Хубаво е когато има намаления за което ви поздравявам. Ситуацията е такава, че различните марки имат различни цени и различен % протеин в пудрите си. Някой са по-евтини други по-скъпи, някой заради маракта други заради състава. Просто пазара е залят от изобилие на най-различни протеини и всеки по-практичен човек с ограниче бюджет търси оптималния вариант цена/качество. Power&Beauty; без да се обиждате въпреки, че сте най-големия вносител на хранителни добавки в България просто не сте нацелили такива марки които се целят точно в тази група клиенти.
Пример е протеина на API който в момента е на промоция и струва 69.99 лева. 1 доза е 35 грама в която има 23гр. протеин, 7гр въглехидрати, 2гр мазнини и 3 гр. - таурин,глутамино пептиди и креатин, което го прави с 65,7% съдържание на протеин. Последните 3гр. не са от значение и дори може да се спори дали са + или - за продукта.
За сравнение в момента на цена 69.60 лева се продава Nutra Force Whey BLend. 1 доза е 28.4 грама в която има 22гр. протеин, 1гр. въглехидрати, 1гр. мазнини, което го прави с 77,5% съдържание на протеин.
Специално относно протеините ви за всеки един може да се намери или по-евтин със същото качество или по-добър при приблизително равна цена. В това се изразява негативизима на потрбителите във форума предполагам.
13.04.09
20:30
казано от Конан на 13.04.09, 18:39:
Хубаво е когато има намаления за което ви поздравявам. Ситуацията е такава, че различните марки имат различни цени и различен % протеин в пудрите си. Някой са по-евтини други по-скъпи, някой заради маракта други заради състава. Просто пазара е залят от изобилие на най-различни протеини и всеки по-практичен човек с ограниче бюджет търси оптималния вариант цена/качество. Power&Beauty; без да се обиждате въпреки, че сте най-големия вносител на хранителни добавки в България просто не сте нацелили такива марки които се целят точно в тази група клиенти.
Пример е протеина на API който в момента е на промоция и струва 69.99 лева. 1 доза е 35 грама в която има 23гр. протеин, 7гр въглехидрати, 2гр мазнини и 3 гр. - таурин,глутамино пептиди и креатин, което го прави с 65,7% съдържание на протеин. Последните 3гр. не са от значение и дори може да се спори дали са + или - за продукта.
За сравнение в момента на цена 69.60 лева се продава Nutra Force Whey BLend. 1 доза е 28.4 грама в която има 22гр. протеин, 1гр. въглехидрати, 1гр. мазнини, което го прави с 77,5% съдържание на протеин.
Специално относно протеините ви за всеки един може да се намери или по-евтин със същото качество или по-добър при приблизително равна цена. В това се изразява негативизима на потрбителите във форума предполагам.
Дълбоко се съмнявам че, винаги сме втори както излиза от вашият пост или сме слаби по цени или сме второ качество защото ако беше така нямаше да сме номер едно по продажби. Защото най-големият съдник е пазара а той говори друго. Негативизмът тук има друго измерение и това го оставям без коментар. Когато ми сравнявахте ОН Голд стандарт с някакъв протеин на NOW 7 грама въглехидрати ви бяха ОК сега обаче ви идват много, няма угодия :) нормално е различни хора различни мнения. Затова са форумите.
13.04.09
20:43
бях пуснал тема за анализите на някой суроватки на българският пазар, темата е преместена и не мога да пиша по нея(нямам такъв акаунт) но там имах зададени някой въпроси и давам отговори тук.
1. Показателите са за общ белък не само за суроватка което е лошо и непълно но това са стандартите по които работи лабораторията а резултатите по този метод са стандартизирани и могат да служат за по нататъшни съдебни искове каквато ни е целта.
2. методът по който се изследва е написан на първата страница.
3. Има методи по които да се провери какъв тип е белтъка но те не са от официална лаборатория и по скоро ще се третират като клевета към конкуренциа.
На първо място искаме да разграничим качествените от некачествените марки и продукти. Целта ни не е да печелим от съдебни искове. Ние ще заведем искове към комисията по конкуренция. А на всеки от вас който пожелае сме готови да дадем копия от оригинала да отправи иск към Комисия за защита на потребителя ако е бил подвден с някоя от посочените марки. За целта е важно обаче да сте запазили касовата бележка и да имате малко свободно време.
