18.02.09
10:22
Здравейте, края на зимата бавно се приближава и въпреки че има още време до тогава започвам да мисля за малко изчистване преди лятото. Миналата година свалих доста само с диета и загубих доста мускулна маса въпреки опитите ми да приемам повишено количество белтъчини. Пих и малко l-carnitine на Weider. За това реших да кача малко и неизбежно качих и мазнини.
Тази година мисля да пробвам някой fat burner, тъй като от постовете които прочетох изглежда имат по-добър и силен ефект в сравнение с л-карнитина. Четох за тези два и не съм сигурен кой е по-добър избор. В една тема (която бе доста стара впрочем) прочетох че burner-a на Syntax е най-добрия. Също прочетох и доста добри коментари за Thermonex.
Бих искал някакви коментари за двата продукта и разликите между тях които да ми помогнат при сравнението на двата продукта.
Благодаря на всички.
Поздрави!
Темата беше редактирана от lbl на 18.02.09 10:22.
Аз съм за Fyre,не съм го ползвал,но ще го ползвам след няколко месеца.Приятели са го ползвали и има ефект.И другия препарат е добър,но според мен Fyre е по-добрия.
казано от pHr34K на 18.02.09, 11:33:
Аз съм за Fyre,не съм го ползвал,но ще го ползвам след няколко месеца.Приятели са го ползвали и има ефект.И другия препарат е добър,но според мен Fyre е по-добрия.
Здравей pHr34K, можеш ли да споделиш подробности около ефекта който е имал при приятелите ти? Колко време (опаковки) са го ползвали, какъв е бил ефекта... ?
Вие добре бърнарите,ама режима ако не ви е както трябва ще стопите и това което сте изградили...Аз пък ще ви кажа друг продукт,който е доста добър-Nutrex:Lipo-6 Liqui-caps
Темата май поумря още в началото.
Никой ли не е използвал някой от продуктите за да сподели мнение, разултати и впечатления?
24.02.09
08:30
казано от lbl на 24.02.09, 07:13:
Темата май поумря още в началото.
Никой ли не е използвал някой от продуктите за да сподели мнение, разултати и впечатления?
Предполагам че искаш хора които са ги ползвали и двата, но но май няма да се намерят. Какво точно искаш да знаеш? Дали действат- да действат и двата, като недоволни до този момент не съм срещал. Термонекса е малко по-мек като действие и до там стигат разликите.
Исках точно да разбера разликите между двата.
Интересно ми е също (тъй като до момента не съм използвал бърнър) с какво се различава действието, съответно резултатите спрямо диета с прием на Л-карнитин. Предполагам, че резултатите от бърнъра ще са по-добри но предпочитам да чуя мнения на хора които са ползвали.
Не държа да са ползвали и двата - просто да се саберат мнения относно двата продукта.
Какво означава че е по-мек? Четох преди време, че термогенните бърнъри (какъвто е термонекса, за синтакс не знам) имали странични ефекти, но термонекса бил по-добър от останалите в това отношение.
Какво разбираш под странични ефекти ? Ако си мислиш че ще ти израсте шести пръст се лъжеш. По-скоро са изразени в това от сорта на студени топли вълни през деня, зачервяване на ушите такива неща. Да и Fyre е термогеннен фет бърнар.
Ето този лог може би ще ти е полезен :
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32271/
Мерси за линка.
Естествено че няма да ми израстне шести пръст, знам че страничните ефекти не са нещо особено, но не съм пил бърнър до сега и това идеята на цялата тема.
искам да попитам колко време е паузата от първата опаковка до втората ? syntrax fyre
25.03.10
07:11
Лол този бърнър май не е за мен... работата ми е цял ден на бюро и ако не ме свърта на едно място ще изпаткам :) мерси за линка и за лога :) и между другото като им гледам съставките разликата между двете е, че:
FYRE съдържа Йохимбе - Yohimbine HCL - йохимбинът блокира алфа-рецептори, което води до изгаряне на повече мазнини. Йохимбинът действа и като афродизиак.
Thermonex съдъежа Йерба Мате - Йерба Мате: В Южна Америка се използва като алтернатива на кафето. Източник е на кофеин и други метилксантини. Също така съдържа вещества, подобряващи ефекта на метилксантините. Добавя се към Thermonex по същите причини, както и октопаминът.
Останалите съставки са горе долу подобни.
На мен ми се струва FYRE, че е по-добър от тези двата.
Здравей,
взимал съм и от двата продукта. Ако се спреш на FYre/100% естествен Продукт/ задължително комбинирай с термогенният Spyce. Продукта на BSN го взимах сутрин+кардио! Трябва да ти кажа, че после дълго време ще си свеж и концентриран. Мн енергия и позитивна мисъл! Същото важи и за Syntrax-a. Вкарай по една чаша зелен чай преди хранене и ще си на 6! Успех
Важно!!! Пише го и на опаковките, започни постепенно, с малки дози, като до 3-4 дена стигнеш до максималната за теб!
Мнението беше редактирано от shiko на 26.03.10 11:56.
10.05.10
13:55
Незнам как е при вас,но вече пия по 2 сутрин и едно на обяд хапче Syntrax Fyre,но ми се спи както преди и почти не го усещам.Имам си и апетит,незнам какво става.Опаковката е с йохимбе.