22.01.05
22:16
Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=33496#33496
———————
Братлета бех спрел растейа преди два месеца,разбрах причината и я поправих .
Са почнах да ръста ама почнах и да се цепя от 2 год и половина тренирам а не се бях цепил . Кво да приемам или там както си се ползва нештото за да спра тея гадни стриди, ако има такожа не6то де.
НА 18 сам 172см 78кл
Бате ако успях да разбера какво написа, просто не е истина :shock: Предполагам че за стрии говориш (стридите май се ядяха). Означава мисля че растеш, почваш да пукаш, цепиш се и т.н. Не знам да се махат, освен голямо и здраво възстановяване! Нека колегите от форума ако се сетят за нещо!!!
22.01.05
23:49
тея стрии не се ли получаваха от стероиди поради несъразмерния растеж на мускула с кожата ( опъването и ) . Мисля че могат да се махнат лазерно но скъпо
23.01.05
00:02
не се махат, не е нужно стероиди за да се напукаш,има кремове дет почти ги заличават ама са по 50лв.мажи местата на които се пукаш с кремове от които кожата става мазна че да не се пука повече..
23.01.05
00:24
:roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock:
Добре, какъв е смисъла от горното мнение!!! За какво въобще го пишеш :?: :evil:
23.01.05
01:51
[quote author=“YODA”]Добре, какъв е смисъла от горното мнение!!! За какво въобще го пишеш :?: :evil:
Ми ако се замислиш поне малко ще видиш,че немога да схвана аз какво става дума и ако някои може и не го мързи да ми обясни за какво става дума. :x
23.01.05
02:55
Ако ми позволите ще внеса малко яснота по въпроса с един наш материал: http://www.bb-team.org/articles/000479.php - Приятно четене! :)
23.01.05
11:16
Sax-o-matic сичко квото прочетох,хубаво ама се оплаших
тея гадости си остават.Ло6ото е че не са ни по корема ни по газа а на доста видни места,бати тешака.Дано лазера помогне штот за пластичната хирургия немам паре. ЛОШО ЛОШО ЛОШО
Айде не се шашкай толкова, след някоя друга година едвам ще се виждат. Лазерната хирургия доколкото си спомням има *някакъв* ефект върху вече порозовяваща кожа, а кремовете са далеч от 50 лева. Между 4-5 и 14-15 лева са свястните.
23.01.05
22:04
доста по скъпи са,стига да не се мажеш с олио :wink: