25.02.09
18:11
Здравейте на всички.Малко съм объркан и реших да пиша тук за помощ.Проблема е следният:
От 4 години тренирам мускулните групи 2 пъти седмично.Храня се горе-долу под режим.Качвах и поддържах мускулна маса,средно между релеф и маса.В последно време започнах да губя размери и реших да тренирам мускулните групи 1 път в седмицата.За 1 седмица свалих около 1см.от ръцете/тях мерих и затова ги давам за пример/.Храня се по същият начин.Кардио още не съм включил.Въпросът ми е нормално ли е това сваляне на размери и какво ще ме посъветвате.
Ръст:178
кг :90
ръце:45/в момента
Благодаря предварително.
а храната съобразяваш ли я с повишеното си тегло,все пак по голямата маса изисква по голяма подръжка
казано от Biad__ на 25.02.09, 18:38:
а храната съобразяваш ли я с повишеното си тегло,все пак по голямата маса изисква по голяма подръжка
От 2 години поддържам тегло 90/92кг.За това минах на тренировки 1 път седмично на мускулна група.Нали навсякъде се коментира че ако тренираш 2 пъти седмично се претренира/почвам да се съмнявам в това/ Когато започнах да тренирам тежах 78кг.В началото изобщо не се съобразявах с режими относно храната и качвах,сега/от 1 година/ когато започнах да се съобразявам,започнах да губя ММ.
Мнението беше редактирано от Сашо на 25.02.09 19:02.