08.04.09
10:21
Има такива с дисплейче
08.04.09
10:21
И моето е обикновено.Единствената екстра е ,че има брояч,ама той е до 1000 и затва като стигна до тях почва наново.Ама не е нищо особено,стуваше някъде към 2-3 лв,ама е от тия по-жилавите.Преди скачах с друго и като започнах с това ми беше трудно,все се удрях ...да не ти казвам как изглеждах след първите2-3 тренировки,докато свикна.Иначе за показателите...просто си нагласям хронометъра на телефона на 20 мин и после деля общият брой обороти на минутите и се получават показателите ;-P
Успешно скачане...мн е зарибено,нали ;-P
09.04.09
04:22
Хей ;-P
Тази сутрин като станах не усетих подуване в корема...страхотно.А като си погледнах коремчето в огледаото и бях много приятно изненадана-определено съм го поизчистила и изглеждаше супер.Определено си мисля,че подуванията и всички дискомфорти са били от периодичното приемане на сладко,ама засега не се давам ;-P
Да допълня и вечерята си за вчера:
20:30 пилешко филе на скара + салата (2 домата и 1/2 краставица)
22:00 натурален сок (кутия;ето това може да се брои за прегрешение,ама бях на гости)
Мисля,че и вчера съм се справила добре с менюто,старая се...вече виждам и резултати :-)
09.04.09
06:50
22:00 натурален сок (кутия;ето това може да се брои за прегрешение,ама бях на гости)
Няма страшно не е кой знае какво предполагам не си изпила цяла кутия :)
09.04.09
06:51
Как да не е страшно бе, една кутия сок са 100 грмаа бързи въглехидрати ... Точно преди лягане ...
09.04.09
06:53
Невярвам да е изпила цяла кутия пък и какво толкова голям праз няма да я убият или да я повредят, просто ще ги издуха днес
09.04.09
07:11
Стига бе,не е една кутия.Една чаша около 200мл
09.04.09
07:13
Е свиркай си тогава :)
Ей, не се коси Аби, голяма работа станало :) нищо бе жена :)
09.04.09
08:16
Ей, не се коси Аби, голяма работа станало :) нищо бе жена :)
Aaa,мен хич не ме притеснява чашката сок,все пак устоях на твърдият алкохол,въпреки че не съм никак върла пиячка,та не ми беше трудно :lol:
Те, господата, се косят ;-P
10.04.09
05:46
Добро утро :-)
Наблюдавам всеобщо разпространяващата се депресия и се чудя кка може да се чувствате така в това страхотно време.На мен много хубаво ми се отразява...като някакво пробуждане.Пролетта определено ми е любимият сезон,зарежда ме с много енергия.А и новият ми режим на хранене много ми помага в това отношение,определено.Тренировките също.А сега почнаха най-накрая и на мен да ми се случват хубави работи в личен план...май се влюбвам... :red: Все приятни емоции
Ето отчетът ми за вчера , 09.04.09г
Ставане след 5 часа сън след “бурното запиване” с чаша натурален сок ;-P
07:15 две препечени филийки със сирене лайт
09:15-10:30 ТРЕНИРОВКА(определено 5-те часа сън си казаха думата,тренировката беше пълна скръб)
11:00 кисело мляко с овесени трици + диабетичен конфитюр (”буламачът” беше уникален и смятам и занапред да си го хапвам за разнообразие)
12:45 картофена манджичка със зеленчуци и телешко) + салата(1/2 маруля,2 репички и 1/2 краставица)-зарекох се повече маррули да не ям,че така се подух и коремът ми така се бнтуваше,че...
