American Sport Nutrition "American Whey" или American Sport Nutrition "Burgain Whey"

15.03.09
13:22

Здравейте. Смятам да си поръчвам протеин и се колебая между тези два вида:
silabg.com/bg/product/detail/cid/11/id/1152/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D0%B8/AMERICAN%20SPORTS%20NUTRITION-BARGAIN%20WHEY
silabg.com/bg/product/detail/cid/11/search_what/AMERICAN+SPORTS+NUTRITION/id/1150/AMERICAN%20SPORTS%20NUTRITION-AMERICAN%20WHEY

Ясно ми е, че втория е по- добър, но въпроса е струва ли си да поръчам направо един голям от втория?
Току що започнах да ходя на фитнес, но идеята ми примерно за училище да си правя един шейк (една доза), вместо да ям глупости, защото дозата ми излиза към 1лв (в единия случай), а в другия 1,07лв. , което е несъществено. Мислех да пия протеина сутринта рано, когато стана всеки ден и след тренировка, но с този нов вариант за междинно ядене в училище (10ч./16ч.) се чудя дали мога да изместя тази сутрешна доза за училище. Сега съм първа смяна и мога да го пия към 10ч. някъде. В другата смяна ще го пия към 16ч. Благодаря предварително.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1