21.01.05
00:17
след всяка тренировка се появяват малки ранички точно под пръстите най често под безименния и кутрето. голям проблем са ми аз си тренирам редовно и постоянно ги имам. пробвал съм с разлини хватове редовно нося ръкавицино нищо не помага.
получавам ги от лостовете или от дъмбелите
в момента съм спрал да тренирам заради проблеми с крака и те почти са изчезнали. ако може някои да ми каже как да се предпазя от повторното им получаване
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
Ползваш ръкавици и пак се получават. Можеш да опиташ и с донапрени + ръкавиците, обаче на мен ми се струва, че се касае за недостиг на определени вещества в храната.
Поздрави!
21.01.05
12:26
Раничките самостоятелно ли се получват или има и мазоли?
В смисъл, не е рядко срещано явление мазолът да се сцепи. В този случай пак може да последваш долупосочения съвет, но мисля, че грешката е, че си започнал с ръкавици след или малко преди появяването на проблема в този случай....
Хм... Едва ли е недостиг на вещества в храната, цялата му кожа щеше да е груба и лесноповредиима, по скоро е недостиг на вещества в кожата на ръцете... Случва се, например при работещи в строителството(в следствие на строителните химикали), в хранителната промишленост(много от продуктите са силно осолени) или пък при тежък физически труд.
Какво работиш? С какво се занимаваш?
Ако кожата ти е просто суха и груба, използвай омекотяващи кремове и балсами.
Най - добрият вариант като съотношение качество/цена си е простият глицерин. Купува се от аптеката и струва стотинки. Мажи се редовно с него.
благодаря и на двамата в действителност става вапрос за мазоли които се цепят(аз не се изразих хубаво като казах раничкки) ще пробвам с ръкавици+донапрен. мислите ли че може да се дължи на недостиг на витамини или нещо друго. D3BEP знам че кажа че едва ли е от това но питам само защото на някои места на пъката кожата ми се и протърква
100% съм сигурен, че ракавиците ти не са качествени. Първоначално си взех кожени.. уж добри.. но очевидно кожата беше доста тънка и поради това си получавах мазоли.. доста кофти усещане.. и поради това си взех нови (MLO) които са със двоен слой... с тях изчезнаха мазолите и съм много доволен. Тъй, че отдели малко пари и си вземи ръкавици с по-дебела кожа.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече