Дневникът на Abigale

Темата е заключена.
Прескочи до:

22.03.09
20:25

Трудно някой ще ти каже, дали да го правиш или не. Тялото е твое и ти го познаваш най-добре от всеки. Опитай с програмата с която си планирала и виж как ти понася, ако усещаш умора и прочие, явно прекаляваш. Ако се чувстваш добре - значи работи :)

23.03.09
08:16

Реших все пак да експериментирам и да си направя тренировката вкъщи.Доволна съм,поне засега.Смятам това да го правя до петък и да преценя дали не претренирам.Скачах на въже 15 мин и направих 1876 оборота,т.е. 125 оборота/мин.След това направих и два ланка като за начало.Това упражнение определено натоварва и смятам да продължа да го прилагам  ;-P

23.03.09
19:58

Здравейте  ;-P
Днешният ден ме изпълни с много енергия.Дали от това,че не пропуснах тренировка и днес,въпреки че не бях на фитнес...абе сигурно е от това.Защото като не ходя ставам една нервна...не мога да се понасям,какво остава за другите покрай мен :-)

Ето и как мина днешният ден,23.03.09г:
08:00   кофичка кисело мляко с овесени и други ядки + канела
10:00   скачане на въже
10:45   яйчена питка(този път я изгорих и едвам я изядох  :red: ,ама това е щото експериментирах с други съставки)
12:45   задушена телешка пържола и зеленчуци(мн малко от тях)+ 100г ориз + шопска салата (и от нея малко)
15:00   пъво хапнах една хапка от сандвичът ми по-късно,за да не е на гладно кафето с пакетче захар,веднага след това  ;-P ,както бях посъветвана)
16:00   сандвич (две пълнозърнести филии с маргарин  :red: и кашкавал
20:45   задушена телешка пържола и зеленчуци + шопска салата( 1/2 чушка,2 домата и 1/2 краставица и малко извара-около 15г)

Мнението беше редактирано от abigale099 на 23.03.09 22:20.

23.03.09
20:07

Aбе  госпожице :) всичко  добре ама  тая  захар,  до  кога  така 1 пакетче 1 ама  е  захар, гликемичен  индекс  висок  колкото  си искаш, разбирам,  че  чисто кафе  явно  не  пиеш  ама  има  подсладители,  мед  каквото  ти обичаш. Их,  че  се  скарах  и аз  ама  :)

23.03.09
20:14

Не слагам  подсладители,по простата причина,че не вярвам в тях.Виж,ако бях диабетик и нямах избор...Ама съм чела на не едно място,че подсладителите са канцерогенни.От друга страна се слагат какви ли други неща за компенсация,че става още по-врено даже.Пример:кола лайт.А с мед не мога да си пия кафето.Добре де,ако е толкова трагично и без захар ще почна да го пия,въпреки че май е по-добре да го откажа,защото и без това без захар отива самото удоволствие от вкуса на кафето

23.03.09
20:21

Напротив, без захар усещаш истинския вкус на кафето ;) Захарта го убива.

23.03.09
20:28

Казвам го в преносен смисъл.А и тъкмо говорих с един приятел,който разбира достатъчно от диетология и тренировки.Каза ми,че захарта(в малки количества естествено) подпомага усвояването на кофеина от организма  :-) Иначе за утре ще видя дали ще устискам за кафе без захар

Мнението беше редактирано от abigale099 на 23.03.09 20:28.

23.03.09
20:31

казано от abigale099 на 23.03.09, 20:28:

Казвам го в преносен смисъл.А и тъкмо говорих с един приятел,който разбира достатъчно от диетология и тренировки.Каза ми,че захарта(в малки количества естествено) подпомага усвояването на кофеина от организма  :-) Иначе за утре ще видя дали ще устискам за кафе без захар

Аз никога не съм пила кафето си със захар и самият аромат на кафе със захар ме дразни. Но това е въпрос на вкус. Споко от 1 пакетче захар няма нищо да ти стане. пийси го така като си свикнала, но да не е на гладно както вече си знаеш. Това за кофеина не ми се вързва нещо, но не съм специалист. По-скоро с мляко или сметана ще се усвои по-добре.

