26.02.09
21:20
Смятам да направя един цикъл с въпросния продукт.
Тъй като едно такова начинание грози сума ти рискове, искам да е добре обмислено и да се подсигоря както мога.
За момента съм намислил следното:
около 3-4 седмици Myogenix Spawn (за колкото ще ми стигнат 90 таблетки) + Milk Thistle за да подпомогне чернодробните функции. Диетата ще е високопротеинова/високомазнинна - нисковъглехидратна. Ще използвам още Суроватъчен протеин.
веднага след цикъла, PCT, съм се спрял на: Гаспари - Новедекс за още 3-4 седмици, креатинова матрица, азотен буустер.
След пост-цикъла смятам да си одпочина от всякакви добавки, най много протеин да взимам, и да чистя най вероятно.
Как ви се струва? Ако някой има компетентно мнение, ще се радвам да го чуя.
Също така не мога да реша дали имам нужда от Витамини, Орнидж Триад, по време на цикъла или след?
Благодаря предварително!
27.02.09
04:58
Само да ти спомена, че в една капсула Spawn има 30 милиграма от съставката на TREN (прохормон,който конвертира в тренболон, вече има на българския пазар такъв продукт, 90 капсули струват 80лв.) и 8 мг от съставката на Epistane (и такъв продукт има на българския пазар вече).
Дневната дозировката от TREN е 100мг на ден, е от другата съставка е 40мг на ден. ЕДно шише от SPAWN ще ти свърши за около 25 дни.
Второ, това е малко. Трето - това далеч не са най-силните хормонални съставки на пазара
Четвърто - NOVEDEX няма да е достатъчен само той за PCT. Това е продукт за СИЛНО ароматизиращи препарати, така,че се насочи към други, има много голям избор вече на БГ пазара от продукти за след цикъл.Изобщо основнана съставка на продукта (ароматазният инхибитор ATD) е много спорна, защото както може да ти подпомогне възстановяването на теста и контрола на естрогена, така може и силно да ти занижи либидото, а няма установена точна доза, при всеки е индивидуално.Има една теория, че от ATD не трябва да се взимат повече от 25мг на ден, за да нямаш проблеми с либидото, но това пак ти казвам е строго индивидуално. А при Гаспари, продуктът е бленд и не може да се установи колко точно е грамажа само на ATD.
Моето лично мнение е да се внимава с тази съставка и да се използва САМО ПРИ СИЛНО АРОМАТИЗИРАЩИ ПРЕПАРАТИ!
За след цикъл с хормонални продукти ти трябва - продукта за възстановяване на теста, продукт за нивелиране на есрогена и продукт за контрол на кортизола. ОТделно от това, много протеин, креатинов продукт и БЦАА на прах.
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 27.02.09 05:21.
Благодаря за отговора!
В такъв случай, по-удачно ли е да заменя Новедекса със Анимал Стак, тъй като стака има и SERM?
Какво друго да добавя към това за след цикъл?
Най ме интересува как да се предпазя от ароматизиране и проблеми с либидо?
27.02.09
15:31
Вземи си комбинация от Anabolicx Advanced PCT заедно с тестостеронов бустър (Animal Stak,Test Drive, T-Bomb 2, Axis-HT, изборът е много голям тук вече.) Може да добавиш и LeanFX за кортизола