08.03.09
10:25
Здравейте, на 16 години и половина съм 170см, 58~60кг, ходя на лостове от 4 месеца, като имам доста добър резултат, а на плуване съм от 1 месец. Пон/Ср/Птк плуване, а Вт/Чтк/Събота фитнес/лостове. Във фитнеса може би ще правя кръгови тренировки.
Та целите ми са за 3 месеца да постигна максимален видим резултат, като не се притеснявам от излишни мазнини. Тоест до началото на лятото да стана поне 65-67кг. Скоро мисля да си взема аминокиселини и кре-алкалин (от тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/36575/)
Та ето я и програмата:
1-ва смяна даскало
7ч. 2 белтъка 2 цeли яйца, кисело мляко.
9ч. Нещо от фурната до даскало -> Козунак / 2 рогчета / 2 софиянки или нещо от сорта. /2-3 принцеси + 500прясно мляко/яйрян
11;30 1-2 ябълки
13;30 плуване/фитнес/лостове (като от 11;30ч. нищо не ям, че да не повърна докато плувам)
Към 15ч. след тренировка 2 банана + мед.
15.30ч. Сандвич с шунка/Варени картофи / ориз на фурна . И знам, че някой ще настръхнат доста, но какво ще кажете за един дюнер с пилешко месо, с доста картофи и ориз, защото няма да имам възможност всеки път да си готвя у нас.
18ч. Някакви ядки. Та трябва ли задължително да са овесени или мога да мина и с леблебия, бадеми, фъстъци?
20.30ч. Каквото сготви майка ми, като повечето пъти изобщо не е нискокалорична храна.
Към 23;00 Може би сиренце? Изварата не е вариант.
Цял ден приемам 2-3 литра айрян/сок/прясно мляко.
Честно казано нямам идея дали ще мога да приемам толкова много храна, но ако не мога, то ще намаля количеството.
По-нататък ще споделя и режима за втора смяна.
Моля за мнения и препоръчки за режима. :)
Темата беше редактирана от fqls на 08.03.09 10:28.
Според мен е добре,но в 11:30 по-добре хапни още нещо че с тези 2 ябълки ! Лично аз от ябълки огладнявам още повече ;-)
Да но заради плуването не трябва да прекалявам, че като погълна малко вода без да искам и ми се повдига. За това съм го оставил така. :)
08.03.09
17:22
Честно казано нямам идея дали ще мога да приемам толкова много храна, но ако не мога, то ще намаля количеството.
По-нататък ще споделя и режима за втора смяна.
Моля за мнения и препоръчки за режима. :)
Режима не става нито за качване,нито за чистене,а само за оцеляване,но на фона на фитнес+плуване май и за това не е подходящ.Ако си мислиш,че това е много храна,значи не си виждал какво представлява режим за мускулна маса
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 08.03.09 17:24.
Измислих съм го изцяло според както финансовите така и физическите ми възможности. Може най-много още едно ядене да добавя, но повече от това едва ли ще мога да приемам. Ако бях с 10кг. в повече, може би щях да имам място за повечко храна... Все пак не мога до сега да съм ял по 3-4 пъти на ден и изведнъж да почна да ям по 10 нали? ;)
Мнението беше редактирано от fqls на 08.03.09 20:11.