Клек,Клекпреси

MA

16.03.09
16:44

Здравеите . Значи проблема ми е следния като правя Клекове и като свърша повторенията ми пребледнява пред очите и ми се вие свят леко за около  6-7 секунди същото е и при Клекпресите  , защо става така

16.03.09
16:58

Аз съм имал подобен проблем при изпълнение на руски суинг. Обяснението ми е следното - скоростта на движението и наливането на мускулите с кръв. Пробвай да го правиш съвсем бавно и на 100% контролирано, без да се движиш рязко и без да се клатушкаш ил ка да кажа....мааш безразборно. Освен това си изгради перфектна техника на дишане.

16.03.09
17:02

Зависи какво си ял преди тренировката. И кога си го ял :)

MA

16.03.09
18:21

@sportist ще пробвам това което ми каза , @Winnie преди тренировка  си ям сичко и пия  “OPTIMUM NUTRITION” - “Vassive NO 30 servings”

16.03.09
18:27

Извинявам се за невежеството си, но не е ли проблем с кръвното или нещо подобно?

16.03.09
20:02

Купи си амоняк. Смачкай една топка памук и я сложи в котиика(желателно е да е висока) и исипи малко от амоняка колкото да се намокри топката от памук; иначе може и дерекно от шишенцето да душкаш, но е много силно(се пак зависи и от амоняка). И след и преди клек душкаш от котишката, малко да не те прибие.. в началото може и от капачката да пробваш.. Дано си намериш от каде да си го купиш, че май вече го няма по аптеките, но може да провериш..  Амонякът е за разсейване на съзнанието, за свестяване на припаднали и т.н..
Тва причерняване и замайване мисля, че се нарича шок..

Мнението беше редактирано от Пламен на 16.03.09 20:05.

16.03.09
21:28

стига бе,да не е боксьор да вдишва амоняк.Иначе както беше загатнато и в други теми=според мен лично,прекалено мн се стресирате за нормални(според мен болки).Не ви ли си е случвало като лежите дълго време,например да гледате телевизия,и изведнъж станете рязко как ви причернява пред очите..мисял че за нещо подобно пита пича.

Както казаха,прави ги по-бавно(мое некомпетентно мнение)
ПС:дано да намериш решение на проблема си.

16.03.09
21:33

казано от Zlatin на 16.03.09, 21:28:

Иначе както беше загатнато и в други теми=според мен лично,прекалено мн се стресирате за нормални(според мен болки).Не ви ли си е случвало като лежите дълго време,например да гледате телевизия,и изведнъж станете рязко как ви причернява пред очите..мисял че за нещо подобно пита пича.

Твърдо подкрепям.

MA

16.03.09
21:50

дам има нещо вярно ся питах маика ми каза че е от рязкото ставане

16.03.09
21:54

казано от LttS на 16.03.09, 18:27:

Извинявам се за невежеството си, но не е ли проблем с кръвното или нещо подобно?

И аз това си помислих. Не казвам, че е заболяване, но обикновено, при виене на свят и причерняване след физическо усилие, става въпрос за проблем с кръвообръщението, точно като при рязко ставане от леглото. Ако след време отшуми, няма проблеми, но ако е упорито, консултирай се.

Често се случва при подрастващите.

Мнението беше редактирано от biggggy на 16.03.09 21:55.

Или е кръво, или пренапрежение, което също може да ти докара кръвно.
Първо поработи върху техниката, не се хвърляй на тежести и ако това продължи, иди на кардиолог.

MA

17.03.09
10:48

мерси на всички отзовали се

17.03.09
10:58

Taкива проблеми обикновено са свързани с високо кръвно налягане и трябва да внимавате все пак!  Това с амоняка съм виждал доста хора да го правят и при мъртва тяга и при др подобни упражнения изискващи голяма концентрация ! Иначе много правилно казахте за кревата! Мога да ви кажа, че това не е никак безопасно, баба ми почина по този начин! Затова имате ли подобен проблем виене на свят при ставане е хубаво първо да поседите малко на кревата преди да станете напълно!

17.03.09
14:51

Ами при клековете пулсът ти скача на макс  и от високото кръвно налягане можеш и главоболие да получиш,особенно ако си на легпресите и си с главата надолу-всичката кръв нахлува в главата ти.Има и друго ,недостиг на кислород който пристига с кръвта ти в мозъка .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1