23.03.09
20:34

Съгласна  съм с  Петко  К, захарта  убива  вкуса  на  кафето,  но  не  съм  съгласна  с това,  че  подсладителите  били  канцерогенни  аспарама знам,  че  не  е  добър т.е  че  вреди,  дали  е  точно канцерогенен  не  мога  да  кажа,  но  подсладителите за диабетици не мисля, че са  канцерогенни ... нямам обяснение  просто  не ми се  вярва. Колкото  до  меда  ок  аз  мед  не  понасям  в  какъвто  и да е  вариант така че там  разбирам, но  просто  ми се  струва,  че  си  плюеш  на  усилията с тая  захар дали ще  е в  кафето  или  в  нещо  друго  няма  значение. Твой е  избора  все  пак, аз  само ти  обръщам  внимание,  да  не се  окаже, че не си  знаела :)

23.03.09
20:39

Е,то е съвсем нормално да е малка крачка назад,но все пак и с нея и без нея резултатите ще са налице.Може би наистина трябва да го премахна тва пакетче захар,но утре ще го реша това.Може би е наблегна на чаят.И без това днес изпих 4 (НЕПОДСЛАДЕНИ) и още сигурно около 3-4 литра вода.Вече им загубих бройката,ама и не е толкова значително.Важното е,че съм минала 2-2,5л  %-P

24.03.09
16:25

Хей,ето ме и мен  :-)
Все още денят не е отминал,но вече съм предвидила и какво ще е останалото меню.Ако има отклонения ще докладвам,но силно се съмнявам -вече съм по-дисциплинирана  ;-P

Тааа,ето как протече той :
06:45 кисело мляко и овесени и други ядки +канела
10:30 сандвич -две пълнозърнести филийки,намазани с маргарин/масло( не мога да го определя точно) и кашкавал
13:20 протеин
14:30 тренировка в залата
16:45 две препечени филийки с пакетче топено сирене и 1 домат ;25-30г бадеми
За вечеря се предвижда телешка пържола + малко задушени зеленчуци + шопска салата (домати ,краставици,чушка,малко извара и маслини)

Вода-мнооооого.Чай-засега два,но мисля да повиша количеството им.Естествено неподсладени са  ;-P

Днес се въздържах от кафето,а за следващите дни не съм го предвидила.Иначе съм мн доволна от себе си.Да ен ям сладко..това е прогрес.Е,утре май ще се окаже зареждащ ден (последният път беше миналият четвъртък заради четирите сладки),тъй като ще празнуваме година от отварянето на наш обект и съм решила поне от тортата да не се лиша (нямам чак такава воля),иначе останалото ще си е в ритъм  :-) Моля,не ме съдете,всеки има нужда от моменти на слабост  :red:

Днес реших да разнообразя ,по ваши съвети,тренировката и не правих упражнения отделно за ръце,ами тренирах по-големи групи.Бях в стихията си .Вдигах килограми,които друг път ми се струват много(за пек-дек става дума,защото обикновено ми е трудно с 20кг,а днес ги местих като перца  :-) ).Може би защото бях потренирала вече ръцете и бяха загрели...нямам представа.
Ето каква беше и прословутата тренировка :
5 минути кростренажор
3 х 50 коремни преси на лежанка
3 х 15 повдигане на краката от вис
3 х 15 упражнение за задна част на раменете с 2 х 3кг
3 х 15 упражнение за предна част на раменете с 2 х 2кг
3 х 12 придърпване на вертикален скрипец с 20кг
3 х 12 придърпване на долен скрипец
3 х 15 коремни преси на машина с 20 или 25 кг(не съм сиг)
3 х 15 клека с 10 кг
3 х 20 лег преса с 10кг
3 х 20 затваряне на аддуктор с 45кг
3 х 20 разтваряне на аддуктор с 40кг
3 х 15 сгъване на бедрата с 20кг
3 х 15 разгъване на бедрата с 20 кг
3 х 20 пек-дек с 20кг
30 минути интервално кардио

Това е от мен  ;-P

26.03.09
05:36

Добро утро  ;-P
Спала ,недоспала ,след фирменото пари,сега се излупвам за поредният тренировъчен ден.Вчера много от колегите ми късно вечерта ми се чудиха как ще отида след това късно лягане,при положение ,че не е нещо належащо като работа или лекции,ама аз си бях непреклонна-НЕ ПРОПУСКАМ!!!Наистина,така съм се настроила,че сърце не ми дава да не ида  :-)  Пък и нали ще искам резултати ж неделя,пък и по-нататък още повече.Пък трябва и да се замаже вчерешното купонясване,на което аз му викам зареждащ ден  ;-P Само предвариелно да подчертая,че не съжалявам за прегрешенията,защото всеки има нужда от такива дни,стига да не са начесто,а аз смятам веднага да си влезна в ритъм  ;-P
И само да се похваля...станах леля отново,ама с алкохол няма да гио поливам  ;-P