15:30 ябълка + кафе с фруктоза
18:00 сандвич със сирене (явно така съм се заситила след обядът с марулята и после ябълката,че не ми се ядеше и съвсем случайно ,бъркайки из чантата ми,набарах сандвича,та се сетих,че не съм яла)
20:45 пилешко филе на скара + салата от домати и краставици
Тренировката:
5 мин кростренажор
3 х 50 коремни преси на Римско столче
3 х 30 повдигане на крака от вис
3 х 15 упражнение за задна част на раменете с 2 х 4 кг
3 х 12 упражнение за предна част на раменете с 2 х 3 кг
3 х 10 повдигане на дъмбели от лег с 2 х 3,4,4кг
3 х 12 придърпване на долен скрипец с 25 кг
3 х 35 клек с 2 х 5 кг
3 х 30 аддуктор с 45 кг
3 х 30 абдуктор с 40 кг
3 х 15 leg extension s 15 kг
3 х 10 пек-дек с 25 кг
15 мин кардио
Определено не съм доволна от вчерешната тренировка.Сигурно е от недоспиването.Винаги,когато частовете за сън са ми по-мъничко и ми се отразява и на тренировката.В началото реших да намаля броят на упражненията,защото все ми повтаряте,че са ми много.Ама то постепенно изключих повече,просто не бях във форма.Да не говоря пък за кардиото..15 мин..малкооооо
Сега става само да си лепна хубавата дежурна усмивчица и да пожелая на всички да се усмихвате широко и да се опитате да не мислите за проблемите-тях винаги ще ги има,но нека винаги придружаваме и всичко лошо с усмивка ;-P
Аби, и на мен марулите и салатките не ми се отразяват особенно добре на коремчето, подувам се от тях :)
Браво, Аби, 40-45 кг. на абдуктор и аддуктор в серии 3 х 30, цък, цък....
П.П. И аз се чувствам екстра в това време...:P
10.04.09
06:58
П.П. И аз се чувствам екстра в това време...:P
Дано и другите да си жземат пример от нас и да си лепнат широките чаровни усмивки :cheese:
11.04.09
18:55
Здравейте и от мен.Аз малко се позагубих,но просто тези дни бях все заета.То и сега нямам мноо време,но утре ще се постарая да смогна да влезна и да се отчета.Тъкмо ми е почивният ден...пък и ще празнувам.А баба ми е обещала торта за именният ден.Не ме линчувайте,за което..всеки има нужда да си угоди %-P Хайде,лека нощ и до скоро
Тъкмо ми е почивният ден...пък и ще празнувам.А баба ми е обещала торта за именният ден.Не ме линчувайте,за което..всеки има нужда да си угоди %-P Хайде,лека нощ и до скоро
Аби, тъй като явно имаш имен ден - Честит Имен Ден ! Да си винаги здрава и усмихната !
П.П. Ако трябва, изяж и 2 парчета торта, на имен ден може :)
12.04.09
08:16
Тъкмо ми е почивният ден...пък и ще празнувам.А баба ми е обещала торта за именният ден.Не ме линчувайте,за което..всеки има нужда да си угоди %-P Хайде,лека нощ и до скоро
Аби, тъй като явно имаш имен ден - Честит Имен Ден ! Да си винаги здрава и усмихната !
П.П. Ако трябва, изяж и 2 парчета торта, на имен ден може :)
Благдаря ти ,миличка,смятам да те послушам ;-P
13.04.09
18:45
Eто ме и мен ;-P
Аз малко бях излезнала от полезрението,тъй като многооо се омазах.ама така е,като почна и се спирам след 2-3 дни.Е,амй дойде и това време.Но държа да отбележа,че въпреки сжоеволното хранене съм отслабнала с около половин кг,което си е похвално,защото ен само,че съм задържала,та дори и съм свалила...
Иначе днес направих и едно откритие.От седмица-две,като съм на рабоа и пия кафе ,след това коремът ми започва яко да се бунтува.Днес осъзнах къде ми се губи нишката...кафето...Вчера например пих 2 в 1 и нишо ми нямаше.Не е проблемът в кафето,а във фруктозата.Затова спирам да я препоръчвам на хората и ще се науча без подсладител.Ако проблемите продължат-значи всичко идва от самото кафе,но май си е от фруктозата.Някой случайно да е имал същите проблеми?Спомням си,че inis9 си беше купила...
