Как да наблегна на муск група

21.02.09
22:48

Как да стане с това нещо
1.Да я изместя в тренировъчен ден когато съм най починал.
2.Да я изместя като първа група ако тренирам 2 в трен ден.
3.Да увелича сериите за нея.
4.Да включа суперсерии (предвид че съм наичнаещ не мисля че това ще ми се отази добре)
Моля дайте съвети какво да правя.

22.02.09
06:53

общото правило е - първа група в първия ден след почивката. ако по някаква причина не е възможно да го следваш, можеш да я оставиш в последния тренировъчен ден - след нея почивка. зависи коя е групата и какъв ти в сплита

22.02.09
08:12

става въпрос за ръцете на фона на другите групи с адски слаби и това понякога ми пречи при по големи тежести за другите групи

Колко ти е стажа,че реши че ти изостават.Ако си начинаещ съсредоточи се към режима на хранене и би трябвало да потръгнат(предполагам че нямаш хранителен режим).Друга причина за изозтаването е ,че може да ги мъчиш с повече ,отколкото могат да понесат.2 упражнения за бицепс в 3-4 серии и 3 упражнения за трицепса са достатъчни в повечето случаи.Ако гореизброените ги спазваш и стажът ти е над  9 месеца може да пробваш и с малко суперсерии,дропсерии или 21

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 22.02.09 16:49.

ГН

22.02.09
19:44

Дроп серии и 21 на 9 месеца е все едно стартова програма 6 пъти седмично 2-разова. Това след 2.5 години!

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 22.02.09 19:47.

22.02.09
20:16

Не съм писъл никъде че изостават просто по начало са ми слаби като клечки на фона на гърба и гърдите , а стажа ми е скромен 2 месеца.За храненето гледам  да ям мин 4-5 пъти на ден въглехидрати и месо или яйца.От това съдя че ми трябва само търпение.

22.02.09
20:58

За два месеца не можеш да си правиш никакви изводи.

23.02.09
14:00

казано от Biad__ на 22.02.09, 20:16:

Не съм писъл никъде че изостават просто по начало са ми слаби като клечки на фона на гърба и гърдите , а стажа ми е скромен 2 месеца.За храненето гледам  да ям мин 4-5 пъти на ден въглехидрати и месо или яйца.От това съдя че ми трябва само търпение.

абсолютно, прекалено малко време е....търпение ти трябва

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1