16.02.09
12:37
Вече 2ри ден не ходя на училище, защото ме боли гърлото и съм отпаднал. Всъщност няма нищо сериозно, но освен да лежа пред тв-то, да стоя пред компа и над учебниците друго не правя. Не съм тренирал 2 дена и мисля да не дигам поне още 3. Фитнесът ми е у нас, но мисля да не пипам тежестите. Въпросът ми е - какво да направя, за да не губя маса и форма през тези дни на легло, имам възможност да се храня добре и да пия добавки, глутамин и суроватъчен протеин. Проблемът като че ли не е в храната, а в това, че прекарвам твърде много време статично. Иначе имам апетит и желание да подновя тренировките. Да правя ли все пак някакви разтягащи упражнения или да дам известно време покой на мускулатурата?
Благодаря предварително :)
Вече 2ри ден не ходя на училище, защото ме боли гърлото и съм отпаднал. Всъщност няма нищо сериозно, но освен да лежа пред тв-то, да стоя пред компа и над учебниците друго не правя. Не съм тренирал 2 дена и мисля да не дигам поне още 3. Фитнесът ми е у нас, но мисля да не пипам тежестите. Въпросът ми е - какво да направя, за да не губя маса и форма през тези дни на легло, имам възможност да се храня добре и да пия добавки, глутамин и суроватъчен протеин. Проблемът като че ли не е в храната, а в това, че прекарвам твърде много време статично. Иначе имам апетит и желание да подновя тренировките. Да правя ли все пак някакви разтягащи упражнения или да дам известно време покой на мускулатурата?
Благодаря предварително :)
Добро хранене + много чай :)
16.02.09
12:59
За 5 дни нищо няма да загубиш.
Не обръщай толкова внимание на този грип.
16.02.09
18:14
Много ядене с 2,5 гр протеин на кг телесно тегло,чайчета,витамини,женшен,чесън,лимони...Почивай тая седмица и си стой на топло във вас.
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 16.02.09 18:16.
Aз съм тренирал болен и да си призная не усетих разлика в силата... Но аз попринцип гриповете много леко ги минава за 1 ден и ми няма нишо...
Когато съм леко настинал, тренирам и това ми се отразява чудотворно, но ако е по сериозно заболяването, мисля, че не е препоръчително, защото се товари сърцето. Поне така казват докторите. Ако имаш проблеми с дробовете, не тренирай! Пресилването при белодробна инфикция не се препоръчва...