Велоергометър и разни други въпросчета.

22.03.09
20:35

Здравейте!
Момиче съм на 24 години.Тежа 58 кг и съм висока 170.Вчера приятелят ми купи велоергометър за двамата.Искам да попитам кога е най-добре да го използвам-сутрин на гладно или по друго време?И възможно ли е от него да ми пораснат на обем краката?Знам,че е почти невъзможно защото съм жена,все пак,но съм предразположена към това.Четох във форума за интервално каране,то по-добро ли е?Знам,че и храненето е най-важното.Мисля,че там се справям горе-долу добре-ям 3-4 пъти на ден,главно яйца,пилешко,зеленчуци,ядки и пълнозърнест хляб.Макар че имам проблем-не мога да спра coca-colata и понякога на работа си купувам 500 мл и ги изпивам.Това е някакъв отвретителен навик и не мога да го спра!Успях да не ям сладко и други глупости,но това...не става!Извинявайте,станаха много въпросите,но мисля,че сте много компетентни и ще ми отговорите.Благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1