Power&Beauty;, Optimum nutrition

Темата е заключена.
Прескочи до:
ER

08.04.09
16:30

Май ти е трудно да четеш Иване, недей да се нахвърляш така, аз предпочитам отстъпка, при която ще ми се наложи да си поговоря с някой, отколкото никаква :) И ако за теб 5 лева не са пари, то за други може да са. А при някои тая отстъпка им излиза не 5, а 60 лева, за които, повярвай ми, ще си поговоря 5 минути с когото трябва :)

Дори ще си поговоря преди да поискам каквито и да е продукти, с’а някой ако го е срам да си отвори устата и да каже какво иска и защо го иска т’ва е друг въпрос :)

eraziel работата е там, че може да получиш такава отстъпка от 5, 60 или колкото се полага лева и без да ти се налага да говориш, както в сайта на една друга фирма промотираща се в съседна тема, или сайта на един друг вносител, точно ясно, категорично и доста организирано. Както виждаме тези потребители са решили никаква отстъпка пред това да се обясняват и бъди сигурен, че това никак не е случайно.

PO

08.04.09
18:56

казано от Иван Шишманов на 08.04.09, 15:27:

Г-н Милев каква е тая плесканица дето направихте. Вече имате няколко огорчени клиента. Разберете аз например не съм за 5 лева отстъпка искам като вляза да си напазаря, а не да обяснявам на някой анаболен пич къв съм къде съм член и кво ми е писал г-н Милев (началника), срещу което да получа умно гледане и отговор в стил “ъммм низнам ни съм сигурен”. И кво значи отстъпката важи за членове на форума, а не за всеки който си я поиска ?!?!! Всеки може да каже че е член на каквото си иска. Вземете си изчиствайте неудобствата преди да пускате промоции, а не “в най -скоро време”. Не е ли нормално когато магазина предлага определена отстъпка продавача там сам да ме попита дали не съм еди какъв си, защото ако съм ми се полага отстъпка ?!?! Както навсякъде ми предлагат какви ли не глупости и вярвайте тази схема работи. И кво ме топли мен отстъпка от един милион процента в магазина ви в София като аз съм в Бургас да речем ?!?! И не стана ли ясно, че в прекрасния ви сайт неможе да се поръча конкретен вкус нима това е маловажен избор за потребителя ?!?!

Изобщо май организацията на така хубавата отстъпка се оказа типично Българска. Трябва да отговаряш на куп условия (едно от които е да си нахален за да питаш и да обясняваш) за да ползваш отстъпка.
Нямам думи.

Негативно настроение от негативни хора ще има винаги и така ще бъде. За  да стане една отстъпка официална или каквато и да е промоция то трябва стоката по дистрибуторската мрежа да е доставена също на промоционална цена, когато това се роди спонтанно сами разбирате че нямаше как да се отреагира. А отстъпка само в магазина в София пречи на фирмената политика, щом е толкова трудно да се схване си е ваш проблем. Аз го казах ясно и точно, тези които схванаха  са доволни. А дали имаше смисъл от промоцията.Вие ще кажете,само искам да обележа факта че след нашата информация за Великденска промоция и други се сетиха че е велик ден и те направиха такава. В крайна сметка печелите вие, пък критици ще има винаги.
Сайта е нов има пропуски и благодарение на вас те ще бъдат дефинирани и коригирани. А това че сте в Бургас не мисля че е проблем именно за такива като вас е онлайн доставката.

08.04.09
19:08

Негативното отношение произлезе от факта, че тук в прав текст беше казано от теб, че при посещение в магазина и запитване за промоцията ще бъдат давани продукти на промо цени. А всъщност излезе, че не става. Мисля, че от това дойде цялата работа, иначе аз лично нямам негативно отношение към агазина, напротив пазарувал съм от вас.

PO

08.04.09
19:18

казано от NastyNas на 08.04.09, 19:08:

Негативното отношение произлезе от факта, че тук в прав текст беше казано от теб, че при посещение в магазина и запитване за промоцията ще бъдат давани продукти на промо цени. А всъщност излезе, че не става. Мисля, че от това дойде цялата работа, иначе аз лично нямам негативно отношение към агазина, напротив пазарувал съм от вас.

