13.03.09
14:28
Здравейте! Прилгам режим за покачване на ММ, като имам 6 хранения от сутринта до вечерта - грубо (за да не описвам подрибно) на всяко хранене приемем по 100гр месо, 150 гр ориз (или друг въглехидрат).
Въпросът ми е по отношение на месето - тъй като нямам много време за готвене си купувам хубави свински и пуешки филета (от щанда на Билла). Малко по-скъпо излиза, но ме устройва. Интересуваме вашето мнение за прием на месо/белтъчини под тази форма?
По-добро, по-лошо или същото ли е като набавяне на хранителни вещества спрямо пържена/печена свинска или пилешка пържола.
За момента съм доволен от резултатите, но се чудя дали и тези филета не са измама като маса други продукти? Мерси
Според мен е много по удачно да дадеш 10 лв за килограм пилешки гърди, които се приготвят буквално за 5 минути. Майка ми ми ги нарязва на пържолки по 100-150 грама и ги накисва в лимонов сок. Когато стане време да ям просто вадя пържолката и я мятам на скарата (без да я мажа с каквито и да било мазнотии) и точно след 4 минутки месото е готово за консумация :)