Днес ми беше поредният нетренировъчен ден..мале,като съм подкарала така от петък...ама утре вече отивам,изпълнена с енергия,надявам се ;-P
13.04.09г
09:00 кисело мляко с овесени трици и лъжица и половна диабетичен конфитюр
10:45 2 филии Вита без брашно с кълнове и малко лютеница(за разнообразие,иначе гледам вече да я избягвам)
12:15 пилешко вретено,1 пилешко шишче и малко картофена салата
ГОЛЯМАААА ДУПКА
20:45 пеена на футна пилешка пържола и салата от домати,краставици и малко пресен лук
Eто ме и мен ;-P
Иначе днес направих и едно откритие.От седмица-две,като съм на рабоа и пия кафе ,след това коремът ми започва яко да се бунтува.Днес осъзнах къде ми се губи нишката...кафето...Вчера например пих 2 в 1 и нишо ми нямаше.Не е проблемът в кафето,а във фруктозата.Затова спирам да я препоръчвам на хората и ще се науча без подсладител.Ако проблемите продължат-значи всичко идва от самото кафе,но май си е от фруктозата.Някой случайно да е имал същите проблеми?Спомням си,че inis9 си беше купила...
Здрасти, Аби !
Радвам се, че пак си на линия..:)
Аз фруктоза си купих преди няколко дни и само с нея си пия кафето. Нямам никакви оплаквания. Но ти като я спреш за един-два дни, ще разбереш дали е от нея. Дано не ти създава главоболия коремът утре.
Лека!
Eто ме и мен ;-P
Аз малко бях излезнала от полезрението,тъй като многооо се омазах.ама така е,като почна и се спирам след 2-3 дни.Е,амй дойде и това време.Но държа да отбележа,че въпреки сжоеволното хранене съм отслабнала с около половин кг,което си е похвално,защото ен само,че съм задържала,та дори и съм свалила...
Иначе днес направих и едно откритие.От седмица-две,като съм на рабоа и пия кафе ,след това коремът ми започва яко да се бунтува.Днес осъзнах къде ми се губи нишката...кафето...Вчера например пих 2 в 1 и нишо ми нямаше.Не е проблемът в кафето,а във фруктозата.Затова спирам да я препоръчвам на хората и ще се науча без подсладител.Ако проблемите продължат-значи всичко идва от самото кафе,но май си е от фруктозата.Някой случайно да е имал същите проблеми?Спомням си,че inis9 си беше купила...Днес ми беше поредният нетренировъчен ден..мале,като съм подкарала така от петък...ама утре вече отивам,изпълнена с енергия,надявам се ;-P
13.04.09г
10:45 2 филии Вита без брашно с кълнове и малко лютеница(за разнообразие,иначе гледам вече да я избягвам)
ГОЛЯМАААА ДУПКА
20:45 пеена на футна пилешка пържола и салата от домати,краставици и малко пресен лук
Въпреки голямата дупка, е много добре. Браво. Фруктозата образува такива емоции в корема, ама това притеснява ли те?
14.04.09
07:11
Eто ме и мен ;-P
Иначе днес направих и едно откритие.От седмица-две,като съм на рабоа и пия кафе ,след това коремът ми започва яко да се бунтува.Днес осъзнах къде ми се губи нишката...кафето...Вчера например пих 2 в 1 и нишо ми нямаше.Не е проблемът в кафето,а във фруктозата.Затова спирам да я препоръчвам на хората и ще се науча без подсладител.Ако проблемите продължат-значи всичко идва от самото кафе,но май си е от фруктозата.Някой случайно да е имал същите проблеми?Спомням си,че inis9 си беше купила...Днес ми беше поредният нетренировъчен ден..мале,като съм подкарала така от петък...ама утре вече отивам,изпълнена с енергия,надявам се ;-P
13.04.09г
ГОЛЯМАААА ДУПКА
20:45 пеена на футна пилешка пържола и салата от домати,краставици и малко пресен лукВъпреки голямата дупка, е много добре. Браво. Фруктозата образува такива емоции в корема, ама това притеснява ли те?
