Lipozan+L-carnitine+Amino2700+Biostrong

21.02.09
20:38

кажете тази комбинация (Lipozan+L-carnitine+Amino2700+Biostrong) добра ли е?от Lipozan взимам по две,три пъти на ден.от L-carnitine(500 mg) взимам по две преди и след тренировка,от Amino 2700 (на Universal са) по две преди и след тренировка,а от Biostrong по едно всяка сутрин на гладно.комбинацията и дозата добри ли са?ако не, препоръчайте доза или други суплементи, или пък допълнете с нещо тази комбинация.

Темата беше редактирана от bushy_7 на 23.02.09 12:45.

06.03.09
16:56

айде бе хора!темата има 80 прегледа и нито един отговор.драснете нещичко моля ви!

06.03.09
17:14

Л-карнитин е безмислено да вземаш след тренировка. Дозата аминокиселини която приемаш е доста малка и съответно няма да са много ефективни.

Какво е биостронг?
Дай състава на този Липозан...

казано от Калоян Георгиев на 06.03.09, 17:14:

Какво е биостронг?
Дай състава на този Липозан

Кала ако не греша това е името на витамините на Биогейм :) пил съм ги преди десетина години и не съм много очарован.Липозан пък е на световно известната марка Нутрим.Сега става ли ясно защо темата е слабо популярна.bushy_7 неможе да взимаш некачествени добавки и да очакваш качествени резултати.От личен опит ти казвам, че много неща можеш да постигнеш и без добавки особенно без тези на тази фирма.Инвестирай повече в качествена храна и хубав режим.

06.03.09
21:02

Кала ако не греша това е името на витамините на Биогейм :) пил съм ги преди десетина години и не съм много очарован.Липозан пък е на световно известната марка Нутрим.Сега става ли ясно защо темата е слабо популярна.bushy_7 неможе да взимаш некачествени добавки и да очакваш качествени резултати.От личен опит ти казвам, че много неща можеш да постигнеш и без добавки особенно без тези на тази фирма.Инвестирай повече в качествена храна и хубав режим.

да ,биостронг са витамини.мерси за съвета.ще те послушам, защото не мога да си позволя много скъпи добавки.студент съм и средствата са ми доста ограничени за това и копувам такива добавки.ако може препоръчай ми нещо по-достъпно за студенти.много бих бил благодарен!

и аз съм бил студент знам какво е, но ти май не четеш.Казвам ти наблегни на храната и спорта недей пита за добавки

06.03.09
21:25

казано от Иван Шишманов на 06.03.09, 21:07:

и аз съм бил студент знам какво е, но ти май не четеш.Казвам ти наблегни на храната и спорта недей пита за добавки

е след като си бил студент знаеш че се яде всичко освен качествена храна.не живея в града в който уча.храня се с лоша храна и си мислих че това може да се компенсира с добавки.за това питам за такива.ще те послушам и ще се опитам да се храня по-качествано(но едва ли ще се получи без добавки).отдавна тренирам и си познавам тялото.без добавки...трудна работа.

06.03.09
21:34

казано от bushy_7 на 06.03.09, 21:25:

храня се с лоша храна и си мислих че това може да се компенсира с добавки

Не може. Без хубаво хранене само се хабят добавките..

bushy_7 може да тренираш от много много отдавна и пак да не си познаваш тялото.Как го познаваш като не си му давал необходимите предпоставки то да се развива храненето е 60-70% от този спорт, ако си му давал само останалите 30 недей чака фрапиращи резултати.Иначе бъди сигурен че този спорт е един от най неблагодарните и трудните, форма се гради с години постоянство.Добавките нищо небиха направили ако не се храниш и тренираш оптимално

07.03.09
13:56

казано от Иван Шишманов на 07.03.09, 08:08:

bushy_7 може да тренираш от много много отдавна и пак да не си познаваш тялото.Как го познаваш като не си му давал необходимите предпоставки то да се развива храненето е 60-70% от този спорт, ако си му давал само останалите 30 недей чака фрапиращи резултати.Иначе бъди сигурен че този спорт е един от най неблагодарните и трудните, форма се гради с години постоянство.Добавките нищо небиха направили ако не се храниш и тренираш оптимално

а бе така си е.знам че е така.мерси!!!понякога имам нужда от шамар в смисъл някой да ме надъха :) мерси за което!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1