15.02.09
21:25
Здравейте , на скоро си закупих следните добавки и ми е необходимо да чуя професионално мнение относно това как да ги вземам.
Ето ги и тях: Гейнър , креатин в комбинация с таурин 5:1 (гр) за доза , Л-глутамин и течни аминокиселини. Тренирам 3, 4 пъти седмичнно като в някои дни и работата ми се явява тренировка. Тренирам вечер след работа от 18:30 до 19:30.
Ще бъда признателен да чуя вашите мнения.
Да разбира се че имат етикети и си пише но това което ме интересува е не по колко а по кое време на деня. Основно за глутамина геинъра и аинокиселините. В момента ги комбинирам по следния начин. Сутрин започвам с гейнъра , след което към около 2 часа на обяд 3,4 гр глутамин след което следва тренировката в 18:30 като 30 мин преди нея вземам 3 гр креатин и веднага след нея още 3 гр. + една доза гейнър който съдържа също малко креатин около 1.5 гр и глутамин 1.5 гр за доза. В 22 часа вземам 2 супени лъжици от течните амино и си лягам. Тежа 69 кг 171 ми е височината и не съм склонен към трупане на мазнини, казвам го с цел да покажа че не се притеснявам да тъпча гейнъра смело.
Темата беше редактирана от flexos на 22.02.09 21:51.
Етикети нямат ли си тези добавки? Ако имат там какво пише за дозировката? И като пише каква да е дозировката кой по-добре от производителя ще зане по колко да се взима?