Да прави сте наистена е така, просто тук не си спомням как го обявих, а на моите служители казах ,че вероятно ще идват момчета от форума на ББ-Теам и промоцията да важи и за тях. Наистена ситуацията е нелепа защото се получава едва ли не трябва да се обясняваме и т.н. ...Това е така защото иамаме подобна реклама в списание “мускули и финесс” и идват хора които са разбрали от там и питат и те. А наистена аз го направих това за участниците от форума. А и какъв е проблема да си ги поръчате от сайта при поръчки над 200лв и доставката е безплатна.

08.04.09
19:29

казано от Power&Beauty; на 08.04.09, 19:18:

Да прави сте наистена е така, просто тук не си спомням как го обявих, а на моите служители казах ,че вероятно ще идват момчета от форума на ББ-Теам и промоцията да важи и за тях. Наистена ситуацията е нелепа защото се получава едва ли не трябва да се обясняваме и т.н. ...Това е така защото иамаме подобна реклама в списание “мускули и финесс” и идват хора които са разбрали от там и питат и те. А наистена аз го направих това за участниците от форума. А и какъв е проблема да си ги поръчате от сайта при поръчки над 200лв и доставката е безплатна.

Ами аз не съм казал че има проблем...ама на мен например ми е трудно така щото работата ми е свързана с доста ходене напред назад и общо взето който и куриер да е ще ме намери мн трудно вкъщи...но не е в това въпроса де...
П.С. Момчиле ти да не си един с бръсната глава бре? Да не излезе, че се познаваме с тебе...

ГН

09.04.09
11:01

казано от Power&Beauty; на 08.04.09, 15:08:

казано от Георги Николаев на 08.04.09, 10:39:

Почвам да се дразня от тази тема вече. Щели да привлечат клиентела, щели отстъпки да правят. Какво правите бе?Оня ден чета мнение някой си взел амино, нямало отстъпка. Ама не бил питал, абеси и тъпото. Този пък питал, ама може би не е вкарал нужната интонация.

Поне на мен ми се струва, че “кампанията” ще има отрицателен ефект.

Когато ви е толкова сложно да разберете поручайте си от сайта. Не ви ли стана ясно че отстъпката е неофицялна за магазина.

Хич не ми е сложно да разбера. Значи вече отстъпката е “само за членове на форума”. Неее, няма да поръвчавам. Защото още утре ще кажеш “всъщност отстъпката е за членове на форума с над 1000 мнения и под 15% подкожни мазнини”, като при заявяване на поръчката се проверява броя мнения и моментално се вади калипер за имерване.

ГН

09.04.09
11:02

Негативното отношение произлезе от факта, че тук в прав текст беше казано от теб, че при посещение в магазина и запитване за промоцията ще бъдат давани продукти на промо цени.

А каза ли МОЛЯ?!?
Именно за това става въпрос.

казано от Георги Николаев на 09.04.09, 11:01:

казано от Power&Beauty; на 08.04.09, 15:08:

казано от Георги Николаев на 08.04.09, 10:39:

Почвам да се дразня от тази тема вече. Щели да привлечат клиентела, щели отстъпки да правят. Какво правите бе?Оня ден чета мнение някой си взел амино, нямало отстъпка. Ама не бил питал, абеси и тъпото. Този пък питал, ама може би не е вкарал нужната интонация.

Поне на мен ми се струва, че “кампанията” ще има отрицателен ефект.

Когато ви е толкова сложно да разберете поручайте си от сайта. Не ви ли стана ясно че отстъпката е неофицялна за магазина.

Хич не ми е сложно да разбера. Значи вече отстъпката е “само за членове на форума”. Неее, няма да поръвчавам. Защото още утре ще кажеш “всъщност отстъпката е за членове на форума с над 1000 мнения и под 15% подкожни мазнини”, като при заявяване на поръчката се проверява броя мнения и моментално се вади калипер за имерване.

