24.03.09
18:56
Надявам се, че не досаждам с въпросите си, но отново имам питане относно Animal ! Значи края на Февруари свърших една кутия Animal Pump(бях сравнително доста доволен) и на 16ти Март почнах Animal M Stack. M stack - a ще ми свърши на 6ти Април. Удачно ли е да почивам примерно една седмица ( от 6ти до 13ти Април) и да почна пак Animal Pump; или дори веднага след M Stack - a да почна Pump-а ?
И другият ми въпрос - M Stack-a да го пия ли на гладно (2 часа след последното хранене) или може и час преди това, примерно, да съм се хранил (както правя сега) ?
На 21 г. съм, тренирам 4-5 пъти седмично, от 4-5 години, 182см, ~89 кг .
Animal M-Stak
Начин на прием:
1 пак всеки ден в продължение на 21 последователни дни. В тренировъчните дни, вземи 1 пак 45 минути преди тренировка. В не тренировъчните дни вземи един пак сутрин или в рания следобед.
Този продукт може да бъде комбиниран с Animal Pump и Universal Torrent.
Animal Pump
Начин на прием:
За да оптимизиране напомпването вземи един пак 30 минути преди тренировка. Не консумирай никаква храна или протеинови шейкове между дозата ти с Animal Pump и тренировката ти. За да максимизираш резултатите, стреми се да останеш хидратиран и дай приоритет на течностите преди и повреме на тренировка!
Animal Pump може да бъде взиман около година без да бъде спиран. Също като Animal Pak, Animal Flex и Animal Nitro G, пъмп е направен като основно ядро (основен суплемт). За най-добри резултати комбинирай с Animal Stak
Animal Test
Начин на прием:
Вземайте един пакет дневно с храна. В дните на тренировка вземайте един пакет заедно с ядене преди Вашата тренировка. За най-добри резултати направете два последователни цикъла - общо 42 дни. После направете 3 седмична почивка. През времето на почивка, се препоръчва Animal M-Stak.
Горе посочените комбинации са препоръчителните от Universal. Паковете са направени така, че да могат да се комбинират всеки с всеки.
Мнението беше редактирано от Иво Радев на 24.03.09 20:02.