14.02.09
22:40
може ли след употребата на креатин веднага след това да се почне приемането на super pump и с какво е добре да се приема този продукт
15.02.09
06:31
Какъв кретин си приемал преди това?, но като цяло този продукт е на аргининова основа и мисля ,че няма да имаш нужда от почивка.
Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 15.02.09 06:35.
аз и в момента го приемам имам още малко (креатина е Kre-Alkalyn.) и след тово мисля да си взема super pump 250 може да го комбинирам с Novedex или пак с нешо на Animal.Според вас кое ще е по добре.
Мнението беше редактирано от dimi84 на 17.02.09 14:59.
Можеш да си направиш комбинация от SuperPump250, SizeOn, Novedex XT и PlasmaJet. Комбинацията от тези четири добавки е известна като 4most Anabolic Arsenal. Това обаче не е евтин вариант. Не знам какви са цените в България в момента но в Канада и САЩ излиза към 160 - 200 долара тази комбинация. Аз също съм фен на Гаспари и в момента ползвам SuperPump250 и MyoFusion като последното е смес от бързи и бавни протеини.
Мнението беше редактирано от DRUMEV на 22.02.09 17:54.
в България тази комбинация е от 400-500лв.
Реших да си взема super pump 250 с animal pack
казано от dimi84 на 22.02.09, 18:03:
в България тази комбинация е от 400-500лв.
Реших да си взема super pump 250 с animal pack
Супер. Аз също в момента съм на тези две добавки плюс протеина на Гаспари. Освен това забравих да те предупредя за Новедекса че е малко заиграване с хормоните.
да аз вече се спрях на тази комбинация(пумп с анимал) по форумите четох за комбинация на пумпа с плазмаджет ти нещо да кажеш
по въпроса-кой ще е по добрия вариянт.
23.02.09
08:32
Комбинацията 4most anabolic arsenal в момента е 314 лв. Най-добрата цена, която можете да намерите!
dimi84 би ли ми казал какво искаш да постигнеш? Мускулна маса, изчистване или ти трябва просто комбинация от продукти за сила и напомпване?
в момента съм 178 и тежа 76 кг на 25г съм мисля,че ми трябват още малко килограмчета,а колкото до цената на продуктите си направих груба сметка от магазина от който аз си взимам продуктите като се има в предвид че ми правят и 10% намаление но тва е друга тема,а какво да кажем за ценоте тук http://www.bulknutrition.com/?manufacturers_id=135
Мнението беше редактирано от dimi84 на 23.02.09 08:52.
23.02.09
10:54
Незнам от кой магазин си пазаруваш, но май е Power & Beauty. За цените в този сайт какво мога да ти кажа. Нормални цени за западен сайт.
4 most anabolic arsenal ти излиза около 151$ = 235 лв. Транспорта незнам колко ще ти е до БГ, но предполагам, че около 30-40$ = 62 лв. Дотук всичко прави 297 лв. Ако продуктите ти дойдат на митница с разписка, че са над 50$ ще платаш мито и ддс и се сещаш какво става нали? Ако извадим митото и ддс-то и кажем, че не ги платиш пак продуктите ти идват за 300 лв. до БГ. Тук са 314 лв. и си ги прибираш за 2 дена след като ги поръчаш и си сигурен, че всичко ще пристигне без проблем... 14 лв...
Щом ти трябват килограмчета, тогава SP250 + PlasmaJet не е най-удачната комбинация. Нито пък е най-удачно да комбинираш SP250 с Animal Pack. По скоро комбинирай Sp250 с продукт за маса, като SizeOn или някоя друга креатинова матрица!
магазина е в Пловдив и се намира на бул.Руски но мисля че не е тук мястото да се коментира това,а по важното е какво е добре да си взема сега и точно това е пролема че до преди 5 дни съм вземах креатин с глутамин(Kre-Alkalyn) и за това не ми се искаше Size on като си мислех другият месец пак да си взема креатин.