Заяждаш се вече... Какво искаш да постигнеш? Като няма да поръчваш или купуваш нищо, недей да подклаждаш безсмислени спорове...

HE

09.04.09
13:26

Ще Ви помоля да спазвате добрия тон!
Станало е недоразумение - съобщили сте.
Според представителя на фирмата нещата са оправени.
Моля не превръщайте темата в нещо което не трябва да бъде!
Благодаря за разбирането.

DI

09.04.09
16:11

Голямо викане ей...
Който не може да кара Мерцедес, ще кара Лада ;) - Който не може да пие Оптимум, ще пие друго :)
И аз не удобрявам политиката на Оптимум - (Високи цени, VIP клиенти), но това е избор на фирмата.
Аз съм фен на ” Нормални цени - много потребители “:)

PO

09.04.09
17:18

казано от NastyNas на 08.04.09, 19:29:

казано от Power&Beauty; на 08.04.09, 19:18:

Ами аз не съм казал че има проблем...ама на мен например ми е трудно така щото работата ми е свързана с доста ходене напред назад и общо взето който и куриер да е ще ме намери мн трудно вкъщи...но не е в това въпроса де...
П.С. Момчиле ти да не си един с бръсната глава бре? Да не излезе, че се познаваме с тебе...

Не не съм :) бил съм и без но сега имам малко коса.

PO

09.04.09
17:37

Не мога да разбера за какво е това отношение към мен! Повече на такиа хейтъри няма да отговарям нито да споря с тях. Радвам се че има много хора които са позитивно мислене и могат да извлекат полза и от дискусията тук. Не казвам че не искам да слушам критики за Фирмата и дейноста ни, именно за това съм тук да си сверя часовника да сме по конкурентни и съответно да сте по доволни от нас. Но такива постове които само целят оплюване и заяждане не са полезни нито за мен нито за останалите членове от форума.
Като цяло отстъпката която даваме сега с тази промоция не цели само една акция, именно тия промоция са сигнал за дистрибутори и партньори че може да се работи и на по-малки надценки и отстъпки съответно и по ниски цени, аз като вносител имам полза от това а и вие, по ниските крайни цени са гаранция за по голям оборот. Но как да убедя някой да зареди от мен  стока като се мръщи на ниската отстъпка и ми казва че еди коой си дава еди каква си отстъпки. Именно оналайн поръчките ще променят това ще принудят търговците на дребно да свият маржа. Има фирми които достигат и до краиности и тласкат бизнеса в лоша ниша те дават не малко пари на фитнес зали и центрове да се зареждат само тяхни продукти и да се подържа монопол, ето това е лошо за вас и за бизнеса като цяло.

Благодаря на всички вас които проявявате разбиране и сте лоялни към нас!

DI

09.04.09
22:48

Power&Beauty;
Искаш да знаеш какво е мнението на крайния потребител ли?
Качество - Високо.
Цени - Още по-високи.
Ако второто се промени, ще имаме полза от първото.

MA

10.04.09
08:13

Aбе момчета, как да се промени нещо което производителя продава скъпо ?!

10.04.09
09:18

Power&Beauty; тъй като сам каза искаш да свериш часовника и да си конкуретнтен в този ред на мисли относно онлайн поръчките искам да кажа.Другите сайтове при поръчка между до 60-70 лева таксуват доставка от 2 до 5-6 лева,а над тези суми е безплатно.При теб над 200 лева безплатно иначе около 9 лева.Не искам нито да се заяждам нито да мрънкам просто отбелязвам,както отбелязах и за пропуска в саита за вкусовете.Последната дума е твоя.

10.04.09
09:25

Искам също да добавя относно жалбата която пускате в КЗК,наистина се надявам с това действие да се наложи по силен контрол върху родното производсво на добавки и всички да спечелим от това.Успех!

