Halodrol vs Halodrol International

20.03.09
08:42

Здравейте ,прочетох доста от темите за халодрол във ббтиим и почти всички във бб.ком ,но въпреки това реших да пусна тема и да ви попитам мислите ли ,че Halodrol International ,ще бъде ефективен на фона на Halodrol съдържащ DHEA хормона?Питам ви това тъй като всички знаем ,че за използването на DHEA хормона трябва да съм далеч от възрастта от 20 години на която съм аз,и за това поръчах international (водещ се за над 21),който НЕ съдържа този хормон ...нo момчетата във bb.com казват ,че ефект няма никакъв без DHEA загуба на пари, а дори и с него не толкова голям,колкото във стария halodrol-50 ,но това вече е друга тема... някакви коментари ,ще имам ли ефект от цикъла с двете опаковки или затворих една сума пари напразно?

20.03.09
08:53

Такива теми се постват в другия форум за забранени медикаменти -
http://www.gohard.org/forum/

20.03.09
08:56

Благодаря ти не го знаех,само че забранени ...halodrol liquids и international мисля не са от забранените,поне до колкото четох във форумът ви сте разисквали доста подобни дискусии относно тях ?

Мнението беше редактирано от Тони1 на 20.03.09 08:56.

ЕД

20.03.09
09:15

казано от Тони1 на 20.03.09, 08:42:

Здравейте ,прочетох доста от темите за халодрол във ббтиим и почти всички във бб.ком ,но въпреки това реших да пусна тема и да ви попитам мислите ли ,че Halodrol International ,ще бъде ефективен на фона на Halodrol съдържащ DHEA хормона?Питам ви това тъй като всички знаем ,че за използването на DHEA хормона трябва да съм далеч от възрастта от 20 години на която съм аз,и за това поръчах international (водещ се за над 21),който НЕ съдържа този хормон ...нo момчетата във bb.com казват ,че ефект няма никакъв без DHEA загуба на пари, а дори и с него не толкова голям,колкото във стария halodrol-50 ,но това вече е друга тема... някакви коментари ,ще имам ли ефект от цикъла с двете опаковки или затворих една сума пари напразно?

Значи първо темата ти е за този форум, понеже това се водят хранителни добавки, затова, че ще се дискутира тук.
Формулировчиците на продуктите на Gaspari Nutrition си разбират от работата и са заменили някои от съставките в Halodrol Liqigels International с такива, които са напълно конкурентни на тези в Halodrol Liquigels.

Каквито резултатите ще имаш с HL, би трябвало да имаш и с HLI. Искам да уточня нещо относно DHEA. От Гаспари препоръчват HL за лица над 21 години /подходящ е и може да се употребява без проблем/, а това, че на опаковката пише, че не е подходящ за лица под 40 годишна възраст е заради GNC, които са задължили Gaspari да променят опаковката. Ще забележите, че когато отворите HL вътре има бележка, в която има съвсем различни инструкции на употреба на продукта от тези, които са на опаковката. Тези инструкции са правилните, които трябва да се спазват, а на тази бележка няма упоменато, че продукта не е подходящ за лица под 40 годишна възраст. Навсякъде пишат за DHEA, че не действал на лица под 40 години, но от Gaspari явно мислят друго, понеже сме си писали с отдела на формулировчиците, а те ни увериха, че продукта е подходящ, както за тези над 21, така и за тези над 40.

Не можеш да сравняваш HL или HLI със стария Halodrol-50, тъй като Halodrol-50 беше про хормон ако не се лъжа и то един от най-мощните. Отдавна продукта не съществува и е изтеглен от пазара.

Между другото от Gaspari смятат, че HLI е по-добър от HL.

Ето ти малко инфо за продукта, за да разбереш какво имаш в ръце: http://gasparinutrition.bg/HLIProf.JPG

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 20.03.09 09:27.

20.03.09
09:22

Аз горе долу те разбрах вчера като ми обясни ,но ми беше интересно някой колега дали го е вземал и какви са му резултатите ,защото мисля да си го оставя за следващия месец и да направя един стак на гаспари,защото и сега имам достатъчно добра комбинация.
п.с. таман тръгвам до Еконт да взема продуктите =)

ЕД

20.03.09
09:31

Продукта е много нов и незнам къде можеш да видиш ревюта. Направен е за международни клиенти специално /извън САЩ/, а международни ревюта честно да ти кажа не съм срещал много много. Можеш да съдиш за продукта по логовете на HL, от тях има супер много из нета.

СБ

20.03.09
09:31

Само едно леко уточнение да се направи - вече спреният от производство Халодрол - 50 вэобще не беше прохормон, а направо дизайнерски суплемент (простероид).И повярвай ми, НЕ Е от най-мощните, а по-скоро по средата. На българския пазар вече има продукт със същата съставка.
Има ОГРОМНА разлика между ПРОХОРМОН и Дизайнейрски продукт (простероид).
А относно действието на DHEA при лица под 25 години, екипа на СИЛА БГ НЕЕДНОКРАТНО сме заявявали позицията си с доста солидни аргументи.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 20.03.09 09:33.

ЕД

20.03.09
09:41

казано от Сила БГ на 20.03.09, 09:31:

Само едно леко уточнение да се направи - вече спреният от производство Халодрол - 50 вэобще не беше прохормон, а направо дизайнерски суплемент (простероид).И повярвай ми, НЕ Е от най-мощните, а по-скоро по средата. На българския пазар вече има продукт със същата съставка.
Има ОГРОМНА разлика между ПРОХОРМОН и Дизайнейрски продукт (простероид).
А относно действието на DHEA при лица под 25 години, екипа на СИЛА БГ НЕЕДНОКРАТНО сме заявявали позицията си с доста солидни аргументи.

Благодаря за уточнението. Не съм запознат с продукта, понеже не бяхме вносител на Gaspari, когато продукта е бил на пазара. Относно солидните аргументи - чел съм ги. Знам какво представляват, както казах щом Gaspari са преценили, че продукта може да се употребява от лица над 21 години, ние ще се придържаме към това, все пак дават милиони за формулиране и мисля, че си разбират от работата. Когато ТЕ преценят, че продукта не е подходящ за лица под 25, тогава и ние ще застанем зад тях.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 20.03.09 09:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1