Така...ето и вчерешният 25.03.09г:
08:00 кисело мляко с овесени и други ядки + канела
09:50 скачане на въже (2025 оборота,т.е. 135/мин,което ще рече,че има още да тренирам,за да стигна до високоинтензивно скачане ) + 3 планка(всъщност нямам представа по колко се правят)
10:45 две препечени пълнозърнести филийки с извара +1 домат +1 яйце
12:45 пилешко филе на скара + салата (домати,краставици,извара и маслини)+ яйце
15:00 1 ябълка + 1 кафе БЕЗ захар
17:00 сандвич -две пълнозърнести филийки + масло +шпеков салам(просто нямах в момента какво друго да сложа)
Ето го и омазването  ;-P :
Към около 20:30 отидохме в ресторанта и се почна -1 овчарска салата ,джин с тоник,малко бяло вино,после и една фанта(иначе аз газирано въобще не пия,ама...) и черешката на тортата...ТОРТА.Беше от сладкарница неделя...как да и устоиш.Даже си бяхме поръчали с едната колежка и пилешки флейки със зеленчуци,но незнайно защо не ги получихме.Ама докато да се усетим,че ни няма основното ядене донесоха тортата.Даже се радвахме,че не са ги донесли,щото тя си беше достатъчно засищаща.Таман да не прегрешавам мн  %-P
Иначе още докато бяхме на работа колежката изведнъж ми вика-Я се завърти,да те видя в гръб.Аз си мислих,че имам нящо на главата или гърба.Но тя ме изненада приятно.Каза ми,че вече се виждал резултатът от новият режим на хранене и тренировкитеи вее не съм опъвала така дънките.Бях силно впечатлена.Най-малкото,защото го каза без да съмя  попитала, а тя си е мн откровен човек.
Е,това беше от мен.Аз ще се стягам ,за да стгна жъж фитнеса навреме,че всичко е по часовник  ;-P
Лек и ползотворен ден,изпълнен с широки усмивки  ;-P

Мнението беше редактирано от abigale099 на 26.03.09 05:38.

26.03.09
20:03

Хей,стана време да опиша и днешният ден , 26.03.09г.:

08:00 ТРЕНИРОВКА (пропуснах протеина ,тъи като все още се чувствах сита от тортата от предната вечер)
10:40 кисело мляко с овесени и други ядки + канела
13:00 100гр задушени пилешки сърчица + салата(2 домата и 1 малка краставица ) +2 препечени пълнозърнести филийки
15:00 кафе,отново без захар(преди това нищо не хапнах,понеже още бях сита от обяда)
17:00 сандвич (2 пълнозърнести филийки с масло и нискомаслен кашкавал Култура )
21:00 по-малко от 100г задушени пилешки сърчица + салата от краставици и домати (малка)

ТРЕНИРОВКА:
5 мин кростренажор
3 х 50 коремни преси на лежанка
3 х 20 повдигане на крака от вис
3 х 15 за задна част на раменете с 2 х 3кг
3 х 15 за предна част на раменете с 2 х 2кг
3 х 12 придърпване на вертикален скрипец с 20кг
3 х 12 придърпване на долен скрипец с 20кг
3 х 15 клека с гири 2 х 5кг
3 х 15 напада за всеки крак с гири 2 х 3кг
3 х 20 зарваряне на аддуктор с 45кг
3 х 15 лег преса с 10кг
3 х 15 коремни преси на машина с 25кг
3 х 15 сгъване на бедра с 20кг
3 х 15 разтваряне на бедра с 15кг
3 х 20,20,10 пек-дек с 20кг
20мин интервално кардио
Общо време:1 час и 30 мин

27.03.09
11:18

казано от abigale099 на 23.03.09, 20:39:

Е,то е съвсем нормално да е малка крачка назад,но все пак и с нея и без нея резултатите ще са налице.Може би наистина трябва да го премахна тва пакетче захар,но утре ще го реша това.Може би е наблегна на чаят.И без това днес изпих 4 (НЕПОДСЛАДЕНИ) и още сигурно около 3-4 литра вода.Вече им загубих бройката,ама и не е толкова значително.Важното е,че съм минала 2-2,5л  %-P

Не е нужно да се подлагаш на такива терзания за някое и друго пакет4е захар,просто замени бялата или кафявата(тръстикова)такава с плодова(фруктоза) захар.Има я в била,в жълтозелени пакети от по 300гр.Поздрави

27.03.09
19:09

казано от малкия113 на 27.03.09, 11:18:

казано от abigale099 на 23.03.09, 20:39:

Не е нужно да се подлагаш на такива терзания за някое и друго пакет4е захар,просто замени бялата или кафявата(тръстикова)такава с плодова(фруктоза) захар.Има я в била,в жълтозелени пакети от по 300гр.Поздрави

Aми то аз и в нашият магазин видях фрукроза,ама не бях сигурна дали е подходяща.Но щом според теб става,може да я пробвам.И без това хем ми се пие кафе сега,хем насила го пия,защото без подсладител не ми харесва

27.03.09
19:36

Днес ми беше абсолютно нетренировъчен ден-нито фитнес,нито скачане на въже.Имах нужда и аз от почивка,въпреки че не се оплаквам,ама то скоро тялото ми щеше да изреве  %-P
Иначе тези дни,особено днес,мн ми се ядеше сладко,но разбрах от къде идва този въглехидратен глад-гостите от Червен бряг подраниха с цели 3 дни...ц-ц-ц  :coolsmirk: Изядох 4 бонбона....все по повод,ама това е оправдание за 2 от тях  :red: Ама няма сега да се тюхкам,стореното сторено...Поне тези дни ще ми се успокои глада за сладко!

27.03.09г:

08:00 кисело мляко с овесени и други ядки и канела
10:00 3 :red:  препечени пълнозърнести филийки с диабетичен конфитюр и 1 киви
13:00 1 яйчена питка
15:00 1 ябълка и кафе
16:00 сандвич (2 пълнозърнести филийки с пуешко филе и нискомаслен кашкавал)
18:00 пак ябълка,щото мн ми се прияде,което пък не беше добра алтернатива,защото мн изстъргва корема и ми се прияжда още повече)
20:45 миш-маш с чушки и яйца (2 1/2)

Повече нищо няма да поема,освен някой и друг чай  :-)

27.03.09
19:40

Ама много са ти въглехидратите. Това е ВВД а не РБР, пък и нетренировъчен ден. Ама хайде имаш оправдание - МЦ

27.03.09
19:46

Дамм,определено цикълът си каза думата.Понре се успокоих,понеже се бях подула,но сега знам,че скоро ще се възстановя и пак влизам в ритъм.
Иначе,Дивичка,четох рецептите ти в дневника на Мария...мн вкусно звучат.В най-скоро време и аз ще импровизирам  ;-P Единствено ме притеснява,че като направя нещо сама ще си го ям,та да не се изкуша да го напна за отрицателно време,че да не се развали,иначе срамота  :red:

27.03.09
20:44

казано от abigale099 на 27.03.09, 19:46:

Дамм,определено цикълът си каза думата.Понре се успокоих,понеже се бях подула,но сега знам,че скоро ще се възстановя и пак влизам в ритъм.
Иначе,Дивичка,четох рецептите ти в дневника на Мария...мн вкусно звучат.В най-скоро време и аз ще импровизирам  ;-P Единствено ме притеснява,че като направя нещо сама ще си го ям,та да не се изкуша да го напна за отрицателно време,че да не се развали,иначе срамота  :red:

Направи си половин доза. Само за теб, така правя и аз иначе няма спиране. Ако го харесат, другия път направи за всички.

27.03.09
21:05

Ooo,в нас такива неща не ядат.Все мис е чудят на черният хляб.Майка все ме дразни,че е черен,щото имало крака на хлебарки.Остава да ги накарам да ядат сладкиш от овесени ядки/брашно..Абе какво разбират...Хората си мислят,че като им казвам,че ям пълнозърнест или ръжен хляб и овесени продукти и казвам,че са вкусно просто ей така.Ама наистина го мисля.Ама днес почерпих една колежка с моята яйчена питка и мн я хареса...имам напредък тези хора да харесат здравословните храни.
Иначе голям проблем са ми сметките.Все искам да се науча да си смятам пропорциите,ама не ми се получава.Някой ще ми даде ли линк за някой лесен и удобен калкулатор ,моля  :)

казано от abigale099 на 27.03.09, 21:05:

Майка все ме дразни,че е черен,щото имало крака на хлебарки.

