19.03.09
21:54
Може и да има такава опция и аз нещо да не съм видял, но не знам (а може би и не мога) да си сменя фона във форума, което си е голям проблем, защото нощно време от яркия бял цвят направо ослепях. Ако е възможно да има избор между няколко “скина” на форума (както примерно в замунда), за да си избера някой по-тъмен, че не се живее вече :) Не съм сигурен дали не ми е глупаво предложението, но ми се струва практично.
казано от малкия113 на 19.03.09, 23:11:
можеш да си сложиш тъмни очила ;-)
Погледай малко белите букви на зелен фон и после черните на бял. За някои хора това е от значение, особено, ако си по 12-14 часа пред компютъра. Принципно, от ергономична гледна точка, синьото е най добрият фон...
казано от biggggy на 19.03.09, 23:40:
Погледай малко белите букви на зелен фон и после черните на бял. За някои хора това е от значение, особено, ако си по 12-14 часа пред компютъра. Принципно, от ергономична гледна точка, синьото е най добрият фон...
не ме карай да се извинявам,че се пошегувах :-) ,би трябвало да е ясно и за децата
12-14 часа в бб-team ли имаш предвид :-) ....това е hardcore фен Поздрави!!!
20.03.09
08:35
Абе вие ме взехте на ебавка че съм някъв computer geek 8-|
казано от малкия113 на 20.03.09, 08:26:
казано от biggggy на 19.03.09, 23:40:
не ме карай да се извинявам,че се пошегувах :-) ,би трябвало да е ясно и за децата
12-14 часа в бб-team ли имаш предвид :-) ....това е hardcore фен Поздрави!!!
Шегата е ясна, но и колегата има право...Аз лично си вадя хляба на компютър и 8-10 та и 12 часа често не ми мърдат.
А хората с такова присъствие тук, кога ли им остава време за тренировки :-)