Стрии (нацепване)

K!

22.01.05
22:16

Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=33496#33496
———————
Братлета бех спрел растейа преди два месеца,разбрах причината и я поправих .
Са почнах да ръста ама почнах и да се цепя от 2 год и половина тренирам а не се бях цепил . Кво да приемам или там както си се ползва нештото за да спра тея гадни стриди, ако има такожа не6то де.
НА 18 сам      172см      78кл

22.01.05
23:06

Бате ако успях да разбера какво написа, просто не е истина  :shock:  Предполагам че за стрии говориш (стридите май се ядяха). Означава мисля че растеш, почваш да пукаш, цепиш се и т.н. Не знам да се махат, освен голямо и здраво възстановяване! Нека колегите от форума ако се сетят за нещо!!!

JI

22.01.05
23:49

тея стрии не се ли получаваха от стероиди поради несъразмерния растеж на мускула с кожата ( опъването и ) . Мисля че могат да се махнат лазерно но скъпо

не се махат, не е нужно стероиди за да се напукаш,има кремове дет почти ги заличават ама са по 50лв.мажи местата на които се пукаш с кремове от които кожата става мазна че да не се пука повече..

23.01.05
00:24

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :shock:  :shock:

23.01.05
00:55

Добре, какъв е смисъла от горното мнение!!! За какво въобще го пишеш :?:  :evil:

23.01.05
01:51

[quote author=“YODA”]Добре, какъв е смисъла от горното мнение!!! За какво въобще го пишеш :?:  :evil:

Ми ако се замислиш поне малко ще видиш,че немога да схвана аз какво става дума и ако някои може и не го мързи да ми обясни за какво става дума. :x

Ако ми позволите ще внеса малко яснота по въпроса с един наш материал: http://www.bb-team.org/articles/000479.php - Приятно четене! :)

K!

23.01.05
11:16

Sax-o-matic   сичко квото прочетох,хубаво ама се оплаших
тея гадости си остават.Ло6ото е че не са ни по корема ни по газа а на доста видни места,бати тешака.Дано лазера помогне штот за пластичната хирургия  немам паре. ЛОШО ЛОШО ЛОШО

23.01.05
11:35

Айде не се шашкай толкова, след някоя друга година едвам ще се виждат. Лазерната хирургия доколкото си спомням има *някакъв* ефект върху вече порозовяваща кожа, а кремовете са далеч от 50 лева. Между 4-5 и 14-15 лева са свястните.

доста по скъпи са,стига да не се мажеш с олио :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1