Даааа,и то много.Защото освен с неприятното усещане в корема имам и газове,което не мисля,че е нормано и може да ме накара да се чувствам комфортно.Та от днес кафето ще е чисто.Не мога повече да понасям това.Усетих,че проблемите ми миналата седмица не са били само в резултат а марулите.Даже те май въобще не са ми се отразили,само са допълнили малко ефекта.Абе днес ще разбера каква е причината.Явно е индивидуално при хората,на мен ми се отразява :coolgrin:
А инъче по колко слагаш на едно кафе голямо, колко фруктоза Аби ? Аз пък мисля да си взема днес, та затова питам. Например за една чаша кафе, от големите чаши де :) щото аз в такава пия ....
14.04.09
09:06
Днес вече бях на фитнес.И докато преди няколко дни все повтарях,че при мен пролетната умора няма думата,ето че и мен ме плени.Ставам сутрин и съм като парцал,спи ми се,изпускам всичко...ужас!!!Не ми се пият витамини,защото те разяждат...Абе ще мине и сама.С 300 зора направих и тренировката.Гледам,че и другите в залата ги е ударила пролетната умора.Но аз въпреки всичко продължавам да го карам оптимистично ;-P
Днес ми беше трудно ставането и затов пропуснах закуската,та тренирах на гладно.Ето и тренировката:
5 мин кростренажор
3 х 50 коремни преси на Римско столче
3 х 30 повдигане на крака от вис
3 х 15 упражнение за задна част на раменете с 2 х 4 кг
3 х 10 упражнение за предна част на раменете с 2 х 3 кг
3 х 10 повдигане на гири от лег с 2 х 4 кг
3 х 12 придърпване на долен скрипец с 25 кг
3 х 30 клек с 2 х 5 кг
3 х 30 абдуктор с 40 кг
3 х 15 leg extension с 15 кг
15 мин велоергометър
Надявам се така е добре тренировката,че нали все ми повтаряхте,че ми е много обемна.Тази не е .Забележки към себе си имам относно продължителността на кардиото,ама просто не ми се стоеше в залата,наистина...Другият път повече и дано да е на пътеката,че днес едната пътека беше заета,а другата не работеше :coolgrin:
14.04.09
09:08
А инъче по колко слагаш на едно кафе голямо, колко фруктоза Аби ? Аз пък мисля да си взема днес, та затова питам. Например за една чаша кафе, от големите чаши де :) щото аз в такава пия ....
Честно казано и аз не знам.Аз на око си слагам,ама е някъде около 1 половин чаена лъжичка.Можеш да си сложиш и цяла лъжица,щом е за голяма чаша.Мойто кафе е дълго и това количество му е достатъчно.Става хубаво,защото е сладко,ама... тъкмо ще чакам и твоите отзиви от фруктозата.Абе пожелавам ти да не ги усетиш :-)
Мнението беше редактирано от abigale099 на 14.04.09 09:10.
Внимавайте с тази фруктоза! При редовния й прием може да развие инсулинова резистентност ...., както и проблем с чер. дроб.
Като ще ядете фруктоза, по-добре се спрете на плодове или мед! Поне ще знаете, че найстина приемате плод.захар. Не за друго, а защото аз съм чувала, че купешката се произвежда от картофено или царевично нишесте...!
14.04.09
09:13
Внимавайте с тази фруктоза! При редовния й прием може да развие инсулинова резистентност ...., както и проблем с чер. дроб.
Като ще ядете фруктоза, по-добре се спрете на плодове или мед! Поне ще знаете, че найстина приемате плод.захар. Не за друго, а защото аз съм чувала, че купешката се произвежда от картофено или царевично нишесте...!
