10.03.09
14:10
Здравейте!
Колкото и банална вече да е тази тема,аз все пак търся добър качествен протеин който да е като за начинаещи.Доста четох и стигнах до извода,че българските протеини са пълни боклуци поне не видях и един човек да се похвали от тях и за това искам да попитам какво бихте ми препоръчали.Парите не са ми проблем,но като за начало не бих дал 150-200 лева за протеин който ще ми е за 1 месец.
Благодаря предварително! :)
10.03.09
14:34
А колко би дал като за начало, цената е голяма отправна точна. Колко дози на ден ще пиеш !??!Какво е храненето ти?!? само на протеин нищо няма да направиш. какъв е стажа ти ?
10.03.09
14:46
Ами хода 3 пъти седмично на фитнес и мисля да приемам само след тренировка,хода от скоро и почвам да спазвам хранителен режим и примерно до към 100 лева за 2 килограма или нещо от сорта ...
Вземи си Syntrax Nectar - по-добро от това здраве му кажи !
С уникалния си вкус и 0гр мазни и въглехидрати !
Пусни ако искаш един сърч за да се увериш ...
Аз бих ти препоръчал да го приемаш сутрин преди закуска и след тренировка, а когато нямаш такава можеш м/у храненията следобед.
syntraxbg.com/
нектара е супер , можеби наистина най-доброто .. но е доста скъп .. моето предложение е да си вземеш като за първи път ASN American whey или Nutra-Force .. бюджетни протеини с добри показатели и страхотно съотношение количество/качество/цена
казано от CheFolino на 10.03.09, 15:33:
нектара е супер , можеби наистина най-доброто .. но е доста скъп .. моето предложение е да си вземеш като за първи път ASN American whey или Nutra-Force .. бюджетни протеини с добри показатели и страхотно съотношение количество/качество/цена
Подкрепям напълно , а и ако няма да чисти за какво му е да дава маса пари отгоре за 0 въглехидрати и 0 мазнини
10.03.09
16:00
И аз съм на това мнения.
Взимаш един ASN American whey,
едни аминокиселини, един креатин
и едни витамини. Друго ти не требе..
10.03.09
16:22
Impulse аз бих ти препоръчал първо да си изчислиш храненето да го нагодиш според индивидуалните си нужди и тогава евентуално да се замислиш за добавки.Тези 100 лева са добра основа, но ако няма как да се храниш правилно просто отиват в канала
10.03.09
17:13
Аз мисля да комбинирам протеин с хранителен режим и 3-4 пъти седмично ходене на фитнес защото ми трябва маса няма какво да чиста аз съм 65 килограма и ми трябва да качвам маса а имам много много бърз метаболизъм (пример бях 3 месеца със счупен крак и не съм се движил много освен от компа до кенефа и обратно - и не качих нито 1 килограм а се сцепих от ядене) така че мисля,че без протеин няма да стане нищо...За това ми трябва съвет за нещо качествено което има доказан ефект. :)
10.03.09
18:18
казано от Impulse на 10.03.09, 17:13:
така че мисля,че без протеин няма да стане нищо...
След като си изчел доста за протеините, предполагам не очакваш и кой знае какво от тях. Ако мислиш, че пиейки протеин ще се сцепиш от качване, си леко в грешка...
10.03.09
18:40
В такъв случай може би по скоро ти трябва гейнер :)
10.03.09
19:12
казано от Иван Шишманов на 10.03.09, 18:40:
В такъв случай може би по скоро ти трябва гейнер :)
и тук идва True Mass на BSN.
MuscleTech Nitro-Tech Hardcore 4lbs. (1.8kg.) с вкус на ягода аз съм много доволен, ползвах ги в америка, но ми остана една кутия, която я давам за 150лв. Купена е от GNC, верига за хранителни добавки в америка. Аз съм от София. Ако имате въпроси за продукти търсете ме на този номер. : 0877541722