Това ме обърна от стола ... толкова неща съм чел и чул за хляба, но такъв джакпот не бях улучвал. :)

27.03.09
21:11

Дам,шегаджии са си нашите  ;-P

29.03.09
18:19

хей,тези дни се поизложих ,затоева и не си писах вчерешото меню.И днес обаче ще го пропусна,само тренировката ще опиша.Просто,незнам дали заради цикъла,дали заради друго,но направих уйасен калориен шок.Четох статията,която веднъж Дива беше пратила на Мария и ми се стори интересна и като утеха при яко похапване,но определено не е оправдание,щото ако стане перманентно всички усилия отиват по дяволите...Но от утре...нека не се заканвам,но ще се постарая.
За първи път днес ми се случи и да не ми се ходи на тренировка.Мислих,че като отида ще се поободря,ама нямаше такъв филм,за съжаление.Едвам избутах.Някаква депресия ме е обзела-и тялото и духа ми са отегчени,изнервени...Направо не мога да се понасям,но се опитвам да се забавлявам ,доколкото мога.
Та ето я поне тренировката от днес:

5 мин кростренажор
3 х 50 коремни преси на римско столче
3 х 20,30,20 повдигане на краката от вис
3 х 15 задна част на рамене с 2 х 3кг
3 х 12 предна част на рамене с 2 х 2кг
3 х 20 придърпване на вертикален скрипец
3 х 15 клека с 2 х 5кг
3 х 12 коремни преси на машина с 25кг
3 х 20 лег преса с 10кг
3 х 15 разгъване на бедра с 15кг
3 х 20,15,10 пек-дек
15 мин пътека (за 1ви път с такова нежелание,че и това време ми беше пре-много )

Много се разочаровах от себе си,но надявам се е временно това състояние.Даже вече нямам търпение да стане утре да поскачам на въже.

30.03.09
10:34

казано от Димитър Михайлов на 27.03.09, 21:07:

казано от abigale099 на 27.03.09, 21:05:

Майка все ме дразни,че е черен,щото имало крака на хлебарки.

Това ме обърна от стола ... толкова неща съм чел и чул за хляба, но такъв джакпот не бях улучвал. :)

Определено е уникално твърдението. И все пак по -добре само крака от хлебарки отколкото цели такива, каквито редовно се намират в белия хляб.

30.03.09
10:37

казано от abigale099 на 29.03.09, 18:19:

хей,тези дни се поизложих ,затоева и не си писах вчерешото меню.И днес обаче ще го пропусна,само тренировката ще опиша.Просто,незнам дали заради цикъла,дали заради друго,но направих уйасен калориен шок.Четох статията,която веднъж Дива беше пратила на Мария и ми се стори интересна и като утеха при яко похапване,но определено не е оправдание,щото ако стане перманентно всички усилия отиват по дяволите...Но от утре...нека не се заканвам,но ще се постарая.
За първи път днес ми се случи и да не ми се ходи на тренировка.Мислих,че като отида ще се поободря,ама нямаше такъв филм,за съжаление.Едвам избутах.Някаква депресия ме е обзела-и тялото и духа ми са отегчени,изнервени...Направо не мога да се понасям,но се опитвам да се забавлявам ,доколкото мога.
Та ето я поне тренировката от днес:

5 мин кростренажор
3 х 50 коремни преси на римско столче
3 х 20,30,20 повдигане на краката от вис
3 х 15 задна част на рамене с 2 х 3кг
3 х 12 предна част на рамене с 2 х 2кг
3 х 20 придърпване на вертикален скрипец
3 х 15 клека с 2 х 5кг
3 х 12 коремни преси на машина с 25кг
3 х 20 лег преса с 10кг
3 х 15 разгъване на бедра с 15кг
3 х 20,15,10 пек-дек
15 мин пътека (за 1ви път с такова нежелание,че и това време ми беше пре-много )

Много се разочаровах от себе си,но надявам се е временно това състояние.Даже вече нямам търпение да стане утре да поскачам на въже.

