше ли да чистиш скоро? Нещо 65кг ми се върти и татуировка....
btw правиш моята грешка като бях на твоите години, и тя бе - МАСА на ВСЯКА цена

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 16.10.09 22:17.

MA

17.10.09
05:49

Аватара е добър :) Напреднал си , предишните пози на гърба бяха по-зле :) Като гледам ти трябва - рамо , едната ръка изглежда доста по-голяма , и изчистване. Но си напреднал от преди.

Мнението беше редактирано от Muhammad Ali на 17.10.09 05:50.

17.10.09
09:26

За предния гръб първо опъвай перките и чак после мисли дали ще защипеш корема със ръцете щот гледам изобщо не изкарваш перките както трябва.

17.10.09
14:25

http://img40.imagefra.me/img/img40/2/10/17/delornification/f_13ef6mf9f5m_ee865c9.jpg
Правени са през няколко месеца - не повече от 3-4, като първата е от Април, втората - от средата на лятото, а третата е от днес.
На нито една от трите снимки талията ми не е под 80см., нито е над 83. Същото и с краката. Единствено гръбна обиколка, раменен пояс и ръцете правят разлика. Станах слон, а идея си нямам къде са ми килограмите.

Ръцете: 1 - 35см., 2 - 38см., 3 - 41см.
Бедра: 1 - 60см., 2 - 62см., 3 - 64см.
Програми: 1 - post сплит, 2 - post “25”, 3 - post milk & squat.
Добавки: само протеин, който започнах и свърших преди 3-тата снимка.
Трибой (приблизително): 1 - 250, 2 - 350, 3 - 400.

Заминавам за кратко. Никъде около мен няма да имам интернет. Довиждане.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 17.10.09 14:27.

22.10.09
20:23

казано от Muhammad Ali на 17.10.09, 05:49:

Аватара е добър :) Напреднал си , предишните пози на гърба бяха по-зле :) Като гледам ти трябва - рамо , едната ръка изглежда доста по-голяма , и изчистване. Но си напреднал от преди.

Мерси, мерси и отново - мерси!

А лявата ръка изглежда по-голяма, просто защото така и не се научих да позирам - просто дясната не е стегната, пък и лявата малко по-напред съм я изкара.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.10.09 20:23.

22.10.09
20:23

Здравейте, момичета.

Закуска: 6 яйца
Обяд: 200гр. свинско
Голямото междучасие: протеин + шепа бадеми
В късния следобед - кофичка кисело мляко + шепа бадеми
Пре-тренировъчно: 100гр. пълнозърнест (домашен) хляб + 3 яйца + 100гр. свинско + 50гр. сирене
Тренировка в 22 часът
След-тренировъчно: литър нискомаслено мляко

Тренировката:

Клек: 60; 80; 85; 90; 95; 100; 110; 115 - 5; 5; 5; 5; 5; 4; 3
Сумо тяга без фитили: 100; 105; 110; 115; 120; 140 - 5; 5; 5; 5; 4; 1

- Бог знае защо на клек толкова зле днеска се представих. Сигурно от храната. Абе, излагация. Още на 80 си мислех, че съм натоварил 100. Да, учудващо леко беше, но го сметнах за нормално - все пак и със 125 съм правил петица, че и с повече.
- Тягата бе във вариант сумо, напоследък ме грабна нещо, но и там не се представих както ми се искаше. Може би защото поради тесния хват бях хванал щангата за гладката част, отделно без фитили, то ръцете ми не издържаха, а на сумо тяга е трудно да се вдига със смесен хват. Нищо, за доброто на хвата е.

п.п. Уж ГВТ бях започнал, а не трябваше. Започнах нова програма (german volume training) без дори да имам 100% смелост и решителност. Ето, че и тук ви оставих нещо, с което да ме запомните (освен качване и сваляне, при това стабилно и двете, през няколко месеца). Не ми харесва и не се гордея, че едва на втората тренировка прекратих програмата. Може би се сетих/изплаших, че няма да имам достатъчно време за да дочистя до НГ.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.10.09 20:38.

22.10.09
20:36

От както не съм писал тренирам по-друго яче, усетих се просто, че изглеждам в пъти по-добре на снимките от 65 и 70кг., затова се хващам отново чистене - някак си, харесва ми когато съм на НВД. Това е програмата:

Ден първи - тежка тренировка (вариант А - гърди/гръб):
А1. Горен лег с дъмбели, 5х5
А2. Флайс от горен лег, 5х8
Б1. Чинс с тежест, 5х5
Б2. Пулл-оувър на скрипец, 5х8 (баш за гръб си pull over-a)
В1. Спринтове, 5х60м.

Ден втори - лактатно-индуцираща тренировка (вариант А):
А1. Тяга х12
А2. Гребане х12
А3. Клек х12
А4. Лег х12
А5. Молитва х12
- 3 рунда, без почивка
Б1. 20 минути бавно кардио

Ден трети - почивка

Ден четвърти - Тежка тренировка (вариант Б - квадрицепс/хемстринг):
А1. Преден клек, 5х5
А2. Разгъване с дъмбел, 5х8
Б1. Тяга, 5х5
Б2. Сгъване с дъмбел, 5х8

Ден пети - лактатно-индуцираща тренировка (вариант Б):
А1. Тяга х15
А2. Военни преси х15
А3. Напади х15
А4. Вертикален скрипец х15
А5. Side bends h15
- 3 рунда, отново, без почивка.. отново.
Б1. 20 минути бавно кардио.

