Vasheto mnenie

Темата е заключена.

27.02.09
14:11

Zdraveite.Imam edin vupros otnosno kardioto i tejestite.Predi sedmica reshix da su4etaq kardio+tejesti v edna trenirovka.Zna4i treniram ot okolo 2.5 god,razbira se imal sum izvestni prekusvaniq.Otna4alo zapo4nax da bluskam za poka4vane na myskylna masa.Taka trenirax okolo 1.5 g. i sled tova preystanovix.Beshe mi mnogo trydno s ka4vaneto na masa,tui kato ot samoto na4alo na trenirovkite mi v zalite si bqx reshil 4e neshtata kato xranitelni dobavki i drygi podobni nqma da gi izpolzvam.Samo xrana i trenirovki tova mi e na men.Moje bi ne e dobre 4e ne izpolzvam tezi neshta no as taka si reshix i taka sum i do dnes.Sled tazi 1.5g. si treniram ve4e samo taka za tonys.Ne bluskam s golemi tejesti prosto taka za oformqne na tqloto.Xodq po 3 puti v sedmicata.Sega se zaribix da pravq i kardio.Polzvam glavno putekata.Vuprosa mi e dali e podhodqshto kato su4etanie.Dali nqma da bude suvsem ymoritelno i da pretovarvam tqloto si i taka da gubq mnogo myskylna masa(koqto ne e koi znae kolko ima si i baq za 4istene osobeno na korema)Kardioto mislq da go pravq s vsqka trenirovka po 30 min.Ina4e sum 186sm. i 91kg.Koito ima jelanie da si kaje mnenieto.Blagodarq na vsi4ki.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 16:31.

27.02.09
18:38

пиши на кирилица...

ами то ще смъкнеш мускулна маса, няма начин, а за кардиото според мене по добре го прави в отделни дни не след силови тренировки.

27.02.09
18:41

Ами нямам време мога да ходя само 3 пъти в седмицата и затова.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1