ПРАСЦИ-У

23.03.04
16:15

Имам следния проблем.Прасците ми растат доста при положение че не ги тренирам изобщо,тьй като генетично са ми развити.Знаели някой упражнение за намаляване на прасеца.Ще бьда благодарен,тьй като в момента са 48см.Знам че повечето хора им епроблемна група,но при мен не е така.Благодаря предварително :cry:

KO

29.03.04
20:00

[quote author=“mile”]Имам следния проблем.Прасците ми растат доста при положение че не ги тренирам изобщо,тьй като генетично са ми развити.Знаели някой упражнение за намаляване на прасеца.Ще бьда благодарен,тьй като в момента са 48см.Знам че повечето хора им епроблемна група,но при мен не е така.Благодаря предварително :cry:

zna4i vij sega vsqko edno uprajnenie koeto e izmisleno e bilo s cel za ogolemqvane na edna muskolna grupa takova uprajnenie nama dokolkoto az znam prosto mu sprii trenirovkite i nablqgai na drugite.
vse pak tva si e edna grija po-malko. :wink:

LE

29.03.04
21:24

Знам че има техники за изгаряне на мускули(болезнени) но не разбирам много.(знаеш кои са всезнаиковците тука тях питаи :lol: )

30.03.04
11:38

Значи аз прасци изобщо не тренирам.Вероятно си е генетика, но все пак искам да се допитам :cry:

KO

30.03.04
16:35

[quote author=“mile”]Значи аз прасци изобщо не тренирам.Вероятно си е генетика, но все пак искам да се допитам :cry:

Emi tova prosto vsi4ki nie trenira6tite s borim s tozi vapros(problem)genetikata nemoje6 da q promeni6 az pak imam to4no obratnia problem na men prascite sa mmi adski malki tova si e gen prosto i nemoga da se promena ni6to pove4e ot tova koeto mi e zadadeno vatre v men

30.03.04
17:27

Знам че повечето хора се стремят кьм големия прасец и че това е много трудна за трениране група.За тебе поне има много начини да го увеличиш.Но аз тьрся точно обратното :cry:

KO

31.03.04
00:07

[quote author=“mile”]Знам че повечето хора се стремят кьм големия прасец и че това е много трудна за трениране група.За тебе поне има много начини да го увеличиш.Но аз тьрся точно обратното :cry:

Pvqrvaimi si4ki po4ti vsi4ki metodi sam probval i nestava prosto takav mi e gena aaa samo sintol ne sam probval ma nema i da probvam prosto sam re6il da treniram na mx bez nikva himiq i da vida kakvo tqlo moga da naprava bez tazi tapa himiq koqto prata tozi sport po dqvolite.

P.S
MI neznam prosto do sega takova oprajnenie ne sam 4uval da ima dopetai se do drugi useri ot foroma

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1