11.04.09
11:53

Иван Шишман:Как разбра и защо си мислиш,че всеки по-добре изглеждащ човек от теб е анаболен пич,моля те недей да завиждаш.Защо така обиждаш момчетата ,които тренират и се поддържат по някакъв начин ,дори и той да е със стероиди.Също така това,че ти говориш на диалект не означава че и другите говорят така.Защо даваш мнението си за хора ,които не познаваш,а и никои не ти го е искал.Темата е за продуктите на OPTIMUM ,а не кой зоби и кой не.
Промоцията е супер и хора ,които разбират ще я оценят.
Аз предпочитам да си взимам нещата от директния вносител ,а не от дистрибутори и хора без официални магазини и измислени сайтчета. После да се оплаквате,че протеините били пълнении тем подобни глупости.

P.S.Сила БГ видяха от POWER& BEAUTY за промоцията в сайта и веднага те направиха -20% на продуктите ,който зареждат от POWER&BEAUTY;,а и какво толкова мрънкате за тези вкусове,има телефон на който можете да се обадите и да си кажете ,ако ви е толкова проблем вкуса.

11.04.09
12:27

казано от venci23 на 11.04.09, 11:53:

Иван Шишман:Как разбра и защо си мислиш,че всеки по-добре изглеждащ човек от теб е анаболен пич,моля те недей да завиждаш.Защо така обиждаш момчетата ,които тренират и се поддържат по някакъв начин ,дори и той да е със стероиди.Също така това,че ти говориш на диалект не означава че и другите говорят така.Защо даваш мнението си за хора ,които не познаваш,а и никои не ти го е искал.Темата е за продуктите на OPTIMUM ,а не кой зоби и кой не.
Промоцията е супер и хора ,които разбират ще я оценят.
Аз предпочитам да си взимам нещата от директния вносител ,а не от дистрибутори и хора без официални магазини и измислени сайтчета. После да се оплаквате,че протеините били пълнении тем подобни глупости.

P.S.Сила БГ видяха от POWER& BEAUTY за промоцията в сайта и веднага те направиха -20% на продуктите ,който зареждат от POWER&BEAUTY;,а и какво толкова мрънкате за тези вкусове,има телефон на който можете да се обадите и да си кажете ,ако ви е толкова проблем вкуса.

хахаха ама какво първо мнение в сайта само . Тва на  мултиакаунт ми прилича. Чудя се от къде да започна. Ти наред ли си? Как разбра че Иван говори на диалект? Защо реши че с първото си мнение във форума трябва да го наредиш едно хубаво? Май се засегна лично?  А за промоциите че СилаБГ видели от Power&Beauty; и те се сетили на пуснат за великден много се смях честно. СилаБг правят промоции на всички празници , и отделно  всяка седмица -15% на отделен продукт . За ЕЛ ДЖИ ПИ какво да кажа те правят промоции постоянно не само по празници и цените им са уникални . Тези фирми и други обявяват намаления в форума още преди Power&Beauty; да почне да пише тук , така че да са видели от тях няма как да стане

Мнението беше редактирано от target на 11.04.09 12:27.

ER

11.04.09
12:32

Вместо да се радвате, че цените падат, вие сте се хванали за гушите да обяснявате един на друг кой, какво от кого бил видял и незнамсиквиглупостиоще.
Ако имате няк’ъв коментар по темата - да го видим, ако не - май постовете ви са излишни...

Мнението беше редактирано от eraziel на 11.04.09 12:32.

11.04.09
12:53

POWER&BEAUTY; пускат всяка седмица по 2 продукта на -20процента така че тия -15%на сила бг не ме устройват въобще.

Мнението беше редактирано от venci23 на 11.04.09 12:54.

P&

13.04.09
10:51

Здавейте на всички.Казвам се Венцислав Матеев и съм консултант в фирма “Красота и Сила”.Реших и аз да се включа в темата.Можете да питате за всичко ,за промоциите в сайта и в магазина.
Фирма “Красота и Сила ” отвоно ще се опита да ви изненада с една супер промоция :API WHEY EXTREME 5lb. от 107,99лв. вече е на 69,99лв. за сайта и в магазина в София.Няма такава цена на суроватъчен протеин от 5lb. с такова качество.
Съдържание:1 доза (35г.)
Калории:146kcal
Протеин:23г.
Мазнини:2г.
Въглехидрати:7г.