14.04.09
04:31
Абе колеги вие сте си номер едно в света по продажби, не не в галактиката сте номер едно, в цялата вселена никой не продава повече от вас. Това са повече от идиотски изказвания. Сещам се за една Австралииска фирма Мусаши, как влезе с гръм и трясък в БГ и как си отиде чрез тиха революция много от вас вероятно дори са я забравили въпреки това как ни се натрапваше отвсякъде. Да не забравяме, че колкото по високо е човек толкова по от високо може да падне. И мен изследване за процент белтък не ме устройва то и една торба соя на диетичния магазин има 80% ама кво от това ?!?!. И кво сега не сте готови да помогнете финансово едно изследване което да направят истинските потребители, а чакате те да ви помогнат да пускате иск в комисията за защита на потребителтие ?!?!И защо вие като вносител пускате иск в комисията за защита на потребителя ?!!?ЧЕ вие не сте потребител.
14.04.09
05:28
Вече сериозно си мисля, че ти си нямаш друга работа освен да се заяждаш с хората. Обясни ти се, че при все че на мен или на теб ти се иска да видим по-различни резултати от направеното изследване, то с оглед на целта, с която то е направено ( а именно иска в КЗП) си е напълно достатъчно. И освен това даже от Power&Beauty; да не са потребители, или поне не в смисъла, в който сме ние, от това изследване има известна полза за теб, като потребител.
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 14.04.09 05:53.
14.04.09
05:42
Не знам на този човек какво сме му направили,че ни мрази толкова.Ти си инженер,ок супер.Не знам с каква цел го спомена тук това.Знаем,че инженерите разбират от всичко.Ако бъдеш така добър недей да даваш повече мннението си в тази тема.Всички го разбрахме.Има и други интересни теми.Там използвай своя ум.Мерси
14.04.09
07:55
е хайде сега искате мнението на потребителите ето ви едно мнение какво се косите толкова .Ако и в магазина се държите така тя работата се изяснява. Нищо не сте ми направили аз от мутри няма да пзаря просто освен ако не ми пуснат нещо наистина изгодно. Споменах че по професия и образование съм инженер защото ползвах термина “оптимален” незнам защо се захващате за това, но може би искате да ви се извиня затова, че съм сред средно интелигентните потребители. И бъдете сигурни че използвам ума си в доста теми незасягащи само и единствено пазара на хранителни добавки. Нормално е когато човек е потребител и вади парите си с кръв и пот да иска повече и повече от търговеца който му продава определна стока. И вярвайте че реномето на един продукт често са не определени изследвания които са страшно малко, а самите потребители, продуктите които са истински и се усещат се знаят. Хайде за в бъдеще ще избягвам да пиша по темата, и дано поне някой се замисли какво искам да кажа.
14.04.09
10:18
Преди няколко дни беше станало едно недоразумение с един член на форума,който не беше получил намаление в магазина.Днес момчето беше възнаградено и получи своята едногодишна златна карта за намаление от 20% важаща само за магазин “POWER & Beauty” София.
казано от Power&Beauty; на 13.04.09, 20:30:
Негативизмът тук има друго измерение и това го оставям без коментар. Когато ми сравнявахте ОН Голд стандарт с някакъв протеин на NOW 7 грама въглехидрати ви бяха ОК сега обаче ви идват много, няма угодия :) нормално е различни хора различни мнения. Затова са форумите.
Хехе, сравнението с NOW го направихте Вие (като разбира се тактично подминахте неовкусения изолат)! А ние контрирахме с именно с неовкусения изолат, в който въгл. са 1гр. и 89% белтъчно съдържание ;) И за да не Ви карам да “разлиствате” темата назад:
казано от Power&Beauty; на 30.03.09, 20:52:
Kато примери за по добър ми бе цитиран WHEY IZOLATE na NOW когато разгледаме неговият етикет виждаме че http://www.bodybuilding.com/store/now/whey.html съдържанието на протеин в сухо вещество е едва 80.645% при това само изолат.
От анализа който съм приложил се вижда че протеинът на сухо вещество на 100гр е 81.356% ако е използвана по вече от 20% концентрат как тогава GOLD STANDART има по висок процент( не коментирам факта че в GOLD STANDART имаме и HYDROWHEY I AMINOGEN) или суровината( концентрата на Оптимум ) е с по висок % от Изолата на NOW. ;)
Ако наистена се погледне безпристрастно този факт е категоричен.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 14.04.09 10:56.