И на мен една приятелка ми каза,че фруктозата по магазините не е хубава.Е,аз ориентир по цена нямах,защото като цяло не знам колко е.Но ако днес се чувствам ок,ще правя агитка срещу фруктозата ;-P
15.04.09
06:25
Добро утро ;-P
14.04.09г
08:00 ТРЕНИРОВКА
10:00 кисело мляко с овесени трици и диабетичен конфитюр
12:30 печено пилешко филе,салата(краставици,домати и маслини) + около 72г хляб Вита без брашно
15:00 2 в 1 на Якобс-кафе и мляко ( с него не усещам липсата на захар)
междувременно няколко солени и 3 бонбона :red:
17:00 сандвич със сирене лайт,който ядох сиг повече от половин час,защото имах много работа и тъкмо да седна и хайде пак ставай
20:30 печена пилешка пържола със салата(домати,краставици и маслини)
Добро утро ;-P
14.04.09г
08:00 ТРЕНИРОВКА
10:00 кисело мляко с овесени трици и диабетичен конфитюр
12:30 печено пилешко филе,салата(краставици,домати и маслини) + около 72г хляб Вита без брашно
15:00 2 в 1 на Якобс-кафе и мляко ( с него не усещам липсата на захар)
междувременно няколко солени и 3 бонбона :red:
17:00 сандвич със сирене лайт,който ядох сиг повече от половин час,защото имах много работа и тъкмо да седна и хайде пак ставай
20:30 печена пилешка пържола със салата(домати,краставици и маслини)
добре е храната, въпреки бонбоните
15.04.09
07:22
А това Якобс как ви се вижда?Просто реших,че така мога да си реша проблема с фруктозата ;-P
А това Якобс как ви се вижда?Просто реших,че така мога да си реша проблема с фруктозата ;-P
Мен не ми се вижда да е проблем Якобса, аз също си пия кафе със суха сметана или мляко....:) не знам....мисля че не е проблем Аби :) чак толкова не бива да се вманиачаваме, поне аз не издребнявам толкова :)
15.04.09
18:25
След днешният измъчен ден е време и за отчет:
15.04.09г
09:00 кисело мляко с овесени ядки и диабетичен конфитюр
10:45 кекс :red:
12:45 печена на скара пилешка пържола + салата от домати,краставици и маслини
15:00 2в1 на Якобс + 1 ябълка
17:00 сандвич със сирене лайт
21:00 купичка леща
Оказва се,че утре няма да има възможност да отида на фитнес,че майка ме е впрегнала да и помагам с чистенето вкъщи,но ако остане случайно свободно време измежду тези ми задължения и ученето ще вместя и малко коремни,клекове и скачане на въже :)
15.04.09г
21:00 купичка лещаОказва се,че утре няма да има възможност да отида на фитнес,че майка ме е впрегнала да и помагам с чистенето вкъщи,но ако остане случайно свободно време измежду тези ми задължения и ученето ще вместя и малко коремни,клекове и скачане на въже :)
Ей, сладур, въпреки кекса сутринта, ми се струва пак малко храната, нищо че не си тренирала, не знам ама.....малко ми се види.... :roll:
15.04.09г
21:00 купичка лещаОказва се,че утре няма да има възможност да отида на фитнес,че майка ме е впрегнала да и помагам с чистенето вкъщи,но ако остане случайно свободно време измежду тези ми задължения и ученето ще вместя и малко коремни,клекове и скачане на въже :)
Ей, сладур, въпреки кекса сутринта, ми се струва пак малко храната, нищо че не си тренирала, не знам ама.....малко ми се види.... :roll:
Не че нещо, ама аз толкова храна мога да изям на едно ядене (без овесените ядки)...и аз внимавам с яденето, ама ти, Аби, направо нищо не ядеш...
16.04.09
09:17
Aбе чак нищо да не ям...но наистина не ми се ядеше.Имах проблеми и ми беше супер вкиснато и не ми се ядеше.То и днес ми е така,ама ще видим какви ще ги свърша :-)
16.04.09
18:21
Ето ме отново ;-P
Както сте забелязали,сигурно,тези дни много си угаждам.Може би причината е ПМС,ама проблема е,че ми е едва 21ви ден и ...лошо ми се пише.Ама иначе преди седмица-две нямах никакво желание за сладко,беше ми лесно да устоявам на изкушението.Явно наистина си е на хормонална основа.Но поне гледам пак да ям по малко като цяло,за да компенсирам прегрешенията.Доколко успявам е др въпрос.Проблемът е ,че пак ми се яде сладкоооооооо :coolgrin:
16.04.09г
08:00 две препечени филийки Вита (без брашно с кълнове) + сирене лайт
11:30 Якобс 2 в 1,20г фъстъци
12:45 пилешко месо около 150г(пък може и по-малко) + салата от домати,краставици и маслини
15:00 якобс 2 в 1
17:00 сандвич със сирене лайт,Кит кат (бял)
20:45 купичка леща и салатака от домати,краставици и маслини
Това е .Моля за коментар %-P
16.04.09
18:38
Аби,успяваш ли да сваляш при толкова много въглехидрати? Кит кат,хлябове и т.н....
