макарони за вечеря ?

04.03.09
19:16

здравейте отново, интересува ме дали варени макарони са добра вечеря, видях че са със среден гликемичен индекс, но не ми е ясно дали многото въглехидрати ги правят неподходящи за вечерно хранене. благодаря предварителн :)

04.03.09
19:17

По-добре сутрин ;)

FM

04.03.09
22:54

С тези макарони ще надебелееш,ако не си надебелял вече.

05.03.09
06:41

Давай го само на протеин, вода и чист въздух... Шегувам се...

Зависи от диетата ти. Ако тя включва въглехидрати на вечеря—супер! Пастата е съвсем не лош източник на въглехидрати—напоследък е модерна сред спортистите. Разбира се без захар или много мазнина :)
За мен лично макароните/спагетите са разнообразие—обикновено въртя картофи, ориз и паста.

Мнението беше редактирано от theykilledkenny на 05.03.09 06:41.

05.03.09
07:28

С доматена салца, риба тон, зехтин и босилек стават екстра

хмм..сега видях темата вкусна вечеря=фитнес вечеря и доста се замислих за яденето на макаронени изделия вечерно време..но мерси все пак за мненията :) все още съм новак в диетите и въпросите относно храненето не престават да изникват..разбираемо

Мнението беше редактирано от Антон Соколов на 05.03.09 08:43.

ВН

05.03.09
10:49

казано от Ива Павлина на 05.03.09, 07:28:

С доматена салца, риба тон, зехтин и босилек стават екстра

Всичко от изброеното е ОК, стига при тях да няма макарони в този час на деня, освен ако не тренираш в 20:00 :)

05.03.09
11:34

Е, да - и аз не ги ям за вечеря:)

05.03.09
13:56

Ако идеята ти е да чистеш или ако искаш да задържиш свалените килогреми по-добре се въздържай специално от пастата на вечеря(освен ако не правиш кардио сутрин нагладно или ако не тренираш вечер), все пак вечерта метаболизма става по-бавен. Ако пък искаш малко повече мускулна маса- макароните не са толкова лош вариант за вечеря. Между другото те съветвам да избереш макарони от пълнозърнесто брашно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1