Извара?

HS

23.01.05
01:32

200 грама извара с 50 гр мед и плодове на пасатора дали не може да замести протеина като след тренировачно хранене

23.01.05
03:40

За изварата не знам, но по-добре е протеин да взимаш, иначе меда ти е много, а ако взимаш и плодове захарозата става прекалено много - около 100гр! В протеина има повече аминокиселини докато за изварата незнам, но със сигурност не е по-добрият вариант!

23.01.05
04:21

200гр извара са ти около 30гр белтък. Като цяло това ми се струва малко, освен ако след това не хапваш здраво.

24.01.05
12:34

Без да твърдя, че съм обективен (по-скоро съм предубеден), но яж си изварата, ако трябва увеличи количеството.
Успех!

MI

26.01.05
08:41

не ми се струва,че меда и изварата е добра комбинация!моят съвет е 250гр. извара + някоя манджа с въглехидрати за обезпе4аване на загубите след тренировка.А най-добтре си е 200гр. пилешки гърди с ориз!!!

MI

28.01.05
08:46

Честно казано - може да замести.Но моятсъвет е да увеличиш количествата - т.е. поне 80 гр мед и изварата да е поне 250 гр.
успех
по-здрави :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1