и на мен като потребител този протеин на API не ми харесва като характеристики на хартия , незнам какво му е уникалното . за тази цена има по-изгодни предложения ... освен това коментарите за по-доброто усвояване къртят ... браво за намаленията , супер е :) получавате адмирации за това,но за съжаление правите промоции на продукти които само вие си мислите ,че са изгодни .
14.04.09
11:38
Извинявай,ако аз нещо не съм разбрал,но какво им е на коментарите за усвояването,кое по точно кърти.Искаш да кажеш,че чистия изолат без нито един грам въглехидрат ще се усвои по-добре от протеина на API.Не искам да се заяждам,искам просто да ми обясниш как става това.:)
14.04.09
18:59
Яно няма да получа отговор на предишния пост.Много странно ,защо след като ние пуснахме промоцията на протеина на API и други фирми го пуснаха на същата цена ,после те не гледали от нас.Интересно :)
14.04.09
19:26
За мен лично не е важно кой от кого е видял, важен е крайния резултат...
Мнението беше редактирано от eraziel на 14.04.09 19:27.
14.04.09
19:30
POWER & beauty мисля че се оливате. Абсолютно е нормално когато някой пусне промоция на нещо това нещо и на други места да се появи с подобна цена. Все пак вие направихте отстъпки когато други направиха такива, хората са почерпали опит от вас, добър за потребителите опит. Може да си се хвалите в темата колкото си искате, бъдете сигурни че винаги ще има и доволни и недоволни потребители. Нали се гордеете че продавате на най капризните, е чудесно.
14.04.09
19:59
Надяваме се да ви е харесал крайния резултат ! :)
14.04.09
20:20
Поради наближаващото лято,естествено всеки ще се опита да изглежда в топ форма съм решим да направя едно малко предтавяне на един не толкова известен продукт от гамата на Optimum Nutrition,но със изключителни качества и отзиви .Продукта се нарича:Complete Diet Boost:
Това е една от най-ефективните формули за отслабване създавани някога. Силна
съвместно действаща комбинация от Гуарана, Фаза 2 формула, Advantra –z
формула, Хром Пиколинат, метаболитни ко-фактори и още много.
Предназначение: За хора, които искат да подложат мазнините на атака
по няколко различни начина едновременно.
Постиган ефект: Продуктът съчетава термогенния ефект на „Thermo Cuts”
и повишената обмяна на веществата плюс подобрената работа на черния
дроб,характерни за „Mega Fat Burners” в един нов продукт, където тези предимства работят синергетично за намаляването на мазнините в тялото.
Продукт за енергия и намаляне на телесните мазнини.
Прием:1-2 сутрин и преди тренировка 30-40 минути.
Интересното при този продукт е,че работи много добре при абсолютно всеки.Аз работя като консултант и до сега не съм се сблъскал с човек,който е пробвал Diet Boost и да не е останал доволен.
Надявам се да го оцените !
казано от POWER & beauty на 14.04.09, 11:38:
Извинявай,ако аз нещо не съм разбрал,но какво им е на коментарите за усвояването,кое по точно кърти.Искаш да кажеш,че чистия изолат без нито един грам въглехидрат ще се усвои по-добре от протеина на API.Не искам да се заяждам,искам просто да ми обясниш как става това.:)
никъде не съм споменал че чистият изолат ще се усвои по добре , но аз винаги бих предпочел протеин с по малко карбс пред такъв с 7гр захар в доза... Нутра-форс е на същата цена и на мен ми изглежда по-добър от този на API , оборете ме . Пък и винаги бих избрал чист изолат пред бленд или концентрат ..
има нещо изключително дразнещо в цялата тази кампания която правите , незнам дали само на мен така ми се струва, някак изкуствена ми се струва , в моите очи Вие не сте на нивото на Сила.БГи Ел Джи Пи примерно ... това разбира се е личното ми субективно мнение .. все пак шапка ви свалям ,че и Вие започнахте с промоциите. от това печелят само крайните клиенти
Мнението беше редактирано от CheFolino на 14.04.09 20:40.
14.04.09
20:45
Извинявам се отново,но до колкото разбрах казвате, че изолата не се усвоява по-добре ,но въпреки това ще предпочетете изолата пред каквото и да било друго.Аз не виждам много логика,ако вия я виждате се обосновете малко по точно защо сте направили този избор.
Мнението беше редактирано от POWER & beauty на 14.04.09 20:46.
