Мнения за режим

Значи за след около 2 месеца планувам да направя едно “НВД” с цел поизчистване на мазнините от зимата (що годе поорелефяване).
Излишни пари за добавки няма да ми остават,но режима ще си е ок.Ще приемам и много извара под формата на шейкове (пасирано с вода и я пия,така за 10-15 секунди са в играта),просто нямам възможност за повече от 400-500 гр месо за ден и други скъпи храни.А на инфото ми пише горе-долу какви кг-ми съм и мерките ми.

Ето и режима:
Сутрин ставам за училище
7:10-4 белтъка,2 жалтъка 100 гр извара+50 гр овес
10:30 50гр Орехи+1 Кисело мляко
13:30-14:00 200-250гр Пилешко филе/Телешко или Агнешко (чисто) (разполагам с определено количество агнешко и телешко във фризера и от време на време ще го готвя за разнообразие вместо пилешко)+Зеленчуци+1-2 филийки “пълнозърнест” хляб
15:30-16:00 150 гр извара+50 гр Орехи или фъстъци
16:30 или 17:00 Тренировка
18:30 -150-200 гр месо(от горе изброените видове)+Салата
20:00 -150 гр извара
23:00 -200 гр извара и лягам

С 4 дневна програма+2 кардиота на седмица и във всеки тренировъчен ден поне по 1 суперсерия задължително и почивките ги намалям от 2-2,5 минути на 1-1,5 минути.
Приемам всякакви мнения и критики относно режима и подхода към тренировката.

Темата беше редактирана от Велико Иванов на 18.02.09 17:49.

10:30-пак извара или месо.С 1 кисело мляко си за никъде,а орехите не го броим.Много мазнини стават.Махни орехите в 10:30 и слови другите преди лягане.Ако искаш добър резултат без много свалена мускулна маса те съветвам да въртиш въглехидратите.Примерно висок-среден-нисък или среден-нисък и намали мазнините до минимум(по малко от 1 гр тегло).В края на диетата можеш да направиш 1 седмица от безвъглехидратни дни-3 дни без 1 много висок.След това се връщаш на сред прием на въглехидрати,защото ако скочиш директно на висок за качване щше върнеш мазнини.Процеса трябва да е плавен.
За по-бързо изчистване ти препоръчвам тренировки със суперсерии,но не по 1 както си написал ами цялата тренировка.Кардио ако прави 2 седмично го прави сутрин задължително и поне по 40 мин,а ако можеш и по 1 час ще е още по-добре,но по-добрия вариант е да ги разпределиш 4 пъти по 30 мин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1