В протеина има добавени:таурин,глутамино пептиди и креатин.

venci23 ще те помоля за в бъдеще ако имаш някой селски коментар по мой адрес да не оспамваш темата, а да ми пишеш на лично. Малко е тъпо да говориш за това как говоря или кой познавам без да ме познаваш и без да знаеш нищо за мен. И да определено става въпрос за мултиакаунт, от 100 км си личи. Както виждаш коментирам промоциите и то доста успешно. Аз лично виждам една прекрасна тенденция в пазара на добавки в бг дано да се задържи и след тази прословута финансова криза. Ясно, че хората намалиха покупките на подобни стоки и отговора на търговците е намаляне на цената, нещо прекрасно за всеки редови потребител. Вече доста продукти човек може да си вземе с не малка отстъпка. Време е в БГ търговците да зацепят, че освен чрез надценка може да се печели и от оборот. А това че СилаБГ видяли от Момчил промоцията е тотална глупост, разликата между двете фирми поне до момента е космическа. Дано скоро да се изравнят.

P&

13.04.09
11:06

Разликата наистина е космическа между двете фирми ,но в чия полза.....

казано от POWER & beauty на 13.04.09, 11:06:

Разликата наистина е космическа между двете фирми ,но в чия полза.....

Ползата за всеки потребител е различна, но това че вие се принудихте да дадете отстъпки месеци след конкурентите ви е показателно. Време е да промените целевата група клиенти.

13.04.09
11:22

Зависи от гонената полза Иване - те са две - функционалност и тези, които се усещат! Конкретно при добавките е така! Някои гледат да минат тънко по лайсната и искат само -% (на какво отгоре, между другото), а други, търсят качествените неща първо - за да имат същият блестящ резултат!

Споделям мнение, може и малко да е спам, офтопик и т.н., но казвам от гледна точка на търговец - нищо друго!;)

Аз като инженер ще използвам думата “оптималност”  т.е. прекрасно качество в прекрасно съотношение с цената, защото продуктите на ОН и някои други фирми не са с космическа разлика в качеството, но разликата в цените (поне до момента на двуцифрени отстъпки) беше зверска. Ето и аз изказвам мнение което се надявам да не се счита за спам. Иначе винаги е имало и винаги ще има и евтини и смотани продукти както и хубави и скъпи, въпрос на информиран избор.

P&

13.04.09
11:33

Напротив не искаме да променяме целевата група от наши клиенти,просто се опитваме да привлечем нови .Нашия сайт е значително нов,не го сравняваи с този на съответната фирма ,която ти наричаш наши конкуренти.Трудно е да сравниш наи-големия ВНОСИТЕЛ в България на хранителни добавки с фирма ,която е ДИСТРИБУТОР на повечето от предлаганите марки хранителни добавки.

А привличането на нови клиенти чрез отстъпки, не води ли до промяна на целевата група ?!?! Засега бяхте в друга група сега привличате нови клиенти от нова група с нови цени кое точно неразбра !??! Тук аз не говоря за това коя фирма е по голяма или по малка, в крайна сметка, ако не са дистрибуторите и вас нямаше да ви има. Да не говорим Сила колко продукта внасят. Въпроса е коя фирма е по достъпна за редовия клиент който прави оборот за сметка на печалба. Коя фирма се отнася по добре коя пуска по добри цени и като цяло хората коя фирма биха предпочели. Казах, че разликата е космическа но нямах предивд големината, въпреки че нищо чудно и там показателите да са различни от предполагаемите. В крайна сметка никой не разполага с конкретни цифри за да се сравнят двете фирми. Хайде доста изктивихме темата не сме тук за да си мерим .....бицепсите :). Просто бъдете сигурен, че аз ще си напазря от фирмата която ми пусне най ОПТИМАЛЕН продукт :).

P&

13.04.09
11:48

ОК.Спираме до тук .Кажи тогава ,какво мислиш за промоцията на протеина на API.