никъде не споменавам кое се усвоява по-добре , изолатът или блендът , поради това ,че единствената ми информация и познания по въпроса която имам е от дискусии с хора и инструктори във фитнес залата в която ходя, както и от мнения на потребители тук,мненията и коментарите на които имат по голяма стойност и тежест лично за мен , отколкото такива изказани от търговски представител . логиката ми е такава ,че щом изолатът е с по-висока цена , предполагам е по-добър,с по висока боилогична стойност и по-добро усвояване , това са и причините поради които бих избрал чист изолат , разбира се ако финансите ми го позволяват в даденият момент , но ако вие имате информация ,че блендовете се усвояват по добре и са по-подходящи , моля споделете. Единственото в случая което твърдя е (поради лично убеждение) ,че протеинът на АПИ не е по-добър от този на НУтра-форс . главната причина е наличието на 7 грама захар и 3 грама таурин в доза в протеина на АПИ , според мен нещо съвсем ненужно за такъв продукт. това си е лично мое мнение и не ангажирам никого с него.
Мнението беше редактирано от CheFolino на 14.04.09 21:34.
казано от CheFolino на 14.04.09, 20:37:
някак изкуствена ми се струва , в моите очи Вие не сте на нивото на Сила.БГи Ел Джи Пи примерно ... това разбира се е личното ми субективно мнение ..
А добро утро.
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 14.04.09 21:34.
15.04.09
07:40
CheFolino:Вие наистина не сте много наясно с нещата ,как може да взимате нещо ,което не знаете с какво е по-доброот друго и само защото някой си ви е казал това.Даже тук и съвети давате и говорите несмислени неща особено за захарта и таурина как били безсмислени.Направо ще падна от смях.Относно усвояването на изолата Г-н Милев го спомена на по предишни постове,няма да се повтаряме.Прочети го ако искаш.Дори за биологична стойност си писал супер направо.А това на какво ниво сме е просто смешно да ни сравняваш.
На другото момче мога да кажа само:Добро утро и на вас,радваме се,че толкова рано сте се сетили за нас,ако можем да бъдем полезни с нещо заповядайте!
15.04.09
07:48
Пичове аз се отказах да се занимавам, просто да продаваш хранителни добавки не е като да продаваш наркотична химия.
15.04.09
08:31
Този човек остава без коментар.
15.04.09
10:06
казано от Иван Шишманов на 15.04.09, 07:48:
Пичове аз се отказах да се занимавам, просто да продаваш хранителни добавки не е като да продаваш наркотична химия.
Харесва ли ти да се заяждаш, или просто ти е навик вече ?
15.04.09
10:47
казано от Mamularin на 15.04.09, 10:06:
казано от Иван Шишманов на 15.04.09, 07:48:
Харесва ли ти да се заяждаш, или просто ти е навик вече ?
То май това му осмисля живота напоследък...
Пичове аз се отказах да се занимавам
Хайде за в бъдеще ще избягвам да пиша по темата
Крайно време е...
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 15.04.09 10:48.
15.04.09
11:32
Да оставим недоброжелателите на страна,всеки има право на мнение.Интересува ме мнението ви за един продукт на ISS,а именно AMINO 2200.Какво мислите за тях?
15.04.09
13:19
И аз да се доредя да попитам нещо - а именно защо спряхте да внасяге HDT?
Протеина им беше един от любимите ми.
казано от POWER & beauty на 15.04.09, 11:32:
Интересува ме мнението ви за един продукт на ISS,а именно AMINO 2200.Какво мислите за тях?
Прекрасни аминокиселини! Имам ги в моя магазин - за мен цена/качество - няма конкуренция! И витамините на ISS са в пъти по-добри от тези на Universal! Много читави два продукта! Много! Не ви правя реклама, просто работя с тези два конкретно продукта и знам добре, за какво става дума!
Поздрави!
П.С. А, я ми обяснете, как същите тези витамини са по-концентрирани и по-силни от цели две пликчета Pak Universal! Къде е натикано това съдържание, моля разяснете :) Далеч по-малко дражета са , а по етикет са по-силни!
Мнението беше редактирано от Питона на 16.04.09 06:33.