п.п. Днешната тренировка беше само клек и тяга, но това е защото нямаше да имам време за сгъвания и разгъвания. Фитнеса не е денонощен, все пак.
п.п.2 Някои упражнения може и да изглеждат глупави, както и подредбата им, но това е защото сменям фитнеса - вече ще тренирам в този на училището, защото ми е лесно да правя спринтовете на двора, а също така кардиото ще е истинско тичане, а не връткане на някакво си колелце. Конкретно са сгъванията и разгъванията с дъмбел (бедрени) - с дъмбел, защото фитнеса е беден на машини, а и на тежести. Смятам задния клек да го заменя изцяло с преден клек, защото няма стойка там, а “тежките” серии за задния клек са ми с килограми, които не мога да взема от земята, докато на предния клек - мога и с 80 да направя power clean и да започна серията.

22.10.09
20:52

Не. Горене на мазнини. Виж имаше статия в Tmuscle.com.

22.10.09
20:52

Според Полихин, количеството “произведен” лактат има директна връзка с хормона на растежа, който е anti-catabolic хормон, тоест предпазва мускула от разпадане, а лактат се произвежда при по-продължително натоварване на мускулите - около минута на упражнение. Повече повторения, или пък по-леки тренировки, от сорта на сплит програма със стандартните 4х12, ще унищожат повече мускул, от колкото ще запазят. Пък и цялата тренировка подготвя добре за кардиото, което след подобна трен. няма нужда да бъде по-продължително от 20 минути.

п.п. Отдавна, ама наистина отдавна я заглеждам тая 5/3/1 програма. Най-сетне да ми стане интересен и на мен твоя дневник, Емо. Ще следя внимателно.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.10.09 20:55.

22.10.09
20:58

http://www.tmuscle.com/free_online_article/sports_body_training_performance_nutrition/death_match_you_vs_your_body
Относно чистенето. Не че има нещо ново, но е добре да се знае.

22.10.09
21:18

Това напомня друг цитат по много подобна статия. Цитирам Christian Thibaudeau (Крисчън Тибоуду):

After you are done with this program you will look good nekkid, and you will perform good nekkid, if you can catch my drift!

http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2189495/2/istockphoto_2189495-panties-coming-off.jpg

Та, наистина ми е интересно да видя как ще се справиш и ще ти подейства ли така добре ударната адаптация на нервната система, както аз очаквам да се отрази на мен самия след няколко месеца. Успех и хайде, че стана късно - ЛЕКАр с НОЖ.

23.10.09
06:49

казано от Петко К на 22.10.09, 20:58:

http://www.tmuscle.com/free_online_article/sports_body_training_performance_nutrition/death_match_you_vs_your_body
Относно чистенето. Не че има нещо ново, но е добре да се знае.

Интересна е тази тази статия и най- вече частта, в която обясняват, че  е много добре да се започва тренировката с 3-4 много тежки серии с малко повторения на базисни упражнения.

23.10.09
20:54

Поредната отложена тренировка, само защото не мога да бъда гаден егоист. Irl issues.

Всичко на всичко, яденето бе протеин на разсънване, 6 яйца, още един протеин в училище, след училище - риба с топено сирене, литър мляко със 100гр., че и от горе домашен кекс (кафява захар, пълнозърнесто брашно, грозде, зехтин -> във фурната за хляб).

Кекса не беше нещо планувано, но мамка му, това беше най-вкусното нещо, което някога бях опитвал. Евалата, майка!

п.п. Имам няколко дневника зад гърба си, по-точно два (поне в този сайт). Колебая се, искам нов дневник, но без спам и офтопици. Искам всичко да е чисто и ясно, но от друга страна, всичко ми е тук. Снимки, коментари, тренировки и reminder за лутането ми из черната дупка. Как мислите, да помоля ли модератор да изтрие този дневник, или да си пиша тук? Добра мотивация ли е едно ново, чисто начало (поне на хартия), или да си знам къде съм бил и какво съм правил, просто да ми напомня. Коментари от сорта на “Ти си решаваш.” не са желателни, или да, или не.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.10.09 20:58.

BU

23.10.09
21:04

Драсни една черта в този дневник и почни “на чисто” като ти е важна мотивацията. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 23.10.09 21:04.

23.10.09
21:17

Или пък да заеба bb-team и да направя training log в t-muscle? Тц, ще ви държа в течение, потребителите на бб-тийм. Просто не съм решил още дали нов да бъде дневника, или в този да става магията.

24.10.09
09:01

В какъв вид ти е дневника, зависи най-вече от теб.
Дори подбуждането на дискусия от сорта на “Да си оставя ли дневника, кво да правя с офтопика” си е чист офтопик. :-P
Ще пускаш нов, ще си го местиш в другия крачол, ще логваш в т-nation…не се вживявай толкова. :)

24.10.09
09:12

Аз вече говорих с модератор, СТАЛКЕРчо, дали технически е възможно да отворя нов дневник с възможност да заключвам възможноста за коментари от другите и да пиша само аз, а друго предложение беше подраздел под мъжки и женски дневници с коментари по всеки дневник. Мисля, че това е много добра идея, но уви. Иначе, така излиза, да - в другя крачол просто отива, но знам ли. Както казва DeadMan, ако нов дневник (ново начало, както казах поне на хартия) е добра мотивация, няма причина да не го направя. Аз се реших и ще отворя нов дневник, а този нека да си седи, просто ще бъде заключен и ще отиде на дъното на морето.

BU

24.10.09
09:37

DeadMan каза,че ако имаш нужда от психологическата идея за ново начало просто дразни една черта:

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

В този дневник. :)

Ето,оттук надолу вече няма нищо. ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1