23.02.09
18:05
SuperPump е най-добре да се комбинира с креатинова матрица. Както и всички подобни продукти. Затова ако ще правиш почивка от креатина, изчакай по-добре и с пъмпа и след това го пий заедно със SizeOn…
здрасти , и аз съм в подобна ситуация .. качвам килограми , вече се старая да са максимално чисти ... взимам креатин монохидрат и суроватъчен на АСН ... много ми се иска да пробвам тази комбинация SP250+SizeOn .. означава ли това , че трябва да спра монохидрата , да почина месец и след това да почна да ги взимам ? .. монохидрата го взимам от месец и 10 дена . доволен съм си . освен това имам и един продукт bodyart-bg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=71&category_id=3&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=12 който се води предтренировъчен , взимал съм няколко дози от него и съм със смесени чувства . трябва ли да спра да взимам и него ...
Мнението беше редактирано от CheFolino на 23.02.09 18:36.
След като ще взимаш Суперпъмпа преди трен не ти трябва друго азотно или напомпващо
да де .. мен ме интересуваше дали трябва да направя почивка или мога да започна супер пъмпа + сайзОн-а веднага .. примерно спирам монохидрата на 1 март .. не взимам креатин целият март , а април ги почвам заедно със суроватка и витамини
23.02.09
22:09
Така би било най-добре според мен. Изчакай и си направи комбинацията.
казано от Георги Gaspari на 23.02.09, 10:54:
Нито пък е най-удачно да комбинираш SP250 с Animal Pack.
Какви са аргументите за това?
25.02.09
10:09
До колко съм запознат с паковете това е витаминен пак. Ти си помисли кое е по-добре да се комбинира за маса. Витаминен комплекс или креатинова матрица.
няма смисъл да спорите този месец ще си взема протеин+амино, а другият ще пробвам минимум пумпа и size on,за да мине малко време между преема на креатина които пих повече от месец
казано от dimi84 на 25.02.09, 12:01:
няма смисъл да спорите този месец ще си взема протеин+амино, а другият ще пробвам минимум пумпа и size on,за да мине малко време между преема на креатина които пих повече от месец
Че един месец не е голям срок за да спираш креатина.Взимай го поне 2 месеца и тогава направи кратка почивка
за да бъда точен пил съм Kre-Alkalyn 40 дни мисля да направя малко почивка и след това да си взема пумп+Size on
казано от dimi84 на 25.02.09, 12:53:
за да бъда точен пил съм Kre-Alkalyn 40 дни мисля да направя малко почивка и след това да си взема пумп+Size on
аз също пих кре-алкалин и го свърших миналата седмица, тази почивам и от следващата почвам White Flood + Storm
в описанието за Storm пише че съдържа ” В продукта използваме само най-доброто съчетание на креатин включително креатин от магнезий” а аз не искам продукт които съдържа креатин.Ако си взема White Flood с какво друго може да се комбинира примерно аминокиселини или да си взема класиката протеин+амино
Мнението беше редактирано от dimi84 на 25.02.09 19:36.
казано от Георги Gaspari на 25.02.09, 10:09:
До колко съм запознат с паковете това е витаминен пак. Ти си помисли кое е по-добре да се комбинира за маса. Витаминен комплекс или креатинова матрица.
Нещо не се разбрахме. И аз не гледам какво пише, Пак - Стак... Всъщност имах предвид Стак, но както и да е... момчето е направил вече избора...
To efekt ot Size on i super pump qsno che ima.No iskam da popitam stranichen efekt dali ima i kakuv e toi ?
05.05.09
12:22
друмев,можеш ли да ми помогнеш ,разбрах 4е пиеш новият протеин на гаспари ,добър смисъл ка4ествен ли е не като вкусово ка4ество а като цияло на нвд съм мога ли да го приемам преди и след ти ли4но доволен ли си от него?? колебаия се между майфюзън и синтатат на бсн какво би ми препоръ4ал??? имайки предвид 4е диетата ми става максимално сериозна благодария предварително