16.04.09
06:38
Мнение по конфлинктът... Красота и сила... как според вас в хората няма да се тай омраза към вас, в частност към ОН, като само до преди няколко години поради монопола си на Бг пазара, вие издувахте цените на хранителните добавки до някъкви космически цени неоправдани за американският пазар, пък камоли за бедният българин, а сега като се появи някаква конкуренция(макар и недостатъчно голяма, за да се сфедът цените на хранителните добавки до реалните си стойности), почвате да се намествате в цялата картинка, като... хммм как да го нареча?... “първоначалниците на отстъпки и прочие”... просто, ако още си бяхте само вие, не промоции щяхте да правите, ми сигорно кило соруватка 200лв щеше да струва, и още да имаше заблудени хора кадето да я копуват!
Колегата много правилно си каза-мотото на вашата фирма е “Надценката прави печалбата”
Нищо лично към Вас, ако не бяхте вие някой друг щеше да е.... развивате се... почвате да се вписвате в картинката.... но един път станал ли си черна овца в очите на другите, трудно ще им се харесаш... Поздрави!
казано от Питона на 16.04.09, 06:31:
Интересува ме мнението ви за един продукт на ISS,а именно AMINO 2200.Какво мислите за тях?
И витамините на ISS са в пъти по-добри от тези на Universal!
Неуместно сравнение ! Точно пък ти трябва да знаеш, какво имам напредвид !
ISS AMINO 2200 са едни от най-добрите таблетни които съм пил.
Винаги ги препоръчвам .
16.04.09
10:12
Виждам,че сте оценили много добре аминото на ISS,за което се радвам.За витамините на ISS,така е доста силни са,но количеството не винаги означава качество,особено когато става въпрос за витамини и то синтетични ,а не органични.Разликата е голяма.Голяма част от тях се изхвърлят и не се усвояват.Въпреки това са едни от най-хубавите витамини на най достъпна цена.И други фирми имат подобни продукти:Optimum Nutrition-Super Multi pack,Inner Armour-Body Armour тези продукти са със сходно съдържание.Трудно е да се каже,кой от всичките витамини са най-добри.
16.04.09
20:12
казано от POWER & beauty на 16.04.09, 10:12:
Виждам,че сте оценили много добре аминото на ISS,за което се радвам.За витамините на ISS,така е доста силни са,но количеството не винаги означава качество,особено когато става въпрос за витамини и то синтетични ,а не органични.Разликата е голяма.Голяма част от тях се изхвърлят и не се усвояват.Въпреки това са едни от най-хубавите витамини на най достъпна цена.И други фирми имат подобни продукти:Optimum Nutrition-Super Multi pack,Inner Armour-Body Armour тези продукти са със сходно съдържание.Трудно е да се каже,кой от всичките витамини са най-добри.
Може ли да разясните повече за органичните и синтетичните витамини ? Тоест в коя марка са синтетични и коя органични?
16.04.09
20:58
В изброените всичките са синтетични.Разликата е,че органичните са извлечени от истински растения и вещества,пример Витамин C от Ацерола.100мг органично витамин c се разнява на ококо 1000мг синтетично.Органичните витамини са доста по скъпични от синтетичните.Повечето американски фирми за фитнес храни,ако мога така да се изразя прават систетични витамини .Затова и дозите са много засилени,и от там идва и нуждата от почивка от тези витамини за да не се получи натрупване особено на мастно разтворимите.Органичните витамини могат да се приемат целогодишно без никакъв проблем.
казано от emzo на 16.04.09, 07:01:
казано от Питона на 16.04.09, 06:31:
И витамините на ISS са в пъти по-добри от тези на Universal!
Неуместно сравнение ! Точно пък ти трябва да знаеш, какво имам напредвид !
Аз не визирам Animal pak, a другите пакове на Юнивърсъл! Знаеш, че Юнивърсал нямат само тези пакове, имат и други витамини ;) нали така :)? тях сравнявам!
17.04.09
05:28
казано от Стоянчо на 16.04.09, 21:37:
Дайте марка за органични.
NOWFoods - определени продукти.
17.04.09
07:29
Конкретни марки не мога да споменавам тук,ако някой го интересува толкова много да ми пише на лично съобщение.За NOW не съм много сигурен ,може и да имат някои фотонутриенти,не съмзапознат с каталога им.