А и един съвет-на всяко хранене трябва да имаш протеин! Вечерята ти е безсмислена-само от въглехидрати .Къде отива после тази енергия? :)
Яж повече месо като цяло и аз не бих пила 2 в 1 ,3 в 1 и т.н. (мое мнение де -ти си решаваш) :)
Поздрави
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 16.04.09 18:41.
Ето ме отново ;-P
Както сте забелязали,сигурно,тези дни много си угаждам.Може би причината е ПМС,ама проблема е,че ми е едва 21ви ден и ...лошо ми се пише.Ама иначе преди седмица-две нямах никакво желание за сладко,беше ми лесно да устоявам на изкушението.Явно наистина си е на хормонална основа.Но поне гледам пак да ям по малко като цяло,за да компенсирам прегрешенията.Доколко успявам е др въпрос.Проблемът е ,че пак ми се яде сладкоооооооо :coolgrin:16.04.09г
08:00 две препечени филийки Вита (без брашно с кълнове) + сирене лайт
11:30 Якобс 2 в 1,20г фъстъци
12:45 пилешко месо около 150г(пък може и по-малко) + салата от домати,краставици и маслини
15:00 якобс 2 в 1
17:00 сандвич със сирене лайт,Кит кат (бял)
20:45 купичка леща и салатака от домати,краставици и маслиниТова е .Моля за коментар %-P
Аби, мила, и аз забелязах тази тенденция за въглехидратната вечеря (лещичката)...аз почти махнах захарта (покрай теб), ама и ти трябва да ги понамалиш ли тия въгл. вечер...че и сандвича, и кит-ката в 17,00 ч. и те са май повече въгленки...
Аз, като съм много гладна следобяд, хапвам малко бадеми (скоро не ми се е случвало). И друго си мислех - не е ли сандвича в 17,00 причина за този глад за сладко? Аз като ям въгл. също ми се прияжда нещо сладичко, макар иначе да не обичам особено...
Ще се справиш, знам аз :P
16.04.09
20:29
Не мисля,че проблема е във сандвича в 17ч.Преди пак го ядох в толкова,но не изпитвах желание.Преди дори не се сещах за сладко,освен ако не видя някой да си хапва,но пак устоявах.Обясних,че причината е главно в хормоните и като отнимат всичко ще е ок.А за лещата-това е сготвено,това ям.Аз главно като грешка отчитам сладкото,но ще го премахна скоро.Нека само празниците да минат,че все пак не съм на заколение.Какво е Великден без козунак!!!
А относно това дали свалям...вече и аз не знам каква ми е целта.Покрай фитнеса и храненето,като изключим последните дни,започнах да харесвам тялото си много повече.Вече сме на ти с него :-) Някой го беше писал в нечий дневник това за килограмите...те са бегъл ориентир,важни са мерките.А аз засега ги задържам,не знам дали смъквам надолу.Реших,че не трябва толкова да се вманиачавам в кг,защото те не отразяват винаги адекватно външният ми вид,нито начинът ,по който се чувствам.Най-много да ме вкиснат ако не съм свалила,защото и това се е случвало,въпреки че съм се чувствала слаба,което е по-важно.Аз искам всичко това да се превърне в част от животът ми,да се стремя да се храня здравословно,а не да се мъча с диети.Все още се опитвам да се нагодя...и донякъде се получава.А сладкото...не смятам да го изключвам от живота си,просто да е ограничено,с изключение на “тези няколко дни в месеца” ;-P