Всеки има такива моменти. Пролетта действа много апатично всъщност. Супер меланхолия и заспалост ме гони и мен.
Абе защо правиш 15 повторения на клека. Мисля че се качва маса така., а ти нали искаше да сваляш

30.03.09
18:17

казано от diva 97 на 30.03.09, 10:37:

Всеки има такива моменти. Пролетта действа много апатично всъщност. Супер меланхолия и заспалост ме гони и мен.
Абе защо правиш 15 повторения на клека. Мисля че се качва маса така., а ти нали искаше да сваляш

Aми ,Дивичка,вече и аз се обърках по колко да правя.По 30 били много,трябвалоо да увелича тежестта и да намаля броят...ти сиг искаш да кажеш,че 15 са ми малко...Не знам вече.Все пак ще ти бъда благорадна ако се обосновеш  :-)

30.03.09
19:37

Време е за отчета ми за днес ,30.03.09г

08:00 кисело мляко с овесени и други ядки и канела
09:30 скачане на въже (2038 оборота ,т.е. 135 пъти в минута ;оборотите са увеличени,но не достатъчно,за да се измени стойността на тези в минута)
10:45 половин консерва скумрия в доматен сос с 1 филия пълнозърнес хляб и още 1 с масло и кашкавал (и двете филии са препечени)
13:00 маджа от картовки,зеленчуци и телешко месо със салатка (1/2 краставица и два домата )
15:00 1 ябълка и кафе
16:30 сандвич (вде пълнозърнести филийки с масло,кашкавал и пуешко филе)
20:45 2 кълцани наденици (препечени на фурна) със салата(домати и краставици + маслини)

31.03.09
12:27

казано от abigale099 на 30.03.09, 18:17:

казано от diva 97 на 30.03.09, 10:37:

Aми ,Дивичка,вече и аз се обърках по колко да правя.По 30 били много,трябвалоо да увелича тежестта и да намаля броят...ти сиг искаш да кажеш,че 15 са ми малко...Не знам вече.Все пак ще ти бъда благорадна ако се обосновеш  :-)

Ами доколкото знам, 12-15 бр. клек, напади и т.н за крака са за маса, над 20 бр са за сваляне, даже над 30. поне мен така ме посъветваха Митака 101, Козунака и  други хора. На тези бройки мускула хипертрофира или така да се каже расте. Особено с РБР режим, както е при теб. Ти от една страна му даваш гликоген от въглехидратите, а белтъка го изгражда. Пък и мазнините ти не са съвсем на 0.Тосет има всички предпоставки да се развива.Иначе за горна част правя до 12 бр, защото там искам маса.

31.03.09
21:08

Дам,усетих се какво имаш предвид.Днес увеличих бройките на 20,по-нататъка още ще вдигна броят.Просто повиших тежестта и затова сега свиквам.Иначе и аз чета по дневниците,постнато о Митака,че дори над 50 бройки са за горене.Ще слушкам  :-)

Иначе за днес, 31.03.09г :
07:30 1 препечена пълнозърнеста филийка с масло и кашкавал лайт
08:30 ТРЕНИРОВКА
10:45 кисело мляко с овесени и др ядки +канела
13:00 2 наденички от кълцано месо + 2 препечени пълнозърнести филии + салата (1/2 краставица,3 репички и половин маруля)
15:00 1 ябълка + 1 кафе
17:30 сандвич (2 пълнозърнести филии с масло и кашкавал)
20:30 овчарска салата и няколко пилешки хапки,признавам си  :red:
Ама съм голяма шматка,забравих да запиша основното ядене,те хапките бяха съвсем малко.Вечерях Ципора на скара .Бях на ресторант,затова малко се олях,но поне се сдържах да не си поръчам дежурната мелба .Ама днес и без това ми се ядеше сирупирана торта...но се справих  ;-P

Усещам,че въглехидратите са ми много заради тези филии.Може ли някой да ми каже ориентировъчно по колко филии максимум да ям.Само да прибавя,че днес си купих някакъв хляб Вита,който е без брашно и има кълнове и в 100 гр има само 81калории,което ми се видя супер сранно като се има предвид,че другите пълнозърнести хлебове имат обикновено около 200 и нещо

Ето я и тренировката ми :

5 мин кростренажор
3 х 50 коремни преси на римско столче (чудя се дали следващият път да не ги правя с диск от 5 кг или е рано още ?? )
3 х 20 повдигане на крака от вис
3 х 15 задна част на раменете с 2 х 3 кг
3 х 12 предна част на раменете с 2 х 2 кг
3 х 12 придърпване на горен скрипец с 20 кг
3 х 12 придърпване на долен скрипец с 20 кг
3 х 20 клек с 2 х 5кг
3 х 20 аддуктор с 45 кг
3 х 20 абдуктор с 40 кг
3 х 15 разгъване на бедро с 15 кг
3 х 15 сгъване на бедро с 20 кг
3 х 20,20,20 пек-дек с 20 кг
20мин интервално кардио на пътека с редуване основно на 8,5км/ч : 11,5 км/ч,с време 1:1

Мнението беше редактирано от abigale099 на 31.03.09 21:23.