20.04.09
10:25
казано от Николай Маринов на 16.04.09, 06:38:
Мнение по конфлинктът... Красота и сила... как според вас в хората няма да се тай омраза към вас, в частност към ОН, като само до преди няколко години поради монопола си на Бг пазара, вие издувахте цените на хранителните добавки до някъкви космически цени неоправдани за американският пазар, пък камоли за бедният българин, а сега като се появи някаква конкуренция(макар и недостатъчно голяма, за да се сфедът цените на хранителните добавки до реалните си стойности), почвате да се намествате в цялата картинка, като... хммм как да го нареча?... “първоначалниците на отстъпки и прочие”... просто, ако още си бяхте само вие, не промоции щяхте да правите, ми сигорно кило соруватка 200лв щеше да струва, и още да имаше заблудени хора кадето да я копуват!
Колегата много правилно си каза-мотото на вашата фирма е “Надценката прави печалбата”
Нищо лично към Вас, ако не бяхте вие някой друг щеше да е.... развивате се... почвате да се вписвате в картинката.... но един път станал ли си черна овца в очите на другите, трудно ще им се харесаш... Поздрави!
Сигурно се занимаваш от скоро и не знаеш че суплементи се продават в БГ доста време от преди дори и да се замисля че ще се занимавам с това. Също така не знаеш че преди нас Оптимум се внасяше от друг вносител а имено ние смъкнахме цените тогава и направихме марката популярна и достъпна, да имено достъпна за много от вас. Защото достъпен не означава само цена означава дистрибуторът да има интерес да я продава, да обяснява как работи и популяризира спорта. За какъв монопол говорим тогава? Защо цените падат сега ли? Много просто бизнесът се разраства когато на вложени примерно 100 хил долара преди 3 години се чакаше да се завъртят 4месеца сега това се прави за един месец. Разбиремо е защо могат цените да падат тогава, да дори ще падат и още . Колкото по регулиран и разработен е един пазар и по прогнозируем то толкова по малък може да бъде маржът на търговецът. Аз не смятам че сме някой който е задушавал пазарът с цени и монопол, такива са други които вече май не остана много от тях сигурно се сещате кои бяха най-популярни преди 4-5години. Именно ние агресивно влязохме на пазара и отворихме врати и за други вносители и търговци. Когато ние отворихме нашият магазин имаше 2-3 такива в София и то на повече от 4-5г, сега в софия за 4г от тогава има над 50 такива. Кога е бил монополен пазара? Когато ние тръгвахме или сега когато вече сме на него?
А това че ние се развиваме и растем означава че сме на правилен път. И мога с гордост да кажа че именно ние сме допринесли не малко това този бизнес да се разраства спортът да се популяризира и суплиментите за спортисти да стават по достъпни.
Надявам се отговаряйки на такива постове хвърлям повече светлина върху нашата дейност и махам черната сянка върху нас, хвърляна най-вече от нелоялни конкуренти маниполиращи част от клиентите и трениращите.
20.04.09
10:39
казано от Иван Шишманов на 14.04.09, 04:31:
Абе колеги вие сте си номер едно в света по продажби, не не в галактиката сте номер едно, в цялата вселена никой не продава повече от вас. Това са повече от идиотски изказвания. Сещам се за една Австралииска фирма Мусаши, как влезе с гръм и трясък в БГ и как си отиде чрез тиха революция много от вас вероятно дори са я забравили въпреки това как ни се натрапваше отвсякъде. Да не забравяме, че колкото по високо е човек толкова по от високо може да падне. И мен изследване за процент белтък не ме устройва то и една торба соя на диетичния магазин има 80% ама кво от това ?!?!. И кво сега не сте готови да помогнете финансово едно изследване което да направят истинските потребители, а чакате те да ви помогнат да пускате иск в комисията за защита на потребителтие ?!?!И защо вие като вносител пускате иск в комисията за защита на потребителя ?!!?ЧЕ вие не сте потребител.
Господин Инжинер моля без обиди кой е мутра и кой не е! И аз съм инжинер ама не парадирам с това. И се научете да четете, ние сизираме комисия за защита на конкуренцията от нелоялна такава. А за потребителите споменах че е тяхно право а в цивилизованите държави морално задължение да се обърнат към КЗП. Хем ни плюеш хем ни маскариш хем пари и за изследвания от нас искаш. Ние да не сме обществена фирма да изпълняваме социални интереси и поръчки. Имаме общи действия защото целта е обща. И наистена бих бил благодарен да не пишеш по темат защото само я клепаш и обиждаш. Има една поговорка за една ракета дето все накриво лети защото космосът и пречи ти май си ракетата в случая. Нищо чудно да сме ти ние виновни че талията ти е над метър и ръцете ти малки:)