ANABOL-AMP + Creatine + 2kg WHEY ?

14.02.09
08:39

значи да ви разясня какво е това анабол амп:

ANABOL-AMP Proprietary blend:
D-Ribose
B- Hydroxy B-Methylbutyrate Monohydrate (HMB)
Chrysin (5,7-dihydroxyflavone)
Creatine Ethyl Ester
5-Methoxy-7-Methoxy-Isoflavon

отделно ще пия креатин монохидрат както се пие по принцип а суроватъчният протеин 3пъти в тренировачни и 2 пути в нетренировачни дни.

Мисълта ми е да добавя ли о6те нещо?

СБ

14.02.09
09:49

Пич, не знам с какви очаквания си за тази добавка, но в 2 капсули има смешните 480мг обща доза от всички съставки!!! Това случайно да ти говори на теб нещо??? Нека да ти разясня:

Methoxy-isoflavnoes дозата е между 1-1.5грама на ден и пак няма гаранция, че ще действа. Изобщо с растителните стероли е много спорна ситуацията. За да са ефективни е важно екстрактът да е много чист, което допълнително оскъпява продукта. И пак казвам - дозировката
CEE дозата е между 5-10 грама на ден
HMB от много време вече е недействаща добавка във фитнес средите, което е доказано с редица изследвания

Хайде сега сам си прецени дали не си се минал! Това, че в имено на някой продукт има думичката АНАБОЛ не значи, че е вълшебен продукт!!
ГЛЕДАЙТЕ СЪСТАВКИТЕ!!
Накратко - минавка си направил с този продукт!!!

14.02.09
11:14

аз знам че съставките му са в малки количества но това брат ми ми го донесе от Англия то само като му видиш цената разбираш 4е е нещо тапо затова ще пия отделно и креатин.

14.02.09
13:52

EXO

14.02.09
15:16

Още един дето си е купил добавки без да гледа какво купува. Момчета прави се по-следният начин:

1. Решаваш какви цели ще преследваш.
2. Решаваш кои продукти като типаж ще са ти нужни.
3. Избираш най-подходящите за твоя случай марки.
4. Купуваш продукта от търговец и го питаш как да приемаш нещата.

А не да си купиш продукта Х и после - тема във форума - “тоя продукт добър ли е и може изобщо да ми е полезен с нещо”. И после... това не работи... тоя продукт е много зле... изпих една опаковка и нищо... ЧЕТЕТЕ!!!

14.02.09
17:11

ти чети казвам ти че товва не сам го къпувал аз.и Второто което е не питам как се пие или какво му е действието а какво да добавя още към тези неща.Става въпрос за март.Сега сабирам идей.

14.02.09
20:43

Ок, не виждам голяма разлика дали сам си се минал или брат ти се е минал...

14.02.09
22:33

Xитър си.Кът Гъзът на Питър

Мнението беше редактирано от ges4o на 15.02.09 07:50.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1