PO

13.04.09
11:56

казано от Иван Шишманов на 13.04.09, 11:43:

А привличането на нови клиенти чрез отстъпки, не води ли до промяна на целевата група ?!?! Засега бяхте в друга група сега привличате нови клиенти от нова група с нови цени кое точно неразбра !??! Тук аз не говоря за това коя фирма е по голяма или по малка, в крайна сметка, ако не са дистрибуторите и вас нямаше да ви има. Да не говорим Сила колко продукта внасят. Въпроса е коя фирма е по достъпна за редовия клиент който прави оборот за сметка на печалба. Коя фирма се отнася по добре коя пуска по добри цени и като цяло хората коя фирма биха предпочели. Казах, че разликата е космическа но нямах предивд големината, въпреки че нищо чудно и там показателите да са различни от предполагаемите. В крайна сметка никой не разполага с конкретни цифри за да се сравнят двете фирми. Хайде доста изктивихме темата не сме тук за да си мерим .....бицепсите :). Просто бъдете сигурен, че аз ще си напазря от фирмата която ми пусне най ОПТИМАЛЕН продукт :).

Ако сте запознат с каталога който имаме ще видите че имаме продукти за всеки таргет имаме повече от 350 артикула. И целта ни е на пазара да имаме най-ефтини протеин, кретин, гаинер, амино, витамини и бърнари, като това не е задължително да са от една фирма вие се хванахте за тоя Оптимум и това е. Мога да ви кажа че с тях най-трудно работим( внасяме още 18фирми) всички сега свалят цените от кризата те не помръдват. Това че имаме промяна в политиката е факт затова направихме и онлайн доствките те ще ни помогнат да стигнем до повече от вас и на по добри цени. Но се гордеем и с факта че продаваме и на най-капризните и взискателни клиенти които ценят качеството на първо място и са се доверили именно на нас, но няма лошо в това все повече хора да могат да си позволят най-качественото.

казано от POWER & beauty на 13.04.09, 11:48:

ОК.Спираме до тук .Кажи тогава ,какво мислиш за промоцията на протеина на API.

Леле съвсем ме объркахте :) Имам чувстово че с половината фирма общувам посредством темата. Не бих могъл да коментирам продукт който не познавам и не съм ползвал, но както и да го погледнеш отстъпка от около 30% си е нещо прекрасно. Иначе бъдете сигурни че новата ви политика е положителна за нас клиентите.

P&

13.04.09
14:21

Ето още малко инфо за промоцията:
Ingredients:
Complex nitrogen blend (ultra filtered whey protein concentrate, whey protein isolate, milk protein isolate, taurine, glutamine peptides, creatine monohydrate), natural & artificial flavor, maltodextrin, sunflower oil, tricalcium phosphate, xantham gum, sucralose.

13.04.09
14:33

Не е оферта, тоз протеин, не и с 7гр carbs of which 7g sugars.

P&

13.04.09
14:45

Тези въглехидрати са за по -доброто усвояване на протеина и креатина.Какво ви претеняват в тези 7 грама захар.

13.04.09
15:56

Само ще ти кажа, че не сме хванати от гората !
1. за усвояване на креатин тези въгл. са малко
2. 7гр. захар са много за 1 доза протеин, откъдето и да го погледнеш.

Намалили сте цената - Браво !
Питате за мнението ни - ето го.

P&

13.04.09
16:35

На теб не ти харесва ОК.Надявам се другите да го оценят.В предишните постове се говореше непрекъснато за високите цени,и че качеството е на второ място.Сега ви предлагаме качество на супер ниска цена.

POWER & beauty предполагам ако си на химия няма голямо значение дали има 7 грама захар, ама ако не си както повечето от форума може и да се окажат проблем. Вие сте по запознати вие кажете.

P&

13.04.09
16:51

Не мисля че 7гр. захар приети след тренировка ще ви замажат пресите.Не знам ,но явно тука всички са яко сухи с по 4% подкожна мазнина,ако е така ми кажете наистина тогава този протеин не е подходящ за вас.Какво против имате захарта,нима предпочитате да приемате подсладители .

13.04.09
17:26

Не сме сухи, яко мазни сме, но ако ще избирам протеин по цената - няма да е този.
Варианти има много ;)
3 шейка по 7гр са 21гр захари, не мерси.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1