Гейнър,аминокиселини,креатин по колко кога защо?

Добър ден на всички уважаеми потребители на този наистина прекрасен форум.
Поразрових се доста из материалите на ББ-Теам,но все още имам една питанка,а именно:
закупил съм си достатъчно количество гейнър (защото искам да кача маса),Аминокиселини и креатин,но
проблема ми е следния:
За аминотата до колкото разбрах е добре да ги пия сутрин на гладно,но гейнъра?И най-вече добра идея ли е приема на креатин/гейнър едновременно,защото според мен е логично креатина се усвоява добре с въглехидрати,а то гейнъра общо взето е това?!
Благодаря на отговорилите,бих се радвал да получа и съвет за тренировъчен/нетренировъчен ден.Лек ден на всички.

22.03.09
12:58

Май изобщо не си се поразровил.
Т’ва е 50-тата тема за последната 1 седмица,
където се пита за гейнър, креатин и амино. :lol:

22.03.09
13:51

Гейнара е подходящ само ако нямаш възможност да се храниш нормално иначе вариянта сур протеин с качествена диета е много по добър и евтин(за евтин не съм сигурен),за аминота ако си начинаещ също трудно ще усетиш разликата.

6-7 месец карам в залата редовен без прекъсване.

22.03.09
16:50

Амино-след трен
краетин-преди и след (по 5 грама)
Геинер-преди и след (със аминотата и креатина)

казано от Николаи на 22.03.09, 16:50:

Амино-след трен
краетин-преди и след (по 5 грама)
Геинер-преди и след (със аминотата и креатина)

Това ми беше нужно.Благодаря Николаи!

22.03.09
17:14

аминота - по всяко време, но преди и след тренировка си е направо задължително
гейнър - след тренировка. с друг прием можеш да заместиш хранене
креатин - зависи какъв е креатина, но след тренировка е единия прием - с гейнъра

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1