01.04.09
07:20

Въглехидратите са ти много заради мелбата, филиите са най-малкия проблем. Според мен е добре да сложиш 2 филии сутрин и да намалиш на половина другите филии. тоест на обяд и следобед по 1 вместо 2. Витата става

01.04.09
07:38

Споко,мелбата не я поръчах,само се изкушавах.Иначе за филиите,реших две препечени филийки Вита с втората закуска,която след малко следва,на обяда-без филия,ще има достатъчно зеленчуци и месо,и още две за следобедната ми закуска на работа във вид на обичайният сандвич.Пак ги правя 4.Ок?

01.04.09
08:15

казано от abigale099 на 01.04.09, 07:38:

Споко,мелбата не я поръчах,само се изкушавах.Иначе за филиите,реших две препечени филийки Вита с втората закуска,която след малко следва,на обяда-без филия,ще има достатъчно зеленчуци и месо,и още две за следобедната ми закуска на работа във вид на обичайният сандвич.Пак ги правя 4.Ок?

Аха , ясно за мелбата. по добре така. С хляба мисля че е добре така.  Всъщност идеята не е точно в бройката на филиите/и това де/, ами да се изместят във възможно най-активната част на деня или около тренировка.

01.04.09
08:24

Обаче сега се постреснах от постовете на Митака,където коментира лег пресата.Мен наистина ме е страх от тези мускули точно над коляното,явно ще трябва да ги премахна.Има ли и други упражнения,за които се сещате с такъв ефект,че се оплаших?

01.04.09
09:37

Абе защо толкова ви е страх от мускулите на краката, та един добре оформен мускулест женски крак си е красота направо....не знам, аз понеже искам да ги по искарам и затова може би така мисля....

01.04.09
09:42

казано от Vessi на 01.04.09, 09:37:

Абе защо толкова ви е страх от мускулите на краката, та един добре оформен мускулест женски крак си е красота направо....не знам, аз понеже искам да ги по искарам и затова може би така мисля....

Ами аз лично докато правя лег преса мн добре се чувсавм и мисля,че добре ми се отразява.ама като гледах как го е описал Митакла и се сзетих,че понякога много се дразня на този мускул и ме е страх да го извадя силно на показ...

аз не знам защо изобщо се притесняват от думите мускули като цяло - аз се харесвам много повече с мускули отколкото когато бях в периода малка, но мазна..... няма нищо по-хубаво от атлетично и стегнато тяло. Да трябва да има и баланс все пак, но аз лично, ако имах избор бих предпочела да имам тяло на състезателка по лека атлетика или волейболистка отколкото на манекенка ....

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 01.04.09 11:15.

01.04.09
11:18

казано от Венцеслава Атилова на 01.04.09, 11:15:

аз не знам защо изобщо се притесняват от думите мускули като цяло - аз се харесвам много повече с мускули отколкото когато бях в периода малка, но мазна..... няма нищо по-хубаво от атлетично и стегнато тяло. Да трябва да има и баланс все пак, но аз лично, ако имах избор бих предпочела да имам тяло на състезателка по лека атлетика или волейболистка отколкото на манекенка ....

х 2
те ония много ръбести...сигурно си обиват като спят....

казано от Limka на 01.04.09, 11:18:

х 2

не знам ама сигурно е много тъжно да стоиш гладна и без енергия цял живот и накрая да увиснеш....

01.04.09
11:59

казано от Венцеслава Атилова на 01.04.09, 11:24:

казано от Limka на 01.04.09, 11:18:

х 2

не знам ама сигурно е много тъжно да стоиш гладна и без енергия цял живот и накрая да увиснеш....

х 3 !!! Гласувам с две ръце! Защо и на останалите жени не им дойде акъла?

01.04.09
12:09

казано от Vic на 01.04.09, 11:59:

х 3 !!! Гласувам с две ръце! Защо и на останалите жени не им дойде акъла?

х 4 - бройте и мен. По някои лекоатлетки така проточвам лиги, че трябва жена ми да ме сритва пред телевизора направо. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1